פשטידת ברוקולי. shutterstock פשטידת ברוקולי וגבינה מאת קובי בר 1 שעה קל כשר פשטידות 28 דירוגים פשטידת ברוקולי חגיגית מתוך ספרו הוותיק של קובי בר, "פשטידות" למתכון המלא
בזלמה - פיתות מחבת טורקיות שף: יוגב ירוס צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן בזלמה – פיתות מחבת טורקיות מאת שף יוגב ירוס שעה וחצי קל כשר צמחוני אין על הטעם של פיתות טריות שרק יצאו מהמחבת - והבזלמה הטורקיות הן הפיתות המצטיינות בחבורה למתכון המלא
עגבניות ממולאות של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם עגבניות ממולאות מאת רותם ליברזון 45 דקות קל כשר צמחוני הצלייה הקצרה מעצימה את המתיקות הטבעית של העגבניות והופכת את המלית לפריכה למתכון המלא
ניוקי תירס בחמאה מזוקקת, גרעיני תירס צלוי, ליים, עירית וצ'ילי של רינת צדוק. צילום: שני בריל ניוקי תירס בחמאה, תירס צלוי וליים מאת רינת צדוק 50 דקות קל כשר צמחוני מנה שהיא התמצית של כל מה שטוב בקיץ: לתירס בעונתו יש טעם מרוכז ועז, והוא מלא בעסיס למתכון המלא
עוף באננס של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: גיא כהן, כלים: עדי ניסני עוף באננס מאת רותם ליברזון 1:20 + השריה קל כשר עוף בתנור אננס הוא מלך הפירות ומביא איתו טעמים חמוצים מתוקים וריח של חופש למתכון המלא
לזניה כרוב ובשר של יוסי שטרית. צילום: דניאל לילה; סטיילינג: גיא כהןלזניה כרוב ובשר של יוסי שטרית. צילום: דניאל לילה; סטיילינג: גיא כהן לזניה כרוב ובשר מאת שף יוסי שטרית שעתיים קל כשר בשר לזניה נטולת גלוטן מעלי כרוב בטעמים ערביים: צנוברים, בהרט, רכז רימונים - כל מה שכולנו אוהבים למתכון המלא
עראיס של אסף שנער, חוות צוק. צילום: מאיי תדהר עראיס מושלם של חוות צוק מאת שף אסף שנער 1 שעה קל כשר בשר יש הרבה גרסאות לעראיס. זו של חוות צוק עסיסית וטעימה במיוחד הודות לתוספת בצל מטוגן למתכון המלא
נתחים לצלייה במחבת של חוות צוק. מימין: שייטל, דנוור, המבורגר, סינטה, פילה בקר, אנטריקוט על העצם, סינטה על העצם. צילום: מאיי תדהר על הגז: כך תכינו סטייקים מושלמים בבית מאת שף אסף שנער ומרב סריג בשר על האש על האש בבית מבחירת הנתחים, דרך המחבת הנכונה ועד הטיפול בבשר - שף אסף שנער מחוות צוק מסביר איך מכינים סטייקים מושלמים בבית לכתבה המלאה
פירה ים תיכוני של אייל שני. צילום: אייל שני פירה של אייל שני מאת שף אייל שני 45 דקות קל כשר טבעוני 11 דירוגים שפים מבשלים בבית: אייל שני מכין פירה ים תיכוני בלתי נשכח למתכון המלא
קציצות עוף של גיא גמזו | צילום: גיא גמזו קציצות עוף לכל המשפחה מאת שף גיא גמזו 30 דקות קל כשר בשר 2 דירוגים שפים מבשלים בבית: גיא גמזו ממסעדת אריא מכין קציצות עוף רכות ועסיסיות למתכון המלא
לחם פצפצים מתוך ספרה החדש של לייזה פאנלים, קל קל קל . צילום: גיא בהר וחגית ביליהלחם פצפצים של לייזה פאנלים. צילום: גיא בהר וחגית ביליה לחם פצפצים מאת לייזה פאנלים (חגית ביליה) 3.5 שעות למתקדמים כשר אפייה 9 דירוגים נתקלתי ב־Bubble Bread ברשת ומיד רצתי להכין. למה פצפצים? כי הכי כיף לזלול את הפצפצים הקטנים האלה למתכון המלא
פרינטה של רינת צדוק. צילום: שני בריל פרינטה מאת רינת צדוק חצי שעה קל כשר טבעוני 5 דירוגים המנה הזאת מוכרת לטבעונים כחביתת חומוס שמחליפה את החביתה בארוחות בוקר, אבל באיטליה היא מנה עתיקה ונפוצה למתכון המלא
