הכתבות הכי נקראות של 2020

החרדה הגוברת לבריאות ולתברואה מתבטאת בין השאר ברצון לדעת "מה נכנס לי לפה". איור: טל בן מנחם
החרדה הגוברת לבריאות ולתברואה מתבטאת בין השאר ברצון לדעת "מה נכנס לי לפה". איור: טל בן מנחם

איך ולמה העצימה הקורונה את העניין באוכל מקומי?

השבת הקסם והרומנטיקה לעולם מאיים, החזרת האמון באוכל שלנו, מענה לשמיים הסגורים והקניית משמעות בעולם לא ודאי - כך העצימה הקורונה את העניין באוכל מקומי לכתבה המלאה
נתחים לצלייה במחבת של חוות צוק. מימין: שייטל, דנוור, המבורגר, סינטה, פילה בקר, אנטריקוט על העצם, סינטה על העצם.  צילום: מאיי תדהר
נתחים לצלייה במחבת של חוות צוק. מימין: שייטל, דנוור, המבורגר, סינטה, פילה בקר, אנטריקוט על העצם, סינטה על העצם. צילום: מאיי תדהר

על הגז: כך תכינו סטייקים מושלמים בבית

מבחירת הנתחים, דרך המחבת הנכונה ועד הטיפול בבשר - שף אסף שנער מחוות צוק מסביר איך מכינים סטייקים מושלמים בבית לכתבה המלאה