קרפ ברולה של שף שניר אנג סלע ממסעדת גוז' ודניאל | צילום: שני בריל קרפ ברולה מאת שף שניר אנג סלע כחצי שעה + 8 שעות הקפאה למתקדמים כשר אוכל צרפתי שידוך מושלם בין קרפים דקים לבין קינוח קרם ברולה מפורסם למתכון המלא
טארט ברולה אורז של שף–קונדיטורית מיכל גולדברגר. צילום: מיקה גורוביץ טארט ברולה אורז מאת שף–קונדיטורית מיכל גולדברגר שעה ו־20 דקות קל כשר קינוחים קינוח עדין ומיוחד במינו שהוא שילוב של טארט, קרם ברולה ודייסת אורז למתכון המלא
קרם ברולה מיסו של ליאור משיח | צילום: שני בריל קרם ברולה מיסו מאת ליאור משיח 50 דקות + 3 שעות קירור קל כשר קינוחים קרם ברולה הוא הקינוח הכי קלאסי שיש. המיסו מעניק לו מליחות וצבע מחמיאים, ומוסיף עוד כמה ממדים לקינוח שלא ידענו שאפשר לחדש למתכון המלא
ברולה פטה ותאנים של מיכל חביביאן (צילום: שני בריל) ברולה פטה ותאנים מאת מיכל חביביאן 50 דקות קל כשר צמחוני מנה מושלמת לבראנץ' של סוף הקיץ עם שילוב בין מתוק למלוח, בין חם לקר ובין מרקם רך ונמס למרקם מתפצח למתכון המלא
קרם ברולה טופו משמשים של רינת צדוק (צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר) קרם ברולה טופו משמש מאת רינת צדוק שעה + הקפאה למתקדמים כשר טבעוני לקרם הברולה הזה יש אותה איכות קרמית וחלבית של המקור, אבל יש כאן טוויסט בעלילה למתכון המלא
קרם קטלן של מיכל בוטון. צילום: shutterstock קרם קטלן מאת מיכל בוטון חצי שעה + צינון קל כשר קינוחים הכלאה חיננית בין פטיסייר לברולה — קרם מבושל בטעם שמזכיר צ'אי הודי, שעליו זורים סוכר ומקרמלים למתכון המלא
קרם ברולה של מיקי שמו. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: דניאל לילה) קרם ברולה של מיקי שמו מאת מיקי שמו 1 שעה קל כשר קינוחים Bruleé פירושו שרוף. לא הקרם הוא ששרוף, כמובן, אלה שכבת הסוכר שמפזרים עליו ממש לפני ההגשה ומתיכים לקרמל זהוב למתכון המלא
צ'אי ברולה של מיכל בוטון | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר צ'אי ברולה מאת מיכל בוטון 40 דקות קל כשר קינוחים 4 דירוגים כשמשדכים את המנה הצרפתית הוותיקה עם תבלינים מהודו, מתרחשים פלאים בחיך למתכון המלא
ברולה קשיו מאת מיכל בוטון כ-45 דקות למתקדמים כשר קינוחים 3 דירוגים יש לו טעם עדין של אגוזי קשיו, שכבה מתפצחת של שברי קשיו מקורמלים וטיפת מליחות, שאני כל כך אוהבת בקינוחים למתכון המלא
קינוח קלו גומא ברולה בקיטו קאטו. צילום: דרור עינב ברולה גומה מאת רז קוסקה וKITTO KATTO 1 שעה קל כשר אפייה 1 דירוגים קינוח מרהיב בטעמיו - השומשום השחור מעניק לקרם ברולה אופי מיוחד למתכון המלא
קרם ברולה שוקולד לבן של קונדיטורית נטע דביר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק קרם ברולה שוקולד לבן מאת הקונדיטורית נטע דביר שעה ורבע למתקדמים כשר צמחוני 2 דירוגים אנשי לינדט והקונדיטורית נטע דביר מציעים מתכום לקרם ברולה ושוקולד, כדי להראות שאתם אוהבים למתכון המלא
פאי ברולה לימון של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר פאי ברולה לימון מאת שף-קונדיטור ברק כהן שעה למתקדמים כשר עוגות 2 דירוגים בעוגה הזאת קרם הברולה לא נאפה. טעמיו של הלימון מודגשים גם בבצק וגם במלית ומעניקים חמצמצות עדינה וקרמית למתכון המלא
קרם ברולה של חורף. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע קרם ברולה של חורף מאת רות אוליבר 5 שעות קל כשר אפייה 1 דירוגים הקינוח האהוב שאליו מתווספים מיץ וקליפת תפוז, שמעניקים לו טעמים וניחוחות חורפיים למתכון המלא