צ'ימיצ'ורי שסק של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל צ'ימיצ'ורי שסק מאת מיכל חביביאן 5 דקות קל כשר טבעוני צ'ימיצ'ורי חריף-מתוק-חמצמץ שמוסיף עניין ופריכות לירקות צלויים או מנות בשר למתכון המלא
תפוחי אדמה בצ'ימיצ'ורי שסק של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל; כלים: הגר הירש, קדרית תפוחי אדמה בצ'ימיצ'ורי שסק מאת מיכל חביביאן כשעתיים קל כשר טבעוני צלייה בקדירה עושה טוב לתפוחי אדמה: הם יוצאים רכים מבפנים, פריכים מבחוץ ומושלמים עם צ'ימיצ'ורי שסק למתכון המלא
קטאייף ריבת שסק ואגוזים של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט קטאייף ריבת שסק ואגוזים מאת דור ונגר כשעה + חצי שעה התפחה קל כשר קינוחים המילוי הקלאסי של קטאייף הוא ג'יבנה ואגוזים. כאן ריבת שסק זריזה מחליפה את הגבינה למתכון המלא
טארט שסק וקרם בסבוסה של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט טארט שסק וקרם בסבוסה מאת דור ונגר כשעה + שעתיים וחצי קירור קל כשר אפייה טארט בעל מרקם נגיס וטעם של בסבוסה. השסק מוסיף חמיצות נפלאה, צבעוניות וחגיגיות למתכון המלא
עלי תות ממולאים של מיכל חביביאן. צילום: שני בריל עלי תות ממולאים מאת מיכל חביביאן כשעה וחצי קל כשר טבעוני מנה צבעונית, מזינה, טעימה ועונתית מאוד, שכן עונתו של פרי עץ התות קצרה באופן אכזרי, כמו כל מה שקשור באביב המסעיר שלנו למתכון המלא
לקרדה טורקית, שסק צלוי ודייקון כבוש של גל בן־משה | צילום: אנטולי מיכאלו, כלים: סטודיו עדי ניסני לקרדה טורקית, שסק צלוי ודייקון כבוש מאת שף גל בן-משה כ־30 דקות קל כשר דגים במסעדה אנחנו מגישים פלמידה מיושנת עם שסק מותסס וכאן, כדי לפשט את העניינים, צליתי את השסק ויצא נהדר למתכון המלא
טאטן בסבוסה ושסק של שף אוהד לוי | צילום: מידן גיל ארוש טאטן בסבוסה ושסק מאת שף אוהד לוי ½1 שעות למתקדמים כשר אפייה יוצרים קרמל במחבת ברזל מעל הגחלים, מוסיפים פירות עונתיים וסולת, מכסים את המחבת ונותנים לחום לעשות את שלו למתכון המלא
ספליט פירות קיץ של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם; סטיילינג: גיא כהן ספליט של קיץ מאת רותם ליברזון 15 דקות קל כשר קינוחים מגישים עם פירות טריים, קצפת, גלידה שאוהבים ומתפרעים קצת למתכון המלא
סלט פירות עם פתיתי שלג שמפניה של עינב ברמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף סלט פירות עם פתיתי שלג שמפניה מאת עינב ברמן 25 דקות +הקפאה קל כשר קינוחים 1 דירוגים סלט פירות חגיגי ששוחה במשרה של הדרים, ג’ינג’ר ווניל. לצידו משתכשכות קוביות של גרניטה שמפניה, שמצננת אותו ומוסיפה שיק למתכון המלא
מלבי עשיר עם רוטב שסק של שף דן שמולוביץ. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דלית רוסו מלבי עשיר עם רוטב שסק מאת שף דן שמולוביץ' 40 דקות למתקדמים כשר קינוחים 1 דירוגים המלבי מוגש עם רוטב שסק שהצבע והריח שלו מסמלים בעיניי את האביב למתכון המלא
ברווז בלפת תמרים של שף דן שמולוביץ. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דלית רוסו ברווז בלפת ותמרים מאת שף דן שמולוביץ' 25 דקות קל כשר ברווז 3 דירוגים נתחי הברווז הופכים בצלייה לעסיסיים, הלפתות נצלות בשומן הברווז, השסק והתמרים מעניקים רעננות למתכון המלא
שסק צלוי ומקורמל של רינת צדוק. צילום: אמיר מנחם שסק צלוי ומקורמל מאת רינת צדוק חצי שעה קל כשר פירות 2 דירוגים השסק מקבל טעם חמצמץ־מתוק ומרקם שקרוב לריבה כשנצלה בטאבון עם מעט שמן זית למתכון המלא