סיגר תירס ומוסר פרא עם סלסת עגבניות וכוסברה של שף שניר אנג סלע ממסעדת גוז' ודניאל | צילום: שני בריל סיגר תירס ומוסר פרא עם סלסת עגבניות וכוסברה מאת שף שניר אנג סלע כשעה קל כשר דגים מתאבן מסוג פסטל משודרג, מתוחכם וטעים במיוחד של השף שניר אנג סלע למתכון המלא
סיגר טופו, פריחת הדרים וריבת שזיפים של רינת צדוק | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר סיגר טופו, פריחת הדרים וריבת שזיפים מאת רינת צדוק 35 דקות + שעה קירור קל כשר טבעוני סיגרים דקיקים ופריכים, ממולאים בקרם מבושם בעדינות בקוקוס ומי זהר למתכון המלא
סיגר טלה ועלי גפן של שף תומר טל. צילום: דניאל שכטר; סגנון: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו 1220 סיגר טלה ועלי גפן מאת שף תומר טל כ-3 שעות למתקדמים כשר בשר החיבור של עלי הגפן לבשר הטלה השומני מקל את הכובד של הבשר ובזכותם הסיגרים האלו מתחברים לעונה למתכון המלא
סיגר פצ'אנגה של מולי מגריסו ואריק דרחני. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: דלית רוסו סיגר פצ'אנגה מאת שף מולי מגריסו ושף אריק דרחני קל לא כשר אוכל טורקי 2 דירוגים אם לא מצאתם פסטורמה אפשר להחליף אותה בסוג'וק - נקניק טורקי למתכון המלא
סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות מאת סבינה ולדמן חצי שעה קל כשר דגים 2 דירוגים הפסטלים אף פעם לא מתים, הם רק משתנים. עם מלית דג מתובלת לצד צזיקי ארומטי וקליל הם הופכים למנה קיצית ונפלאה למתכון המלא
חמד של סיגר של ניב כהן ומאיר עזר. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: טליה גון אסיף סיגרים ממולאים בגבינה מאת שף מאיר עזר ושף ניב כהן 50 דקות קל כשר חלבי 1 דירוגים מאכל גבינה ממכר מאת שפים ניב כהן ומאיר עזר: סיגרים במילוי גבינה לצד סלסת עגבניות למתכון המלא
סיגרים מעלי כרוב עם שקדים ואגוזים של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה סיגרים מעלי כרוב עם שקדים ואגוזים מאת רינת צדוק שעה קל כשר צמחוני 4 דירוגים אפשר כמובן למלא אותו באורז, בבורגול ואפילו בבשר טחון, אבל המלית המתוקה נותנת לכרוב טוויסט ועובדת מצוין למתכון המלא
סיגר קולסלאו עוף עם מטבוחה וצ'ירצ'י של שפים אליעזר מזרחי ואורי נבון ממחניודה. צילום: רן בירן סיגר קולסלאו עוף עם מטבוחה וצ'ירצ'י מאת שף אליעזר מזרחי 4.5 שעות למתקדמים כשר מנות ראשונות 2 דירוגים אפשר לפרק את המתכון ולהכין רק את הסיגרים או התוספות, ואפילו לקנות את התוספות ולקצר תהליכים למתכון המלא
סיגר בקר אסאדו בתנור של סוליקה. צילום וסטיילינג: טל סיון־צפורי סיגר בקר אסאדו בתנור מאת סוליקה, מסעדת אווה סאפי 3 שעות קל כשר בשר 1 דירוגים ניתן לאפות את הסיגרים בתנור במקום לטגן - מברישים אותם במעט שמן ואופים אותם בתנור למתכון המלא
סיגרים מתוקים. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע סיגרים מתוקים מאת אורלי פלאי ברונשטיין 30 דקות קל כשר אפייה 5 דירוגים סיגרים מתוקים ממלאים בתערובת של סוכר עם פיסטוקים, אגוזים או שקדים. הנה שתי גרסאות מעניינות וטעימות לא פחות למתכון המלא
צילום: דניאל לילה סיגר טלה של מסעדת קזן מאת מסעדת קזן 25 דקות קל כשר מנות ראשונות אחרי שנוגסים במעטפת הבצק הפריכה מציף את הפה טעמו של בשר טלה מבושם בבהראט למתכון המלא
סיגר קובנייה. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר סיגר קובנייה מאת מיכל בוטון 30 דקות+ שעתיים להתייצבות קל כשר אפייה מחווה לאחד הסמלים המובהקים של התרבות הקובנית: טווילים מגולגלים לצורת סיגר שמחביאים בתוכם מוס מוקה למתכון המלא
סיגרים במלית תפוחים ואגוזים. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע סיגרים במלית תפוחים ואגוזים מאת רות אוליבר 45 דקות קל כשר מתכונים לילדים 1 דירוגים סיגרים שאני מכינה קבוע בעונת החגים. יושבים בסוכה על קנקן קפה או תה עם נענע ולידם קופסת סיגרים, שנעלמים חיש קל למתכון המלא