קרם דה לה קרם

קינוחי גבינה משגעים לשולחן החג

תכירו את השלב הבא של עוגות הגבינה - קינוחי גבינה אווריריים
אפריל 2019

למי שמאס במשולשי עוגת גבינה סטנדרטיים הגיע הזמן לעבור לשלב הבא – הכפיות. בחג הזה מאמצים את קינוחי הגבינה שמספקים שפע של מרקם אוורירי ומפיצים אלגנטיות. אפשר להגיש עם פירות, קרם מסקרפונה או קרם לימון, להטמיע בכוס את הטירמיסו או לעשות קפיצה נוסטלגית לקרם הבוואריה.

נוטלזניה – לזניה מתוקה עם ריקוטה, נוטלה ומרשמלו של השפים אמיר פורת ורוסלה יונה. צילום: בועז לביא. סטיילינג: עמית כגן
נוטלזניה – לזניה מתוקה עם ריקוטה, נוטלה ומרשמלו של השפים אמיר פורת ורוסלה יונה. צילום: בועז לביא. סטיילינג: עמית כגן

נוטלזניה – לזניה מתוקה עם ריקוטה, נוטלה ומרשמלו

4 דירוגים
גרסה מפתיעה שמשלבת ריקוטה עם ממרח נוטלה ומרשמלו. מנה מתוקה ונהדרת, שיכולה לשמש כקינוח לארוחה או כארוחה מושחתת למתכון המלא
קשטה ופירות טריים בסירופ היביסקוס של נוף עתאמנה איסמעיל. צילום: שרית גופן
קשטה ופירות טריים בסירופ היביסקוס של נוף עתאמנה איסמעיל. צילום: שרית גופן

קשטה ופירות טריים בסירופ היביסקוס

3 דירוגים
כל פרי יתאים כאן (חכו לעונת התאנים — הן יתאימו במיוחד). אני השתמשתי בתותים, ענבים ופסיפלורות למתכון המלא
כנאפה עם גבינה ביתית של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה
כנאפה עם גבינה ביתית של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה

כנאפה עם גבינה ביתית

8 דירוגים
גרסאות הכנאפה החביבות עליי הן אלו שבהן שכבת הגבינה שווה כמעט לשכבת שערות הקדאיף (כל יחס אחר הוא תקלה בעיניי) למתכון המלא
עוגת גבינה עם גרנולה וקרם יוגורט, וניל והל של שף־קונדיטורית מיכל מילרד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ליבת רות
עוגת גבינה עם גרנולה וקרם יוגורט, וניל והל של שף־קונדיטורית מיכל מילרד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ליבת רות

עוגת גבינה עם גרנולה וקרם יוגורט, וניל והל

נכון, קינוחי כוס אישיים הם טרחה לא קטנה, אבל נראה אתכם מוצאים פינוק מתוק יותר למתכון המלא
טירמיסו קוקוס בכוסות של השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן. צילום: יהונתן גיסלר. סטיילינג: נועה שביט
טירמיסו קוקוס בכוסות של השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן. צילום: יהונתן גיסלר. סטיילינג: נועה שביט

טירמיסו קוקוס בכוסות

השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן מעבירים טוויסט אוריינטלי על מאפי שבועות הקלאסיים למתכון המלא
קרם ריקוטה עם תפוחים מקורמלים ופירורי עוגיות חמאה. צילום: בועז לביא | סגנון: טליה גון אסיף
קרם ריקוטה עם תפוחים מקורמלים ופירורי עוגיות חמאה. צילום: בועז לביא | סגנון: טליה גון אסיף

קרם ריקוטה עם תפוחים מקורמלים ופירורי עוגיות חמאה

הרגע בו התפוחים בקרמל מתערבבים עם הקרירות של הריקוטה הוא אושר צרוף. ואז, מגיע קראנץ’ של עוגיות החמאה למתכון המלא
קונוסים של בצק עלים ממולאים בקרם גבינה, שוקולד לבן ומשמשים. צילום: דניאל לילה
קונוסים של בצק עלים ממולאים בקרם גבינה, שוקולד לבן ומשמשים. צילום: דניאל לילה

קונוסים של בצק עלים ממולאים בקרם גבינה, שוקולד לבן ומשמש

בסיציליה הם מכונים קנולי, ואצלנו לפעמים שופרות. מדובר בבצק פריך ומלית קרם גבינה בניחוח וניל מודגש למתכון המלא