גנאש שוקולד מריר, קפה והל מעושן
הטוויסט של הקינוח השוקולדי הזה הוא שמנת מתוקה מעושנת עם טעם עדין של מדורה
למתכון המלא
הקונספט פשוט, יחסית: עושים כמה הכנות מקדימות בבית, ובשטח מדליקים מדורה ומכינים עליה, מתחתיה או מסביבה את כל המנות – מראשונות ועד אחרונות. השפים אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט ("הקבינה" ו"חמש") מציתים את האש במנגל הישראלי עם טכניקות יצירתיות וחומרי גלם מגוונים, שמניבים מנות משגעות כמו "בליני" סלמון ישראלי, מטפונה טלה וירקות צלויים, שווארמה על ספינר, קרפצ'ו תפוחי אדמה, קרמבל סלרי ותפוחים, ועוד מנות שישאירו אתכם עם טעם חרוך של עוד.
וכן, תמצאו פה גם טיפים מצוינים לבישול בשטח ואופציות להכנת המתכונים גם בבית