סיר של אש וגלם

מתכונים מקומיים של תומר טל

השף הצעיר מעניק פרשנות משלו למטבח הישראלי העכשווי
מאי 2019
טורטליני סולת עם תרד ומנגולד ברוטב שקדים של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
טורטליני סולת עם תרד ומנגולד ברוטב שקדים של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

טורטליני סולת עם תרד ומנגולד ברוטב שקדים

2 דירוגים
המנה הזו נולדה מהרצון לייצר פסטה טבעונית שתהיה עשירה ומעניינת גם ללא ביצים למתכון המלא
סלט עדשים, ירקות קטנים ועלים עם לאבנה של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
סלט עדשים, ירקות קטנים ועלים עם לאבנה של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

סלט עדשים, ירקות קטנים ועלים עם לאבנה

2 דירוגים
המנה הזאת נולדה מהצורך להרכיב סלט עשיר שאינו מבוסס רק על עלים. לא חייבים לשלב את כל העלים - השתמשו במה שמצאתם למתכון המלא
דג ים ופסטה פיצ׳י במרק חורשט סבזי של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
דג ים ופסטה פיצ׳י במרק חורשט סבזי של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

דג ים ופסטה פיצ׳י במרק חורשט סבזי

2 דירוגים
מנה שמחברת בין כמה סגנונות: את החורשט סבזי הפכתי למרק שבו מתבשלים הדגים, והוא מוגש עם פסטה פיצ'י בשרנית למתכון המלא