לחמניות ממולאות בכרוב וגבינה של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט לחמניות ממולאות בכרוב וגבינה מאת דור ונגר כשעה וחצי + שעתיים התפחה קל כשר לחמניות הכרוב משמר את המרקם הפריך שלו, שמורגש היטב בכל ביס, והגבינה מוסיפה טעמים עזים ומרקם מפנק למתכון המלא
לחמניות בריוש, גבינות ותבלינים של שיר גורן קורל גורן (בבקה בייקרי). צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עידן ספיבק לחמניות בריוש, גבינות ותבלינים מאת שיר גורן וקורל גורן כ־40 דקות + כשעתיים התפחה קל כשר אפייה הלחמניות האלה חמאתיות ועשירות במיוחד, כל התוספות כבר נמצאות בבצק, ואפשר לשחק איתן בהתאם לטעם האישי למתכון המלא
לחם בועות גאודה של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: שני בריל, סטיילינג: ענת לבל בועות גאודה מאת אורלי פלאי ברונשטיין 50 דקות + התפחה קל כשר אפייה באבלס־ברד הוא מאפה אמריקאי שהפך לכוכב אינסטגרם – לחם העשוי מכדורים בגדלים שונים, המזכירים בועות סבון למתכון המלא
פיוקי די נבה | צילום: חני חמאווי פיוקי די נבה - לחמניות בריוש ממולאות בקרם ריקוטה מאת חני חמווי שעה + התפחה למתקדמים כשר אפייה לחמניות מתקתקות שהן קרובות משפחה קטנות ומעודנות של המריטוצו המפורסמות למתכון המלא
בואיקוס קשקבל ותרד של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע בואיקוס קשקבל ותרד מאת אורלי פלאי ברונשטיין 40 דקות קל כשר אפייה לחמניות גבינה בלקניות מהירות הכנה בתלבושת ירוקה ואביבית. טעימות חמימות וגם בטמפרטורת החדר ולכן מתאימות לפיקניק למתכון המלא
בואיקוס | shutterstock בואיקוס מאת רות אוליבר 30 דקות קל כשר אפייה אין שבת בלי ארוחת בוקר ואין ארוחת בוקר של שבת בלי הבואיקוס - לחמניות גבינה קלות הכנה וטעימות ביותר למתכון המלא
סקונס אגסים וגבינה כחולה של רות אוליבר | צילום: בן יוסטר | סגנון: טליה גון אסיף סקונס אגסים וגבינה כחולה מאת רות אוליבר 30 דקות קל כשר אפייה 5 דירוגים הסקונס המסורתיים הם לחמניות מעט יבשושיות עם נטייה להתפורר בכל ביס, אבל תוספת הגבינה והפרי הופכת אותם לעסיסיים למתכון המלא
גוז'ר עם גאודה והאם של אלון שבו. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אוריה גבע גוז'ר עם גאודה והאם מאת אלון שבו 40 דקות קל לא כשר אפייה 1 דירוגים פרוסות של גאודה והאם הופכות את הלחמניות הזעירות לנשנוש מפנק במיוחד, אבל הן נהדרות גם ככה - ריקות הישר מהתנור למתכון המלא
לחמניות קוטג' מתוך הספר "אז מה את עושה כל היום" של אפרת ליכטנשטט. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט לחמניות קוטג' מאת אפרת ליכטנשטט 1:45 שעות קל כשר אפייה 14 דירוגים מה יותר טעים מלחמניית שמינייה רכה ואוורירית עם קצת חמאה ופרוסת גבינה צהובה, או קוטג' דווקא? למתכון המלא
סקונס עם גבינה, אגוזי מלך ובצל ירוק של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל סקונס עם גבינה, אגוזי מלך ובצל ירוק מאת עז תלם 1 שעה למתקדמים כשר אוכל אנגלי 4 דירוגים מתכון לסקונס עם הפתעות - שישדרג כל בראנץ' למתכון המלא
לחמניות יין אדום וצ'דר של מיכל בוטון. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר לחמניות יין אדום וצ'דר מאת מיכל בוטון 1 שעה הכנה + שעתיים התפחה קל כשר לחמניות 3 דירוגים את הגבינה מטמינים בלחמניות לפני האפייה, היא נמסה ואז שוב מתגבשת והלחמניות מקבלות לב גבינתי טעים למתכון המלא
לחמניות צ'ווישטארי של אירמה קזר. צילום: דניאל לילה | סגנון: תמי סגל לחמניות צְ'וִוישְטָארי מאת אירמה קזר 45 דקות קל כשר מאפים מלוחים 3 דירוגים לחמניות מקמח תירס לבן, שהוא עדין יותר מהקמח הצהוב, ולכן מפיק לחמניות רכות ועסיסיות יותר למתכון המלא
לחמניות גבינה של שף-קונדיטורית הילה בידרמן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל לחמניות גבינה מאת שף-קונדיטורית הילה בידרמן שעה קל כשר צמחוני 6 דירוגים כל מי שטועם מהלחמניות האלה - נמס. אם רוצים לחמניות אחידות ומעוצבות יותר אפשר להשתמש בקוקוטים לאפייה למתכון המלא
לחמניות גבינה במקרר מתוך הספר של "הבישול הטוב מזרח ומערב". צילום: אפיק גבאי לחמניות גבינה במקרר מאת שף תום פרנץ שעה קל כשר צמחוני 4 דירוגים תום פרנץ חזר למתכון המסקרן מהספר המיתולוגי "הבישול הטוב – מזרח ומערב" וגילה שמתכון טוב נשאר טוב למתכון המלא
לחמניות פרח. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר לחמניות פרח מאת רות אוליבר ואורלי פלאי ברונשטיין 3:30 שעות קל כשר מאפים לשבועות לקיצור דרך משתמשים בבצק מוכן ועד שהוא מפשיר מסננים גבינה, מערבבים עם חמוציות, מורחים על הבצק, מעצבים ואופים למתכון המלא
בּוּאיקוֹס - לחמניות גבינה. צילום: אסנת בן דב בּוּאיקוֹס – לחמניות גבינה מאת אורלי פלאי ברונשטיין 30 דקות קל כשר מתכונים לשבועות 5 דירוגים אפשר להכין את הבצק מראש, לשמור עטוף במקרר ולאפות ממש לפני ההגשה למתכון המלא