מתכוני פסח של השף תומר אגאי

סלט תפוחי אדמה רוסי־ספרדי של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל
סלט תפוחי אדמה רוסי־ספרדי של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל

סלט תפוחי אדמה רוסי־ספרדי

חשוב להכין את הסלט כשתפוחי האדמה עדיין חמים - כך טעמי התיבול יחדרו אליהם טוב יותר והמרקם יהיה מוצלח יותר. למתכון המלא
שוק טלה על ראגו עגבניות שרי ובמיה של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר | צילום: שני בריל
שוק טלה על ראגו עגבניות שרי ובמיה של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר | צילום: שני בריל

שוק טלה על ראגו עגבניות שרי ובמיה

את שוקי הטלה צולים עם העצם, כשהן עטופות בעשבים ובגבעולי שום ירוק - כך הארומות והטעמים של העשבים נספגים בבשר למתכון המלא
צלי פולקה וארטישוק ירושלמי של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל
צלי פולקה וארטישוק ירושלמי של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל

צלי פולקה וארטישוק ירושלמי

הפולקה הוא נתח פחות מוכר אבל מעולה לצלייה ארוכה. כאן הוא נצלה ארוכות עם ארטישוק ירושלמי ויין אדום והופך לרך ועסיסי למתכון המלא
קונסומה עוף עם קניידלך מטוגנים של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל
קונסומה עוף עם קניידלך מטוגנים של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל

קונסומה עוף עם קניידלך מטוגנים

מתכון קלאסי עם כמה שינויים שמעמיקים את הטעמים של המרק, והופכים את הקניידלך לכוכבים פריכים ורכים למתכון המלא