כל הדרכים להכין סביצ'ה

מקומי, פרואני, חמוץ, חריף, מתוק - הכל הולך: כל הדרכים להכין סביצ'ה
אוקטובר 2020

בסביצ'ה דגים טריים זקוקים רק לסיוע קל – עקצוץ עדין של לימון או מלח, שכובשים את בשר הדג ומעניקים לו עוד שכבת טעם. תוסיפו לדגים פירות, עשבי תיבול, ויניגרטים מעניינים – והנה לכם מנה מושלמת. קבלו את כללי הזהב לסביצ'ה מושלם בבית.

  • סביצ'ה ותאנים צלויות על ברוסקטה של שף אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמר גוז'ינסקי
    סביצ'ה ותאנים צלויות על ברוסקטה של שף אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמר גוז'ינסקי
  • סביצ'ה ותאנים צלויות על ברוסקטה של שף אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמר גוז'ינסקי
    סביצ'ה ותאנים צלויות על ברוסקטה של שף אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמר גוז'ינסקי

סביצ'ה ותאנים צלויות על ברוסקטה

להרשים בלי מאמץ - מנת אירוח קלאסית שמשלבת טעמים מהים התיכון ומהמזרח הרחוק למתכון המלא
סביצ'ה עם תותים, בזיליקום וצ'ילי של שפית אמילי גולדברג. צילום: טל סיון צפורין. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: רינת בר נצר
סביצ'ה עם תותים, בזיליקום וצ'ילי של שפית אמילי גולדברג. צילום: טל סיון צפורין. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: רינת בר נצר

סביצ'ה עם תותים, בזיליקום וצ'ילי

3 דירוגים
מה שנתן לאמילי גולדברג את ההשראה לסביצ'ה עם התותים זה הפרילי של שנות ילדותה למתכון המלא
אינבולטיני לפת במילוי סביצ’ה, שמיר וביצי סלמון של פאולין שובל. צילום: מרי משקוץ. סטיילינג: פאולין שובל
אינבולטיני לפת במילוי סביצ’ה, שמיר וביצי סלמון של פאולין שובל. צילום: מרי משקוץ. סטיילינג: פאולין שובל

אינבולטיני לפת במילוי סביצ’ה, שמיר וביצי סלמון

2 דירוגים
המילה 'אינבולטיני' באיטלקית מציינת מאכל מגולגל. כאן יצרה פאולין שובל דפי לפת דקיקים ולמלא אותם בסביצ'ה למתכון המלא