כמוסת טעם
פורצ'יני
פסטה, מאפים, ריזוטו, מרקים ועוד מתכוני פלא עם הפטריות האיטלקיות
בין אם קניתם בארץ או קיבלתם משלוח מחו"ל, הגיע הזמן להכיר את פטריות הפורצ'יני. הפורצ’יני הן פטריות בשרניות, עבות וגדולות, בעלות כיפה חומה ורגל רחבה. בשרן לבן וטעמן עז, אבל כל זה רלבנטי לפורצ’יני הטריות. בארץ תמצאו רק את המיובשות. זה אולי נשמע כמו פשרה, אבל מדובר בפשרה נפלאה: הפטריות המיובשות זמינות כל השנה ויש להן חיי מדף ארוכים וטעם אוממי עמוק ומרוכז. לפעמים הפורצ’יני חשובות אפילו יותר מהפטריות הטריות במתכון מכיוון שהן מעניקות טעם עמוק יותר של פטרייה.