סלט כרוב סגול חרוך עם איולי חזרת של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל סלט כרוב סגול חרוך עם איולי חזרת מאת שף תומר אגאי 30 דקות קל כשר לפסח סלטים סלט כרוב עם זווית כיפית - צולים את הכרוב מראש, והוא מקבל טעמים עמוקים וארומה חרוכה למתכון המלא
שוק טלה על ראגו עגבניות שרי ובמיה של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר | צילום: שני בריל שוק טלה על ראגו עגבניות שרי ובמיה מאת שף תומר אגאי שעתיים וחצי למתקדמים כשר לפסח בשר את שוקי הטלה צולים עם העצם, כשהן עטופות בעשבים ובגבעולי שום ירוק - כך הארומות והטעמים של העשבים נספגים בבשר למתכון המלא
צלי פולקה וארטישוק ירושלמי של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל צלי פולקה וארטישוק ירושלמי מאת שף תומר אגאי ½3 שעות קל כשר לפסח בשר הפולקה הוא נתח פחות מוכר אבל מעולה לצלייה ארוכה. כאן הוא נצלה ארוכות עם ארטישוק ירושלמי ויין אדום והופך לרך ועסיסי למתכון המלא
קורנביף וסלט עלי חרדל של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל קורנביף וסלט עלי חרדל מאת שף תומר אגאי ½4 שעות + כבישה למתקדמים כשר לפסח בשר קורנביף תוצרת בית הוא מנה עיקרית מושלמת. הכנתו ארוכה אבל פשוטה, והתוצאה - תענוג טהור למתכון המלא
קונסומה עוף עם קניידלך מטוגנים של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל קונסומה עוף עם קניידלך מטוגנים מאת שף תומר אגאי שעה וחצי קל כשר לפסח מרקים מתכון קלאסי עם כמה שינויים שמעמיקים את הטעמים של המרק, והופכים את הקניידלך לכוכבים פריכים ורכים למתכון המלא
קציצות דג חמוסטה של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר | צילום: שני בריל קציצות דג חמוסטה מאת שף תומר אגאי כשעה קל כשר דגים מרק ירוק, קליל, חמצמץ ומלא בטעמים, שבתוכו שוחים תפוחי אדמה צהובים וקציצות דגים רכות כמו עננים למתכון המלא
סלט סבנח של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר, צלחות: עדי ניסני | צילום: שני בריל סלט סבנח מאת שף תומר אגאי כ־40 דקות קל כשר לפסח סלטים סבנח הוא תרד בר שמשתמשים בו במטבח הערבי. הוא נמצא עכשיו בשיאו ומביא לשולחן משהו חדש ורענן למתכון המלא