אוהבים נקניקיות!

נקניקיות

נקניקיות איכותיות יכולות לעשות פלאים למנות שלכם
נובמבר 2019

משום מה עדיין נוטים להתנצל כשמוציאים נקניקיות מהמקפיא. למעשה – יש היום מבחר של נקניקיות איכותיות מאוד שאפשר לשלב בהרבה יותר ממנת משה בתיבה ושישדרגו מאד כל פיתה, תבשילי קדירה, מרקים ועוד.

ניוקי מנצ'גו עם סלסיצ'ה, צ'ילי ופפריקה ספרדית מעושנת של ניר ויימן. צילום: דניאל לילה
ניוקי מנצ'גו עם סלסיצ'ה, צ'ילי ופפריקה ספרדית מעושנת של ניר ויימן. צילום: דניאל לילה

ניוקי מנצ'גו עם סלסיצ'ה, צ'ילי ופפריקה ספרדית

2 דירוגים
השף ניר ויימן חיבר בין הניוקי הפריזאיים של "מל ומישל" לבין חומרי גלם ספרדיים ויצר מנה בועטת שנראית פשוט מקסים בצלחת למתכון המלא
קלמארי ומרגז צלויים עם אפיו גזר ותרד של יאיר יוספי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
קלמארי ומרגז צלויים עם אפיו גזר ותרד של יאיר יוספי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

קלמרי ומרגז צלויים עם אפיו גזר ותרד

1 דירוגים
אם עוצמים את העיניים, אפשר לדמיין שהמנה הזו מגיעה מעיר נמל דמיונית, שיושבת איפשהו על הנתיב שבין יוון לספרד למתכון המלא
סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות של שף עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות של שף עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות

3 דירוגים
פירוק נקניקיות זו דרך נוחה ומהירה להכנת קציצות. היתרון הגדול הוא שהבשר כבר מתובל ובעל אחוז שומן מדויק למתכון המלא
שיפודי שרימפס וצ'וריסוס עם רוטב צ'ילי, אורגנו ושום של רותם ניר, אורלי פלאי-ברונשטיין . צילום: איילון פז. סגנון: רותם ניר
שיפודי שרימפס וצ'וריסוס עם רוטב צ'ילי, אורגנו ושום של רותם ניר, אורלי פלאי-ברונשטיין . צילום: איילון פז. סגנון: רותם ניר

שיפודי שרימפס וצ'וריסוס עם רוטב צ'ילי, אורגנו ושום

הדרך הקיצית לשיפודים: מוותרים על הנתחים הכבדים והולכים על שילוב ים-יבשה קלאסי למתכון המלא
פרעצל דוג של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
פרעצל דוג של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

פרעצל דוג

מנה שמעלה בי זיכרונות מקרנבלי אוכל הרחוב בניו יורק בקיץ שתמיד כוללים מנות של פרעצל דוג - משה בתיבה שעשה אקזיט למתכון המלא
קדרת שוקי אווז, נקניקיות מעושנות ושעועית לבנה (Cassoulet). צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף
קדרת שוקי אווז, נקניקיות מעושנות ושעועית לבנה (Cassoulet). צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף

קדרת אווז, נקניקיות מעושנות ושעועית לבנה – קסולה

החמין הצרפתי מכיל סוגי בשר שונים ושעועית לבנה, וכולם מתבשלים שעות עד שהם רכים ומפיצים ניחוח מעושן למתכון המלא
נקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי. צילום: דן לב | סגנון: רותם ניר
נקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי. צילום: דן לב | סגנון: רותם ניר

נקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי

נקניקיות הן אמנם לא קולינרי קורקט, אבל טעימות להחריד. הלכנו איתן עד הסוף ושדרגנו עם מרינדה של טריאקי וצ’ילי למתכון המלא