אוכל יהודי

סופריטו, רוגלעך, מפרום, קרפלעך, באחש, כבד קצוץ, פסטליקוס… ודאי מצאתם כבר משהו שפורט על נימי הגעגוע. לא?
הטבע תכנת אותנו להתגעגע לאוכל של אמא, רק שאצלנו כמספר הגלויות – כך מספר האמהות, ולכל אחת סיר מלא טוב, המחכה לנחם אותנו לעת צורך. במדינה הקטנה, הצפופה והמעורבבת הזאת למדנו להתגעגע גם לסירים של חברים ושכנים. פולני גאה יזיל דמעה על צלחת קוסקוס, וספרדי טהור יתענג על כבד קצוץ מרוח על חלה טרייה. העושר הזה של מסורות, אפשרויות, טעמים, תיבולים וסיפורים הוא האוצר
הקולינרי הגדול ביותר שיש לנו ובעצם – אוצר תרבותי שערכו לא יסולא בפז

מתכון

חלה מתוקה עם צימוקים

views 18,873
מתכון

חלת כתר מהודרת

views 20,029
מתכון

אורז פרסי עם טהדיג

views 13,536
מתכון

אורז פרסי ירוק

views 12,859
הכל
מתכונים
מסעדות
כתבות וטורים
ראו עוד