מתכון

עוגיות טוויל תפוז

יוני 2019
2 דירוגים
עוגיות טוויל תפוז. צילום: חגית גורן | סגנון: טליה אסיף
עוגיות טוויל תפוז. צילום: חגית גורן | סגנון: טליה אסיף

הטווילים נותנים לכל מנה לוק משודרג. מוסיפים אותם ממש ברגע האחרון, כיוון שהם נוטים להתרכך במגע עם לחות

הבלילה נשמרת עד שבוע במקרר או לתקופה ארוכה יותר במקפיא. את מה שנשאר מהטווילים המוכנים שומרים בקופסה אטומה במקום יבש עד 10 ימים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים אבקת סוכר, קמח, מיץ וקליפת תפוז בקערה. מוסיפים חמאה ומערבבים למרקם אחיד. מוסיפים שקדים ומערבבים. מקררים במקרר כשעה עד שהתערובת מתייצבת.

2

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה או במשטח סיליקון.

3

מניחים בתבנית תלוליות בגודל 2 ס”מ מהתערובת במרווחים גדולים (העוגיות מתפשטות מאוד באפייה).

4

אופים כ-10 דקות עד הזהבה אבל לפני שהעוגיות מתייצבות לגמרי. מצננים עד שהן מתקשות ומנתקים מהתבנית.