Facebook
Instagram
Pinterest
Contact
מתכונים
מסעדות
חדשות
כתבות
טורים
אפייה
סופשבוע טעים
סלטים
לחם
עוד
מרקים
בריא
בראנץ'
פסטה
בשר
טבעוני
דגים
גבינות
קינוחים
יין ואלכוהול
תוכן מקודם
סיכום שנה 2020
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
נפרדים מ-2020
בלוז לכחולי המדים
שנת הקורונה גרמה לטלטלה במטבח הביתי, חשפה סדקים בתעשיית המזון, גילתה את נקודות התורפה שלה והגבירה את המתח בין המסעדות לממשלה
מאת
נועה ברגר
מחאת המסעדנים
יותם דוקטור: "נבגדנו על ידי המנהיגים שלנו"
המסעדן יותם דוקטור, הבעלים של האחים, דוק ואייבי: ב-17 ביולי לקחנו את גורלנו בידינו. 394 מילים על המצב
מאת
יותם דוקטור
טור אישי
השף תומר אגאי על השנה ששינתה את הכול
מאת
שף תומר אגאי
טור אישי
החלקאית מיכל חביביאן על השנה שהמציאה את החקלאות מחדש
מאת
מיכל חביביאן
צורכים מקומי, חולמים על חו"ל
איך ולמה העצימה הקורונה את העניין באוכל מקומי?
השבת הקסם והרומנטיקה לעולם מאיים, החזרת האמון באוכל שלנו, מענה לשמיים הסגורים והקניית משמעות בעולם לא ודאי - כך העצימה הקורונה את העניין באוכל מקומי
מאת
נועה ברגר
יין ואלכוהול
שנת משלוחי האלכוהול והיין
האונליין, שהתחזק בחסות הקורונה, עשה לתרבות שתיית היין והאלכוהול מה ששנים לא הצליחו לעשות כאן: להגדיל משמעותית את הצריכה הביתית ולבסס אותה
מאת
מירה איתן
הכל
מתכונים
מסעדות
עסקאות
כתבות וטורים
סיכום שנה 2020
2020: שנת משלוחי האלכוהול והיין
מאת
מירה איתן
סיכום שנה 2020
יין ואלכוהול
יין
6 בדצמבר 2020
סיכום שנה 2020
מוזר הוא הנורמלי החדש: כך שינתה הקורונה את חווית האכילה
מאת
יונית נפתלי קו-אל
סיכום שנה 2020
גסטרונומיה
אנשי האוכל
6 בדצמבר 2020
2020: לא נתגעגע!
בלוז לכחולי המדים
מאת
נועה ברגר
גסטרונומיה
סיכום שנה 2020
6 בדצמבר 2020
2020: לא נתגעגע!
השנה ששינתה את הכול
מאת
שף תומר אגאי
סיכום שנה 2020
תומר אגאי
אנשי האוכל
6 בדצמבר 2020
נפרדים מ-2020
השנה שהמציאה את החקלאות מחדש
מאת
מיכל חביביאן
גסטרונומיה
אוכל מקומי
ירקות
6 בדצמבר 2020
נפרדים מ-2020
כותבים את השנה מחדש
מאת
יונית נפתלי קו-אל
גסטרונומיה
ספרי בישול
אנשי האוכל
2 בדצמבר 2020
נפרדים מ-2020
מחאת ה–Black Lives Matter הגיעה למטבח האמריקאי
מאת
לי גיל
גסטרונומיה
אנשי האוכל
סיכום שנה 2020
2 בדצמבר 2020
גבינות
מי הזיז את הגבינה שלי? פרידה מהגבן שי זלצר ז"ל
מאת
חיליק גורפינקל
גבינות
גבינת עיזים
אנשי האוכל
5 בנובמבר 2020
שירת העשבים
ורמוט ישראלי: יש דבר כזה והוא מצוין
מאת
מירה איתן
אוכל מקומי
אנשי האוכל
גסטרונומיה
30 בספטמבר 2020
צורכים מקומי, חולמים על חו"ל
איך ולמה העצימה הקורונה את העניין באוכל מקומי?
מאת
נועה ברגר
אוכל מקומי
גסטרונומיה
אנשי האוכל
3 בספטמבר 2020
ראו עוד