האחיות: קינוחים של שף-קונדיטוריות אריָה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים)

כמו צמד אחיות, שמשלימות זו את המשפטים של זו, כך מתנהלות אריָה קסטיאל ודורון גרונוביץ' בקונדיטוריה של קבוצת האחים: הן מגלגלות יחד רעיונות לקינוחים, משוחחות במשך שעות על קרמים ובצקים (לפעמים גם אחרי שהעבודה נגמרת), מתלהבות יחד מחומר גלם חדש או מפירות בעונתם, ומשלימות אישה את הקינוחים של רעותה

אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר
אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר

אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר
אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר

השף־קונדיטוריות של קבוצת האחים

אריָה קסטיאל ודורון גרונוביץ' עובדות יחד מרגע הרעיון ועד שהקינוח או המאפה מוגש על הצלחת - במסעדת האחים, דוק, אייבי ובמכולת האחים לכתבה המלאה
קיש בצלים ביין של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר
קיש בצלים ביין של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר

קיש בצלים ביין אדום

מתחילים בקרמול ממושך של הבצל ומוסיפים לו יין אדום, שמעניק למלית צבע כהה ומפתה ומתיקות פירותית למתכון המלא
ביסקוטי זיתים של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר
ביסקוטי זיתים של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר

ביסקוטי זיתים

ביסקוטי מלוח כזה, עם חריפות קלה וגבינה שמעמיקה את הטעמים, אין הרבה למתכון המלא
עוגת בננות ושוקולד מריר עם שטרויזל של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר
עוגת בננות ושוקולד מריר עם שטרויזל של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר

עוגת בננות ושוקולד מריר עם שטרויזל

עוגה רכה ומתוקה עם שטרויזל פריך ומלוח כאשר הסוכר החום מעניק לה מרקם עשיר, דחוס ועסיסי למתכון המלא
בוואריה לואיזה עם קומפוט תותים וטוויל פקאן של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר
בוואריה לואיזה עם קומפוט תותים וטוויל פקאן של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר

בוואריה לואיזה עם קומפוט תותים וטוויל פקאן

קינוח קליל ומקומי, קצת קרמי, קצת חמצמץ וקצת פריך - ביס שהוא סיום מצוין לארוחה למתכון המלא
עוגת גבינה אפויה עם קרם הדרים של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר
עוגת גבינה אפויה עם קרם הדרים של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר

עוגת גבינה אפויה עם קרם הדרים

הבצק עשיר, הקאימק הופך את המלית לקרמית להפליא, וקרם ההדרים מביא עמו חמיצות לצד מרירות נהדרת למתכון המלא
טארט פקאן טבעוני של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר
טארט פקאן טבעוני של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר

טארט פקאן טבעוני

הטארט הזה קיים כבר הרבה שנים בתפריט של האחים, ואף אחד אף פעם לא מנחש שהוא טבעוני למתכון המלא
עוגת שמרים רוגלעך של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר
עוגת שמרים רוגלעך של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר

עוגת רוגלך נוטלה

עוגת רוגלך היא עוגת שמרים מעט יותר מתוחכמת, שמקפלים את הבצק שלה עם המלית. התוצאה: עוגה טעימה שנשארת עסיסית למתכון המלא