פאי בריטי של מיכל בוטון. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב פאי בריטי מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן 3 שעות+יומיים לפחות למתקדמים כשר אפייה 2 דירוגים בצק דניש כרוך ממולא בתערובת מתובלת של תפוחים ופירות יבשים. והשוס: קצפת לאבנה שמוסיפה רכות וחמצמצות למתכון המלא
דג תוניסאי אפוי בבצק של מיכל בוטון. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב דג תוניסאי אפוי בבצק מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן שעה וחצי קל כשר דגים 3 דירוגים טייק על כריך תוניסאי - במקום להגיש בלחמנייה, עוטפים את הדג בבצק עם לימון כבוש ואריסה ואופים למתכון המלא
דלורית מסוכרת עם יוגורט יווני של מיכל בוטון ועדינה זוסמן. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב דלורית מסוכרת עם יוגורט יווני מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן 20 דקות קל מאוד כשר קינוחים מנה שמבוססת על מתכון יווני קלאסי. הסירופ אינו מתוק מדי, והוא קל ומרענן ולא סמיך למתכון המלא
עלי פסטה עם חציל קלוי, עגבניות וגבינת המאירי של מיכל בוטון ועדינה זוסמן. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב עלי פסטה עם חציל קלוי, עגבניות וגבינת המאירי מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן שעה + קירור קל כשר צמחוני 4 דירוגים פסטה עם הרבה חלמונים ברוטב איטלקי קלאסי שמקבל טאץ’ ישראלי של גבינת המאירי למתכון המלא
וולש ריירביט על ירוקי השוק של מיכל בוטון ועדינה זוסמן. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב וולש ריירביט – טוסט עם ממרח גבינה ובירה על ירקות שוק מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן 30 דקות קל כשר צמחוני 4 דירוגים וולש ריירביט הוא מאכל פאבים אנגלי - גבינה עם בירה ותבלינים על טוסט למתכון המלא
מטבל סלק ותימין של מיכל בוטון. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב מטבל סלק ותימין מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן 45 דקות קל מאוד כשר טבעוני 1 דירוגים טבעוני, קל להכנה ויפהפה: ממרח סלק מתובל שמגישים לצד קרקרים, גבינות, לחם טוב או ירקות למתכון המלא
מטבל ארטישוק ירושלמי של מיכל בוטון. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב מטבל ארטישוק ירושלמי מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן 45 דקות קל מאוד כשר טבעוני בבראנץ' סופ"ש חורפי או כמזאט בארוחת שישי, זהו ממרח ממכר שקשה להפסיק לנגב ממנו למתכון המלא
מטבל שורש סלרי של מיכל בוטון. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב מטבל שורש סלרי מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן 45 דקות קל מאוד כשר צמחוני לא רבים עושים שימוש בשורש סלרי, בטח לא להכנת ממרח - וחבל. הוא ארומטי במיוחד וטעים מאוד למתכון המלא
קרוטוני דואה של מיכל בוטון. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב קרוטוני דואה מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן 20 דקות קל מאוד כשר טבעוני תוספת נהדרת לכל סלט: קורטונים פריכים ומתובלים בדואה, תערובת תבלינים מצרית שאפשר להכין בבית למתכון המלא
סלט קצוץ וכבוש עם קרוטוני דואה של מיכל בוטון. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב סלט קצוץ וכבוש עם קרוטוני דואה מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן חצי שעה קל כשר טבעוני 1 דירוגים הסלט הזה מנצל את הטריות של השוק עם הטעם המיוחד של ירקות כבושים למתכון המלא
קרקר כמון ותימין של מיכל בוטון ועדינה זוסמן. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב קרקר כמון ותימין מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן 40 דקות קל כשר אפייה 1 דירוגים קרקרים ביתיים פשוטים להכנה, שאפשר לשחק בהם עם התוספות והתבלינים למתכון המלא
כנאפה תלישה עם סירופ דבש ותפוזים של עדינה זוסמן. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב כנאפה תלישה עם סירופ דבש ותפוזים מאת עדינה זוסמן שעה ורבע קל כשר קינוחי גבינה 2 דירוגים מכיוון שג'יבנה לרוב קשה להשיג, הכנאפה מבוססת על תערובת של מוצרלה וריקוטה - תחליף ראוי בהחלט למתכון המלא
פתיתים עם חצילים בטעם מעושן של עדינה זוסמן. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב פתיתים עם חצילים בטעם מעושן מאת עדינה זוסמן 45 דקות קל כשר פתיתים 14 דירוגים חיבור בין שני ענקים אייקונים של אוכל ישראלי - חציל ופתיתים עם הרבה תבלינים שמעניקים ניחוח עמוק למתכון המלא
בלונדיז טחינה נימוחים של עדינה זוסמן. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב בלונדיז טחינה נימוחים מאת עדינה זוסמן 40 דקות קל כשר אפייה 5 דירוגים הבלונדיז נשמרים עד שבוע מחוץ למקרר ועם כל יום שעובר הם טעימים יותר למתכון המלא
חלת דבש ושמן זית של עדינה זוסמן. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב חלת דבש ושמן זית מאת עדינה זוסמן שעתיים וחצי קל כשר מתכונים לראש השנה 2 דירוגים צורת הצמה שמתקבלת לא רק מולידה חלות יפהפיות, אלא גם מבטיחה אפייה אחידה ומרקם משופר למתכון המלא
אורז משובץ בזרשק של עדינה זוסמן. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב אורז משובץ בזרשק מאת עדינה זוסמן שעה ורבע קל כשר טבעוני 1 דירוגים בזכות הטעם החמוץ מתוק עשבוניים של האורז הזה הוא מתאים לכל למתכון המלא
בורקס בטטה וקשקבל במעטה פרמזן פריך של עדינה זוסמן. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב בורקס בטטה וקשקבל במעטה פרמזן פריך מאת עדינה זוסמן 3 שעות קל כשר בורקס 3 דירוגים מאפי בצק פילו נהדרים במילוי בטטות צלויות וגבינת קשקבל חריפה למתכון המלא
לביבות ברוקולי וקוטג' של עדינה זוסמן. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב לביבות ברוקולי וקוטג' מאת עדינה זוסמן 10 דקות קל מאוד כשר פנקייק 10 דירוגים לביבות שהן בעצם הכלאה בין לביבה, פנקייק וקציצת ירק למתכון המלא