הצד עליו מרוחה החמאה

רטבים עם חמאה

ההכנה פשוטה והתוצאה מתגמלת - כך תשדרגו את הממרח שלכם
יוני 2019

הרעיון פשוט – מרככים את החמאה ומערבבים לתוכה תוספות מלאות טעם: עשבי תיבול, זיתים, צלפים, שום ועוד. את החמאות המתובלות מגישים על ירקות צלויים, דגים, מערום פנקייקים או עוגות שמרים. אפשר לבסס עליהן גם רטבים, לשלב במאפים או למרוח על לחם טוב ולשדרג כל כריך.

ירקות חלוטים בחמאה וחומץ פטל של דניאל קיציס ואידית פדידה. צילום: טל סיון ציפורן. סטיילינג: דיאנה לינדר
ירקות חלוטים בחמאה וחומץ פטל של דניאל קיציס ואידית פדידה. צילום: טל סיון ציפורן. סטיילינג: דיאנה לינדר

ירקות חלוטים בחמאה וחומץ פטל

בין תאילנד לצרפת: ירקות חלוטים שבמקום רוטב דגים מוגשים עם רוטב צרפתי על בסיס חמאה וחומץ פטל למתכון המלא
בריוש עם טרטר טלה ורוטב הולנדז מחמאה שרופה של הדיי עפאים. צילום: דן פרץ
בריוש עם טרטר טלה ורוטב הולנדז מחמאה שרופה של הדיי עפאים. צילום: דן פרץ

בריוש עם טרטר טלה ורוטב הולנדז חמאה שרופה

1 דירוגים
בריוש מתוק ואוורירי ממולא בטרטר טלה גרגרי וחמצמץ. חיבור כזה מחכה רק לרוטב הסמיך והחם, שיעטוף את שניהם יחד למתכון המלא