בורקס דפי אורז במילוי גבינה מאת אריאל בן חמו 35 דקות קל מאוד כשר צמחוני 26 דירוגים לא סתם הוא שבר את האינטרנט והביא לחיסול מלאי דפי האורז - בורקס פטנט שמכינים בצ'יק למתכון המלא
שומר וכרעי עוף בקלמנטינות של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן שומר וכרעי עוף בקלמנטינות מאת שף ארז קומרובסקי שעתיים ורבע קל כשר עוף בתנור 7 דירוגים השילוב של קלמנטינות ושומר הוא קלאסי לתחילת החורף - כמו חתן וכלה. המתיקות והחמיצות של הקלמנטינות מושלמת לשומר למתכון המלא
ניוקי כרובית וזיתים עם מנגולד של רינת צדוק. צילום: שני בריל ניוקי כרובית וזיתים עם מנגולד מאת רינת צדוק 25 דקות קל כשר ללא גלוטן 7 דירוגים את הניוקי מכינים מכרובית צלויה שהטעם הנהדר שלה נשמר גם אחרי הבישול. ובונוס: המתכון מכיל גם קמחים ללא גלוטן למתכון המלא
מוסקה דלעת של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן מוסקה דלעת מאת שף ארז קומרובסקי שעה קל כשר חלבי 2 דירוגים שינוי קטן שמחולל פלאים: במקום הבשמל הצחור הקלאסי, ארז מכין רוטב עם טעם ייחודי, מעושן ועמוק למתכון המלא
מאפה דלעת ובשר של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן מאפה בשר ודלעת מאת שף ארז קומרובסקי 3.5 שעות קל כשר אפייה 9 דירוגים הבצק פשוט במיוחד להכנה וללא שמרים, והמלית המתוקה והחמה מושלמת לערב קריר למתכון המלא
מתכון ראשון ללחם מחמצת של ברי יוגב. צילום: ברי יוגב לחם מחמצת ביתי – מתכון בסיס מאת ברי יוגב 8 שעות למתקדמים כשר צמחוני 6 דירוגים מתכון מושלם לאופים מתחילים, על בסיס קמח לבן שקל לעבוד איתו. עם הקמחים המלאים עובדים אחרי שצוברים מעט ניסיון למתכון המלא
קאצ'ו א פפה של שף מושיקו גמליאלי. צילום: רן בירן קלאסיקה איטלקית – קאצ'ו א פפה מאת שף מושיקו גמליאלי 20 דקות קל כשר פסטה 44 דירוגים הקאצ'ו א פפה נראית מינימליסטית ותמימה למראה, אך דווקא מיעוט המרכיבים בה מצריך טכניקה והרבה אהבה למתכון המלא
כרובית שלמה אפויה בתנור של אייל שני. צילום: אנטולי מיכאלו כרובית שלמה אפויה בתנור של אייל שני מאת שף אייל שני 50 דקות כשר קל מאוד טבעוני 27 דירוגים המנה המפורסמת של שף אייל שני, כרובית שלמה אפויה בתנור, פשוטה להפליא ויוצאת נפלא גם בתנור הביתי למתכון המלא
פסטרמה הודו בדבש, שום ופפריקה. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע פסטרמה הודו בדבש, שום ופפריקה מאת רות אוליבר לילה במקרר+שעה הכנה קל כשר חזרה ללימודים בקלי קלות 44 דירוגים מתכון חובה לכל אוהבי הפסטרמה: כל ההכנות נעשות בתוך שקית הקוקי, ובסופו מתקבלת פסטרמה עסיסית ונפלאה למתכון המלא
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר קבב ישראלי מאת עומר מילר 20 דקות קל מאוד כשר בשר 11 דירוגים מתכון לקבב עסיסי שאין מנגל ביום העצמאות בלעדיו למתכון המלא
סלט עדשים שחורות עם בטטות ופיצוחים. צילום: רחלי קרוט סלט עדשים שחורות עם בטטות ופיצוחים מאת רחלי קרוט 30 דקות קל כשר סלטים 24 דירוגים שידוך בין בטטה לעדשים יוצר סלט מופלא ועשיר שיכול להיות ארוחה שלמה למתכון המלא
שקשוקה קלאסית. צילום: אילון פז שקשוקה קלאסית מאת אורלי פלאי ברונשטיין ושי לי ליפא 10 דקות קל מאוד כשר מתכונים בעשר דקות 18 דירוגים מתכון מנצח לשקשוקת העגבניות המוכרת והאהובה. אפשר לגוון לפי מצב הרוח גם עם כרישה, תרד וברוקולי למתכון המלא
