טארט בצק קקאו במילוי קוקוס ושוקולד של אלכס לביד. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו טארט בצק קקאו במילוי קוקוס ושוקולד מאת אלכס לביד 25 דקות + קירור קל כשר אפייה בניגוד לטכניקה המסורתית, כאן אפיתי את הקלתיות לגמרי ואז מילאתי במלית שמתמצקת מעצמה ואינה זקוקה לאפייה למתכון המלא
טארטלט קונפי בצל של אורלי פלאי־ברונשטיין (צילום: shutterstock) טארטלט קונפי בצל מאת אורלי פלאי ברונשטיין 30 דקות קל צמחוני כשר טארט פטנט טעים במיוחד, שמכינים מ־4 מרכיבים בלבד במינימום זמן ומאמץ למתכון המלא
טארטלט תותים, סורבה שוקולד וזביון צ'ילי ותפוזים של צחי בוקששתר (צילום: דניאל לילה) טארטלט תותים, סורבה שוקולד וזביון צ'ילי ותפוזים מאת צחי בוקששתר 45 דקות קל כשר קינוחים מכינים את הקינוח ממש לפני ההגשה. זמן הבישול שלו קצרצר, אך כמוהו גם חיי המדף למתכון המלא
טארטלטים פירות יער וקרם וניל של סופיה טייב, סטיילינג: עינב רייכנר | צילום שני בריל (עבור סמסונג Bespoke) טארטלטים וניל ופירות יער מאת סופיה טייב 45 דקות+קירור קל כשר אפייה בצק פריך, קל להכנה ופשוט לתפעול; קרם וניל מהיר, שצריך מעט צינון; ופירות יער, שהופכים לאקססוריז מלאי טעם למתכון המלא
טארטלט ארטישוק ובצל ירוק עם פטנט של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: דלית רוסו (צילום: דן לב) טארטלט ארטישוק ובצל ירוק עם פטנט מאת אורלי פלאי ברונשטיין 25 דקות קל כשר אפייה טארטלט פריך וטעים בחצי מהזמן והקלוריות למתכון המלא
קרם פטיסייר של דלאל. צילום: קרם פטיסייר של דלאל מאת שף קונדיטור ענר צלאל כ-1/2 שעה + קירור למתקדמים כשר קינוחים קרם קלאסי לפחזניות, אקלרים, טארטים או טארטלטים, מילפיי (עוגת נפוליאון) ועוד. אפשר להגידש בכוס עם פירות טריים למתכון המלא
טארטלט גבינות וזרעי עגבניות צבעוניות של סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר טארטלט גבינות וזרעי עגבניות צבעוניות מאת סבינה ולדמן כשעתיים למתקדמים כשר אפייה 4 דירוגים לזרעי העגבניות מראה תכשיטִי וטעמם מזכיר לי תמיד את המיץ שנשאר בתחתית הקערה כשמסיימים לאכול סלט קצוץ למתכון המלא
טארטלט פירות ופטיסייר של שף קונדיטור זיו סנדלר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק טארטלט פירות ופטיסייר מאת שף-קונדיטור זיו סנדלר 1 שעה למתקדמים כשר טבעוני 2 דירוגים שף קונדיטור זיו סנדלר מוכיח שאפשר להכין קינוח מושלם בלי טיפת חלב או בדל ביצה למתכון המלא
טארטלטים עם תירס של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף טארטלטים ללא גלוטן מאת אלרן גולדשטיין 45 דקות קל כשר ללא גלוטן 3 דירוגים השוס הגדול כאן הוא הקלתיות, שעשויות משילוב של פולנטה וקמח נטול גלוטן. מלית רויאל מוסיפה לחלוחית וטעם קטיפתי למתכון המלא
טארטלטי קדאיף ממולאים בקרם וניל ושוקולד לבן ברוטב טופי דבש של אילה ענבר אפללו. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל טארטלטי קדאיף ממולאים בקרם וניל ושוקולד לבן מאת אילה ענבר אפללו 5 שעות למתקדמים כשר קינוחים 4 דירוגים קונדיטוריה היא, כידוע, מדע מדויק. דווקא בגלל זה כל כך נעים לפעמים לעבוד עם חומר גלם סלחני כמו אטריות קדאיף למתכון המלא
טארטלט שוקולד ואגוזים של שף קונדיטור זיו סנדלר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק טארטלט שוקולד ואגוזים מאת שף-קונדיטור זיו סנדלר 1:15 שעות למתקדמים כשר קינוחים טבעוניים 2 דירוגים קינוח טבעוני עם בצק פריך, שוקולד והמון אגוזים. לא צריך הרבה יותר מזה כדי להיות מאושרים למתכון המלא
טארטלט תותים של אפרת ליכטנשטט. צילום: shutterstock טארטלט תותים מאת אפרת ליכטנשטט 2:30 שעות קל כשר צמחוני 2 דירוגים חומר הגלם הכי סקסי של החורף מככב במתכון פשוט לטארטלטים עם תותים, מסקרפונה ושוקולד לבן למתכון המלא
טארטלט שקדים ממולא ללא אפייה של שפית אמבר רוגע. צילום וסטיילינג: שי בן אפרים טארטלט שקדים ממולא ללא אפייה מאת שפית אמבר רוגע 45 דקות קל טבעוני כשר 2 דירוגים מי אמר שקינוחים חייבים להיות עם חמאה? גם טבעונים יכולים להנות מהמנה האחרונה עם המתכון המענג הזה למתכון המלא
טארטלטים עם סוטלאץ' ומרקחת מנגו של מיכל בוטון. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן טארטלטים עם פודינג אורז ומרקחת מנגו מאת מיכל בוטון 1 שעה כשר למתקדמים אפייה 1 דירוגים פודינג האורז (סוטלאץ') שבטארטלט כל כך טעים שאפשר לאכול אותו גם בלי הטארטלט, עם קצת פירות מעל למתכון המלא
צילום: בועז לביא טארטלט מעמול מאת מיכל מוזס ואיוונה ניצן 1 שעה קל כשר אפייה 1 דירוגים הקונפסט הכתיב קינוחים עם חזות אירופאית, ובכל זאת לא רצינו לוותר על טעמי המסורת וחיפשנו דרך לשלב תמרים בשולחן למתכון המלא
טארטלטים במלית קרם רוזטה ודובדבנים . צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר טארטלטים במלית קרם רוזטה ודובדבנים מאת רות אוליבר עוגות כשר אפייה 1 דירוגים כשתיירים טועמים רוזטה בשוק לוינסקי או ביפו, העיניים שלהם נפערות בתדהמה והם מצטיידים מייד בכמה בקבוקים. זה הזמן להיזכר בנפלאות הרוזטה, אחד הסמלים של המטבח המקומי. למתכון המלא
טארטלטים אישיים של אננס טרי ופסיפלורה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף טארטלטים אישיים של אננס טרי ופסיפלורה של מיקי שמו מאת מיקי שמו 1:30 שעות קל כשר עוגות 1 דירוגים מיקי שמו אומן הקונדיטוריות מכין טארטלטים אישיים עם טעמים אקזוטיים של אננס ופסיפלורה טריים. למתכון המלא