מתכונים ליום העצמאות

טיפים לעל האש:

הבשר הקפידו לברר עם הקצב שהבשר מיושן כמו שצריך בנתחים שצריכים יישון: אנטרקוט, פילה וסינטה.

הגחלים כאשר אתם עורכים את הברביקיו, אל תזדרזו והמתינו בסבלנות עד שהגחלים יהפכו לוחשות.

ההגשה לא חייבים להגיש את הנתח בשלמותו: אם יש לכם מספר משתתפים לא קטן, 15 איש ומעלה, אפשר לחתוך את הסטייקים לחתיכות או להגיש אותם בשיפודים. הסועדים לא "נסתמים" ואתם תעבדו פחות קשה.

מתי אוכלים? צריך לאכול את הבשר מיד אחרי שהוא יוצא מהאש ולא לחכות עד שכל הבשר יהיה מוכן, כי גם אחרי חמש דקות של המתנה הוא יהיה פחות טעים. חשוב לבנות את הארוחה נכון, ככה שכל הזמן יהיה מינגלינג סביב האוכל והמשתתפים ייהנו יותר.

כלי בישול חשובים: כפפות נגד חום, מלקחיים ארוכים ו"שפריצר" עם מים לויסות האש, והכי חשוב – גריל מספיק גבוה ונוח לעבודה.

הכל
מתכונים
מסעדות
כתבות וטורים
ראו עוד