חורף חם

תוספות למרק

קרפלך, שקדי מרק, שישברק, אטריות, בצקניות ואפילו כדורי בשר - תוספות למרקים ומרקים עם תוספות מעניינות
נובמבר 2020
מנטי בציר פטריות ועלי בר של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי. כלים: ורד טנדלר דיין
מנטי בציר פטריות ועלי בר של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי. כלים: ורד טנדלר דיין

מנטי בציר פטריות ועלי בר

3 דירוגים
הבסיס של המרק הוא ציר פטריות מלא טעמים אדמתיים וחורפיים ובתוכו משתכשכים הכיסני הבוכריים למתכון המלא
מרק שעועית וקוקליות של חמי פסקה. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי. כלים: ורד טנדלר דיין
מרק שעועית וקוקליות של חמי פסקה. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי. כלים: ורד טנדלר דיין

מרק שעועית וקוקליות

2 דירוגים
המרק שהכי מסמל חורף - קוקליות הן בעצם בצקניות שמכינים במחבת ומוסיפים לקראת סיום הבישול והן סופגות את טעמי המרק למתכון המלא
  • בא מי - אטריות ביצים וון טון של התאילנדית בהר סיני. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
    בא מי - אטריות ביצים וון טון של התאילנדית בהר סיני. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
  • אטריות ביצים של התאילנדית בהר סיני. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
    אטריות ביצים של התאילנדית בהר סיני. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
  • וון טון של התאילנדית בהר סיני. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
    וון טון של התאילנדית בהר סיני. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

בא מי – אטריות ביצים וון טון

שורשי המנה במטבח הסיני, מהבצק מכינים אטריות וגם וון טון. אפשר להגיש את הבא מי ללא ציר ולצד רטבים לתיבול למתכון המלא
קאו סוי – מרק קארי צהוב עם אטריות ביצים של התאילנדית בהר סיני. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
קאו סוי – מרק קארי צהוב עם אטריות ביצים של התאילנדית בהר סיני. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

מרק קארי צהוב עם אטריות ביצים – קאו סוי

את מחית קארי מכינים לבד, עם תבלינים יבשים והיא הופכת את המרק לארומטי במיוחד למתכון המלא
סלט פאטוש עם קרוטוני פולנטה של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
סלט פאטוש עם קרוטוני פולנטה של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

קרוטוני פולנטה ופיצוחים

2 דירוגים
קרוטונים זהובים ומלאי טעמים מפתיעים (אגוזים, גרעינים, גבינה). הם ישדרגו כל סלט וטובים לנשנוש בפני עצמם למתכון המלא
שישברק ממולא רוקט, מנגולד ותרד במרק יוגורט של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה
שישברק ממולא רוקט, מנגולד ותרד במרק יוגורט של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה

שישברק ממולא רוקט, מנגולד ותרד במרק יוגורט

6 דירוגים
במקום מלית הבשר המסורתית, נוף עתאמנה משדכת למרק היוגורט כיסונים במילוי צמחוני של שפע ירוקים למתכון המלא
דמפלינגס אווז במרק כנפיים חריף של יוגב ירוס. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY
דמפלינגס אווז במרק כנפיים חריף של יוגב ירוס. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY

דמפלינגס אווז במרק כנפיים חריף

גרסה עדכנית לכיסוני דמפלינגס סיניים. הם רכים, שומניים ומתחברים נפלא למרק מתובל וחריף למתכון המלא
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

מרק פו עוף (Pho ga) עם וון-טון ונתחי עוף

2 דירוגים
בווייטנאם מקובל לקצוץ את העוף על עצמותיו באמצעות קופיץ, אבל אפשר בהחלט להפריד את הבשר מהעצמות למתכון המלא