העיקר הבריאות

קרקר ביתי

מקרקר שקדים ועד כוסמת - כל הדרכים לנשנוש ביתי משגע
ספטמבר 2019

קרקר ביתי הוא הרבה יותר מפנק, טעים ופריך מזה הקנוי – שלא לדבר על העדרם של חומרים משמרים ומזיקים למיניהם. אספנו עבורכם מבחר מתכוני קרקרים – מפרמזן, כוסמת, שקדים, קמח חומוס, סלק ועוד ועוד, שיעשירו את היצע הנשנושים הכיפיים.

ביסקוטי זיתים של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר
ביסקוטי זיתים של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר

ביסקוטי זיתים

ביסקוטי מלוח כזה, עם חריפות קלה וגבינה שמעמיקה את הטעמים, אין הרבה למתכון המלא