לביבות בטטה של אורנה ואלה מאת אורנה אגמון ואלה שיין 40 דקות קל כשר מתכונים לילדים 61 דירוגים המסעדה אולי נסגרה, אבל החותם שלה נצחי: המתכון ללביבות הבטטה המפורסמות של אורנה ואלה למתכון המלא
מוסקה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר מוסקה יוונית מאת מיכל מוזס שעתיים קל לא כשר בשר 39 דירוגים המאפה היווני קלאסי שמשלב בין חצילים, בשר ותפוחי אדמה, עם רוטב בשמל שעוטף הכל למתכון המלא
קוסקוס ירקות. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע קוסקוס ירקות מאת רפי גואטה שעתיים וחצי למתקדמים כשר מתכונים לשבת 18 דירוגים על שולחן השבת או ביום חול, רפי גואטה מלמד כיצד מכינים קוסקוס תוצרת בית בליווי מרק ירקות מהביל למתכון המלא
באו - לחמניות שמרים מאודות. צילום: דן פרץ | סגנון: עמית פרבר באו – לחמניות שמרים מאודות מאת אייל קיצ'ס ושי קיצ'ס שעה וחצי קל כשר אוכל אסייתי 29 דירוגים אייל ושי קיצ’ס, הבעלים לשעבר של “דה באן”, מדגימים איך מכינים באו - לחמניות שמרים מאודות ורכות מהמטבח האסייתי למתכון המלא
החומוס של אייל שני. צילום: אילון פז חומוס של אייל שני מאת שף אייל שני 30 דקות קל כשר טבעוני 39 דירוגים אין תחליף להכנת חומוס בבית, ושף אייל שני משתף את המתכון האישי שלו לממרח הלאומי למתכון המלא
מרק עדשים כתומות. צילום: דניאל לילה מרק עדשים כתומות מאת רות אוליבר 40 דקות קל כשר טבעוני 32 דירוגים מרק כתום טעים לאמצע השבוע, קל ומהיר להכנה מחומרי גלם זמינים למתכון המלא
קציצות פרסה של שי לי ליפא. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר קציצות פראסה ובשר פריכות וטעימות מאת שי לי ליפא שעה וחצי קל כשר בשר 14 דירוגים שי לי ליפא חולקת המתכון למאכל שהכי מסמל עבורה את החגים והבית - קציצות כרשה שחוטפים ישר מהמחבת למתכון המלא
פולנטה רכה: מתכון בסיסי. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע פולנטה רכה: מתכון בסיסי מאת מיכל מוזס 20 דקות קל מאוד כשר תירס 8 דירוגים הקסם של הפולנטה טמון במרקם הקרמי ובטעם המתקתק והעמוק למתכון המלא
אושפלאו (פלוב). צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו אושפלאו (פלוב) מאת רות אוליבר שעתיים קל כשר בשר 27 דירוגים זהו מאכל הדגל של יהדות בוכרה - יצירה משוכללת של אורז, בשר וגזר המתובלים בתבלינים חמים למתכון המלא
לזניה בשרית. צילום: Shutterstock לזניה בשרית איטלקית אמיתית מאת ג'ורג'יו ומיה סופינו שעתיים וחצי קל לא כשר בשר 38 דירוגים מתכון של מאמות איטלקיות אמיתיות: הלזניה הבשרית הזו כה עשירה, עד שהיא מהווה ארוחה בפני עצמה למתכון המלא
צילום: דניה ויינר | סגנון: טליה גון-אסיף קיש בטטה, גבינת עיזים וצנוברים מאת שי לי ליפא שעתיים קל כשר אפייה 20 דירוגים קיש שופע כל טוב: בצק פריך, קוביות בטטה זהובות, גבינת עיזים רכה וצנוברים פריכים למתכון המלא
מתכון לפוקצ'ה שתמיד עובד. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר מתכון פוקצ'ה שתמיד עובד מאת אורלי פלאי ברונשטיין שעתיים וחצי קל כשר אפייה 69 דירוגים אורלי פלאי ברונשטיין משתפת במתכון בסיסי לפוקצ'ה וגם חולקת טיפים וכללים להתפחה נכונה שתמיד תצליח לכם למתכון המלא
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע קובה סלק מאת אמיר קרונברג שעה ורבע למתקדמים כשר בשר 35 דירוגים מתכון נהדר לכדורי קובה רכים, שצפים בתוך מרק סלק חמצמץ וטומנים בחובם עולם שלם של טעמים וזיכרונות למתכון המלא