חיפוש מתקדם

סלט פנזנלה עם גבינת סטילטון

מתכון לסלט פנזנלה עם גבינת סטילטון
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

סלט לחם טוסקני עם שני שדרוגים: שימוש בברוסקטות מתובלות מוכנות ותוספת גבינת כחולה, שמעניקה לסלט טעם עוקצני.

עבור אוהבי האוכל כל ביקור ב”טיב טעם” הוא חוויה והשיטוט בין המדפים מזמן הפתעות שעושות חשק לרוץ למטבח. הרשת מציעה מבחר מסחרר של חומרי גלם איכותיים. במתכונים שלפניכם שילבנו שורת מוצרים מעולים, שיעזרו לכם להפיק ארוחת חג מרשימה וטעימה במינימום מאמץ. למסיבת השבועות שלנו הזמנו את פסטה Garofalo הנחשבת לאחת הפסטות המסחריות האיכותיות בעולם, שמן זית כתית מעולה של Cirio, את מעדני האנטיפסטי הטעימים של Terrre Crude, מבחר ממטבלי Polly שעושים קסמים למנות רבות וכמובן את כוכבות שולחן השבועות – הגבינות המעולות, שאת רובן תוכלו להשיג רק אצלנו! שום חגיגה אינה שלמה בלי יין וגם כאן אין ל”טיב טעם” מתחרים במבחר ובאיכות. אנו ממליצים על שלושה בקבוקים, שמתאימים במיוחד למאכלי החג, ומזמינים אתכם ליהנות ממגוון מתכונים קלילים שמתאימים לשבועות (אבל לא רק). את כל חומרי הגלם ניתן להשיג ברשת טיב טעם.

חומרים

אופן ההכנה

  1. שוברים את הברוסקטות לפיסות גדולות ומערבבים בקערה עם כל הירקות, גבינה ועשבי תיבול.
  2. מוסיפים שמן זית, חומץ, מלח ופלפל ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
28 בינואר 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *