1 ברד פודינג בננה עם קרמל-מיסו של ליאור משיח | צילום: שני בריל ברד פודינג בננה עם קרמל מיסו מאת ליאור משיח כשעה קל כשר אפייה הברד פודינג שלי עשוי מחלה רכה, קרם אנגלז עשיר, בננות וקרמל מיסו מטורף, שמעיף את המנה הזאת לשמים למתכון המלא
2 ברד פודינג מלוח של מאיה דרין. צילום: דן לב, סטיילינג: נעמה רן ברד פודינג מלוח מאת מאיה דרין 30 דקות קל כשר אפייה במתכון הזה, שהוא סופר קל לאירוח, משלבים בין בריוש מתקתק, לירקות פריכים ולתערובת גבינות קטיפתית לתוצאה מושלמת למתכון המלא
3 ברד פודינג של הרצל 16: צילום: עידית בן עוליאל ברד פודינג של הרצל 16 מאת תומר פרג' 40 דקות + קירור קל כשר אפייה ברד פודינג מושחת שפורסים ומטגנים בחמאה, מה שמעניק קראסט משמח לכל ביס למתכון המלא
4 ברד פודינג שוקולד עם קרמל מלוח של שרית נובק | סטיילינג: שרית נובק, צילום: דן לב ברד פודינג שוקולד עם קרמל מלוח מאת שרית נובק שעה ו־20 דקות קל כשר אפייה קינוח פשוט שמכינים משאריות של לחם לבן, חלה, רוגלך או מאפי שמרים, שנשארו בבית והתייבשו קצת למתכון המלא
5 פודינג לחם אספרגוס. צילום: shutterstock פודינג לחם אספרגוס מאת אורלי פלאי ברונשטיין שעה קל כשר אספרגוס פודינג לחם לא חייב להיות מתוק. הנה מאפה זהוב ומוקרם של קוביות לחם, גבינת גרוייר ואספרגוס (או ירק אחר), שמתהדר בטעמים של פונדו שוויצרי למתכון המלא
6 עוגת תפוחים מתובלת עם פקאנים וחמוציות של אורלי פלאי־ברונשטיין. צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו פודינג לחם איטלקי עם תפוחים, פקאנים וחמוציות מאת אורלי פלאי ברונשטיין 30 דקות + השרייה קל כשר קינוחים התשובה האיטלקית ל"ברד פודינג" — מושקעת וארומטית עם תבלינים וקליפות הדרים למתכון המלא
7 פודינג לחם עם ריבה וחמאת בוטנים של אורלי פלאי־ברונשטיין. צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו פודינג לחם עם ריבה וחמאת בוטנים מאת אורלי פלאי ברונשטיין שעה קל מאוד כשר אפייה שילוב מושלם בין שתי קלאסיקות אמריקאיות, שכל אחת מהן טעימה בנפרד, אבל הן הכי מוצלחות ביחד למתכון המלא
8 שאריות. דימוי: shutterstock זה מה שנשאר מאת רינת צדוק, עז תלם, רותם ליברזון, לייזה פאנלים (חגית ביליה) ויונית נפתלי קו-אל חוכמת מטבח - טיפים ומדריכים בישול ירקות קליפות תפוז הופכות לחומץ, שאריות של צ'ולנט למסבחה ופירה של אתמול לפשטידה של מחר. כך תבזבזו פחות מזון במטבח לכתבה המלאה
9 ברד פודינג מלוח עם זיתים ובטטה שף: יוגב ירוס צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהןברד פודינג מלוח עם זיתים ובטטה של שף יוגב ירוס. צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן ברד פודינג מלוח עם זיתים ובטטה מאת שף יוגב ירוס שעה קל כשר צמחוני המאפה הזה יודע להפוך למעדן כל מה שנכנס אליו: קצוות לחם שנותרו במקפיא, שאריות אנטיפסטי מאתמול ו"זנבות" גבינה למתכון המלא
10 קארי פודינג עם כרובית של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר קארי פודינג עם כרובית מאת מיכל מוזס שעה ו-45 דקות קל כשר צמחוני 1 דירוגים הנה ההוכחה שאפשר להכין פודינג כמעט מכל מאכל שאוהבים — פשוט להוסיף לבלילה ולשלוח לתנור! למתכון המלא
11 פודינג לחם שאור-זיתים עם בטטה, גבינת צאן ותימין של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר פודינג לחם שאור-זיתים עם בטטה, גבינת צאן ותימין מאת מיכל מוזס שעה וחצי קל כשר צמחוני 1 דירוגים הבלילה של הפודינג עם הלחם היא הבסיס של המאפה — הקלתית אם תרצו. בגרסה שלפניכם המרכיבים יוצרים הרמוניה מוצלחת במיוחד למתכון המלא
12 פודינג לחם עם בננות ושקדים של עינב אזגורי | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו פודינג לחם עם בננות ושקדים מאת שף עינב אזגורי 1 שעה קל כשר קינוחים 2 דירוגים ברד פודינג הומצא כדי להחיות לחם ישן, אבל הוא היה כה טעים, שבמהרה זכה לוריאציות והפך למאכל שקונים עבורו לחם טרי למתכון המלא
