סלטים עם בשר

קרפצ’ו עם סלט עשבים ופסטו ריג’לה של שף מושיקו גמליאלי. צילום: דניאל שכטר, סגנון: דיאנה לינדר, כלים: סטודיו 1220; תמרה
קרפצ’ו עם סלט עשבים ופסטו ריג’לה של שף מושיקו גמליאלי. צילום: דניאל שכטר, סגנון: דיאנה לינדר, כלים: סטודיו 1220; תמרה

קרפצ'ו עם סלט עשבים ופסטו ריג'לה

את הקרפצ'ו כדאי להגיש כמעט בטמפרטורת החדר, לכן מכינים אותו ממש סמוך להגשה או מוציאים מהמקרר קצת לפניה למתכון המלא
סלט ירוקים חם עם שקדי עגל וויניגרט סומאק של רותם ליברזון. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: דלית רוסו
סלט ירוקים חם עם שקדי עגל וויניגרט סומאק של רותם ליברזון. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: דלית רוסו

סלט ירוקים חם עם שקדי עגל וויניגרט סומאק

2 דירוגים
שילוב עם המון ירוקים חלוטים מוסיף טעמים חיים ורעננים לשקדי העגל ויוצר מנה הרמונית למתכון המלא
סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות של שף עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות של שף עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות

3 דירוגים
פירוק נקניקיות זו דרך נוחה ומהירה להכנת קציצות. היתרון הגדול הוא שהבשר כבר מתובל ובעל אחוז שומן מדויק למתכון המלא
סלט עשבים קצוצים עם טרטר פילה בקר של שף עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
סלט עשבים קצוצים עם טרטר פילה בקר של שף עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

סלט עשבים קצוצים עם טרטר פילה בקר

1 דירוגים
סטייק טרטר מוגש בדרך כלל כמנת פתיחה מוקפדת, ואילו כאן הוא משתלב בסלט שהוא חגיגה של טעמים ומרקמים למתכון המלא
ריי שאבו דאשי- סלט נתחי בקר בדאשי וטחינה פונזו של שף מאסאקי סוגיסאקי. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר
ריי שאבו דאשי- סלט נתחי בקר בדאשי וטחינה פונזו של שף מאסאקי סוגיסאקי. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר

ריי שאבו דאשי – סלט נתחי בקר בדאשי וטחינה פונזו

3 דירוגים
מנת הוט פוט של נתחי בקר שמוגשים נאים ואז נצרבים או נחלטים בשולחן. זוהי הגרסה הצוננת והקיצית של המנה למתכון המלא
שקדי עגל על סלט עשבי תיבול וטחינה של שפית אביבית פריאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
שקדי עגל על סלט עשבי תיבול וטחינה של שפית אביבית פריאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

שקדי עגל על סלט עשבי תיבול וטחינה

2 דירוגים
אנשים חוששים להכין בבית חלקי פנים מפני שזה כרוך בניקוי ולפעמים גם בבישול מקדים. שקדי עגל הם ידידותיים למשתמש למתכון המלא