מרק צהוב לקוסקוס. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר סיר ללא גבולות מאת יונית נפתלי קו-אל מרקים מרק בטטה מרק כתום הבשלנים חגית ביליה, רותם ליברזון, חן קורן ועז תלם נפגשים בתוך סיר מבעבע ומשחררים את הסודות שלהם למרק מנצח לכתבה המלאה
קובה חמוסה. צילום: shutterstock קובה חמוסטה מאת רות אוליבר למתקדמים כשר בשר את הגרסה הזו למדתי משכנתי עדינה שקיבלה אותה מאמא שלה, שקיבלה אותה מחמותה... בקיצור: קובה עם אילן יוחסין למתכון המלא
חורשט סבזי בר עם קובה סולת מלאה, בורגול ופריקה של רינת צדוק, לירון גרינברג ונועה לוי. צילום: שני בריל חורשט סבזי בר עם קובה סולת מלאה, בורגול ופריקה מאת רינת צדוק, לירון גרינברג ונועה לוי שעה וחצי קל כשר טבעוני 2 דירוגים טייק אוף למרק החורשט סבזי מהמטבח הפרסי - מרק מלא בטעמים ובירק, ואת הירוקים אפשר וכדאי ללקט למתכון המלא
קובה בורגיניון של אמיר קרונברג | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע קובה בורגיניון מאת אמיר קרונברג כ-4 שעות קל כשר בשר 16 דירוגים הקובה ממולאת בבשר מבושם ביין וירקות שורש, המעטפת נצבעת בצבעי המרק וסופגת מטעמיו למתכון המלא
קובה פירות ים של שף אמיר קרונברג. צילום: דניאל לילה קובה פירות ים מאת אמיר קרונברג שעתיים למתקדמים לא כשר פירות ים 3 דירוגים מלית פירות הים הטרייה נעטפת בבצק הקובה אוורירי. המרכיב שתורם לעסיסיות המלית הוא גבינת עיזים, שגם מוסיפה טעם למתכון המלא
פויקה קובה חמוסטה. צילום: דניאל לילה פויקה קובה חמוסטה בר-מסעדה "השכנה", ירושלים 3:15 שעות קל כשר בשר 3 דירוגים היין מוסיף למרק חמוסטה רובד נוסף של חמיצות מעניינת למתכון המלא
קובה סלק ובשר במרק אדום של אמירה נתנוב. צילום: רמי זרנגר קובה סלק ובשר במרק אדום שעתיים קל בשר כשר 18 דירוגים מנה בשרית של קובה סלק עשוי מבצק רך וגמיש כמו פלסטלינה למתכון המלא
קובה אווז במיסו. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע קובה אווז במיסו מאת אמיר קרונברג שעתיים וארבעים דקות למתקדמים כשר מרקים 2 דירוגים טעמים של פקין-דאק באמצעות שימוש בחזה אווז, שהוא זמין יותר מברווז למתכון המלא
קאלייה - מלית של בשר צלוי ומתובל לקובה. צילום: דניאל לילה קאלייה – מלית של בשר צלוי ומתובל לקובה מאת לילך רובין שעתיים קל כשר אוכל כורדי הגרסה הכורדית לקונפי בקר - קוביות בשר עסיסיות שמתבשלות בשומן של עצמן למתכון המלא
מתכון בסיסי לקובה. צילום: דניאל לילה בצק בסיסי לקובה מאת לילך רובין שעה קל כשר מרקים 15 דירוגים לא באמת צריך חורף ברקע כדי להנות מקובה: לילך רובין מעבירה אותנו שיעור רענון במורשת הקובה והכנתה למתכון המלא
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע קובה סלק מאת אמיר קרונברג שעה ורבע למתקדמים כשר בשר 35 דירוגים מתכון נהדר לכדורי קובה רכים, שצפים בתוך מרק סלק חמצמץ וטומנים בחובם עולם שלם של טעמים וזיכרונות למתכון המלא