13 ברד פודינג מלוח עם זוקיני ותירס | צילום: גל בן זאב ברד פודינג מלוח עם זוקיני ותירס מאת שיר הלפרן שעתיים קל כשר צמחוני 2 דירוגים זוקיני וגבינות מלוחות פוגשים תירס מתקתק, בריוש ושמנת ויחד יוצרים מאפה מושלם שיפתח לכן את הבוקר עם חיוך למתכון המלא
14 פודינג עגבניות ולחם של סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר פודינג עגבניות ולחם מאת סבינה ולדמן כשעה וחצי קל כשר לחם 4 דירוגים הלחם מושרה ברוטב עגבניות מוכן לטובת המרקם שאנחנו כל כך אוהבים בפודינג לחם למתכון המלא
15 ברד פודינג מצרי (אום עלי) של רותי רוסו. צילום: זוהר רון. סטיילינג: עמית פרבר אום עלי - ברד פודינג מצרי מאת רותי רוסו שעה קל כשר מאפים מתוקים 3 דירוגים סוג של ברד פודינג מצרי נפלא - עם קצפת, פיסטוקים קלויים, קוקוס קלוי, מי ורדים ואגוזים למתכון המלא
16 "ברד פודינג" קדאיף ומנצ'גו עם דובדבנים בקירש, דבש ותאנים של ינון מזרחי בשיתוף באשר פרומז'רי. צילום: ינון מזרחי "ברד פודינג" קדאיף ומנצ'גו עם דובדבני אמרנה, דבש ותאנים מאת ינון מזרחי ובשיתוף באשר פרומז'רי כ-45 דקות קל כשר קינוחים גרסה מבולגנת וקלה להכנה של כנאפה למתכון המלא
17 ברד פודינג מחלת חג עם גלידת יוגורט, דבש ולבנדר של שף עומר אבישר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל ברד פודינג חלה עם גלידת יוגורט, דבש ולבנדר מאת עומר אבישר 1:30 שעות למתקדמים כשר קינוחים 3 דירוגים מנה מרשימה ולא שגרתית לארוחת חג או לבראנץ' חגיגי במיוחד למתכון המלא
18 ברד פודינג עם בצל ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן ברד פודינג עם בצל ירוק מאת שף ארז קומרובסקי 75 דקות קל כשר צמחוני 1 דירוגים שף ארז קומרובסקי מכין פודינג לחם עסיסי, טרי וריחני עם ניחוחות של בצל ירוק ותוספת גבינות למתכון המלא
19 מק אנד צ'יז ברד פודינג של שפית לירז שדה. צילום: אפיק גבאי ברד פודינג בננה מאת לירז שדה שעה קל מאוד כשר צמחוני 5 דירוגים לקרואסונים שאיבדו מעט מטריותם אפשר להוסיף בלילה, לאפות ויש לכם מנה חדשה וממכרת: ברד פודינג למתכון המלא
20 ברד פודינג בננה, צ'אי ואגוזי לוז של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל ברד פודינג בננה, צ'אי ואגוזי לוז מאת שף-קונדיטורית נעמה שטייר שעה ורבע קל כשר צמחוני 4 דירוגים אפשר להחליף את הלחם הפשוט בלחם מעניין ומתקתק יותר, כמו לחם מקמח מלא עם צימוקים או אגוזים למתכון המלא
21 ברד פודינג עם רוטב טופי של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל ברד פודינג עם רוטב טופי מאת שף־קונדיטור עמית ליברמן שעתיים קל כשר צמחוני 5 דירוגים שף־קונדיטור עמית ליברמן אימץ את שילוב הטעמים והמרקמים למנת הברד פודינג הקלה להכנה והמענגת הזו למתכון המלא
22 פודינג לחם של “גראנד קפה”. מערכת “על השולחן" | הכנה ובדיקת המתכונים: מיכל מוזס | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו פודינג לחם של “גראנד קפה” מאת אודי אפשטיין 3 שעות קל כשר אפייה 3 דירוגים מאפה עשיר ומרהיב מתערובת של קרואסונים (רגילים וגם עם שקדים!), בריוש נהדר וחלה מתוקה למתכון המלא
23 פודינג לחם ושוקולד לבן. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר פודינג לחם ושוקולד לבן מאת שי לי ליפא קל מאוד כשר חלבי ברד פודינג זריז: שי לי ליפא מלמדת כיצד מכינים ברד פודינג משאריות באגט עם תוספת של שוקולד לבן וצימוקים למתכון המלא
24 ברד פודינג בצל. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע ברד פודינג בצל מאת אורלי פלאי ברונשטיין 1:30 שעות קל מאוד אפייה כשר 4 דירוגים פשטידה מעולה שמנצלת את שאריות מרק הבצל, וגם את הנלווים שלו להגשה: קרוטונים, טוסטים וגבינה מגוררת למתכון המלא
25 פודינג לחם עם פקאן, בננה, מייפל וברנדי. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו פודינג לחם עם פקאן, בננה, מייפל וברנדי מאת מיכל מוזס שעתיים קל כשר אפייה 4 דירוגים בעזרת קצת חלב או שמנת, ביצים, סוכר, פירות ותבלינים הופכים לחם יבש מאתמול לקינוח חורף מענג למתכון המלא