הענק הירוק

מתכונים משובחים עם אבוקדו

סלטים, גוואקמולי, סנדוויצ'ים וכריכים פתוחים ואפילו קינוח. מבשלים עם הסופרפוד האהוב
מרץ 2019

  1. את האבוקדו קוטפים כשהוא עדיין מוצק. הוא מבשיל סופית רק אצל הירקן או בבית בתוך כמה ימים.
  2. אם רוצים לעודד את ההבשלה, מניחים את האבוקדו יחד עם תפוח עץ בתוך שקית נייר.
  3. מגישים בטמפ' החדר.
  4. בשר האבוקדו משחיר במגע עם חמצן. כדי למנוע השחרה, מטפטפים עליו מעט מיץ לימון.
  5. אם חותכים אבוקדו לרוחבו, הוא משחיר פחות מאשר כשחותכים אותו לאורכו. אין לכך הסבר, אבל נסו ותיווכחו.