הזמן הכתום

מלון

מה מכינים עם הפרי הכתום שמתפקע ממתיקות?
אוגוסט 2019

הפרי המתוק כתום של הקיץ משתלב נהדר בסלטים, סביצ'ה וקינוחים.

פרגית צלויה עם סלסת מלון פיקנטית של שפית אביבית פריאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
פרגית צלויה עם סלסת מלון פיקנטית של שפית אביבית פריאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

פרגית צלויה עם סלסת מלון פיקנטית

2 דירוגים
פיקו דה גאיו היא סלסה מקסיקנית פשוטה על בסיס עגבניות שמלווה עוף צלוי, בקר ומה לא. וריאציה קייצית על הסלסה הזו למתכון המלא
טפיוקה בחלב קוקוס ויסמין עם פירות של שפית אמילי גולדברג. צילום: טל סיון צפורין. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלי קרמיקה: רינת בר נצר
טפיוקה בחלב קוקוס ויסמין עם פירות של שפית אמילי גולדברג. צילום: טל סיון צפורין. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלי קרמיקה: רינת בר נצר

טפיוקה בחלב קוקוס ויסמין עם פירות

הקינוח הזה נבנה אצל השפית אמילי גולדברג בראש מאז הטיול בהודו, כשכל המקומות הדיפו ניחוח יסמין בזמן הפריחה למתכון המלא
סלט מלון אסיאתי עם אטריות אורז, קשיו ונענע. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלט מלון אסיאתי עם אטריות אורז, קשיו ונענע. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

סלט מלון אסיאתי עם אטריות אורז, קשיו ונענע

וריאציה מתקתקה וכיפית לסלט מלפפונים אסיאתי. כאן הוספנו גם אטריות, כדי שהמנה תהיה יותר משביעה למתכון המלא