פירורי זהב

פתי בר

מעוגות עד כדור שוקולד - מה מכינים עם הביסקוויטים האהובים?
אוגוסט 2019

כמעט בכל בית אפשר למצוא במזווה את הביסקוויטים הללו. הם יכולים לשמש לשלל קינוחים, להוות בסיס לעוגות גבינה, להשתלב בעוגות שמרים או כדורי שוקולד. אז מה מכינים עם פתי בר?

טארט קרם קרמל וחמאה של שף קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר
טארט קרם קרמל וחמאה של שף קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר

טארט קרם קרמל וחמאה

2 דירוגים
הקינוח הנהדר הזה הוא בעצם פטיסייר על בסיס קרמל מועשר בהרבה חמאה, שמניחים על תחתית פשוטה מביסקוויטים וחמאה למתכון המלא
עוגת פירורים עם קרם מסקרפונה פירות יער ותותים של שף־קונדיטורית מיכל מילרד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ליבת רות
עוגת פירורים עם קרם מסקרפונה פירות יער ותותים של שף־קונדיטורית מיכל מילרד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ליבת רות

עוגת פירורים עם קרם מסקרפונה פירות יער ותותים

שווה להשקיע בקינוח אישי של עוגת גבינה, שבו כל שכבה וכל ביס מוסיפים עניין וטעמים חדשים בפה למתכון המלא
קראק פאי תפוחים עם קרמבל קינמון ואגוז מוסקט של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
קראק פאי תפוחים עם קרמבל קינמון ואגוז מוסקט של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

קראק פאי תפוחים עם קרמבל קינמון ואגוז מוסקט

קראק פאי היא עוגה ממכרת. מעטים האנשים שטועמים אותה ונשארים אדישים למתכון המלא
לפקוס קורמוס - עוגת ביסקוויטים של שף אליאב גולדנברג. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב
לפקוס קורמוס - עוגת ביסקוויטים של שף אליאב גולדנברג. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב

לפקוס קורמוס - עוגת ביסקוויטים יוונית

16 דירוגים
הגרסה היוונית של שף אליאב גולדנברג לעוגת הביסקוויטים הכל כך אהובה, מ-4 מרכיבים בלבד למתכון המלא
פאי גלידת לימון-מסקרפונה עם מרנג חרוך. צילום: רונן מנגן | סגנון: דלית רוסו
פאי גלידת לימון-מסקרפונה עם מרנג חרוך. צילום: רונן מנגן | סגנון: דלית רוסו

פאי גלידת לימון-מסקרפונה עם מרנג חרוך

הקונדיטורית נעמה גאון ממציאה מחדש את האלסקה האפויה - יצירה מתוקה-קפואה-מוגזמת במובן הכי טוב של המילה למתכון המלא
המרציפנית - עוגת גבינה, רוזטה ופיסטוקים. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
המרציפנית - עוגת גבינה, רוזטה ופיסטוקים. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

המרציפנית – עוגת גבינה, רוזטה ופיסטוקים

הרוזטה היא תרכיז שקדים מתוק, שנוח מאוד לעבוד איתו בקונדיטוריה. הפיסטוקים מעניקים עוד נדבך של טעם, צבע ומרקם למתכון המלא