חם מהתנור

13 מתכוני פיצה שווים

עשו זאת בעצמכם: מכינים בבית פיצה בכל רמות הקושי
פיצה עם רוטב עגבניות. צילום: Shutterstock
פיצה עם רוטב עגבניות. צילום: Shutterstock
פברואר 2019

קשה לסרב לפיצה חמה שאך יצאה מהתנור. לא חייבים לאכול אותה בחוץ אפשר להכין פיצה מצוינת במטבח הביתי. אספנו עבורכם 13 מתכוני פיצה מוצלחים, בין אם למי שהחליט להכין בצק מאפס (אפשר אגב להכין כמות בצק גדולה, להקפיא ולש/לוף במקרה הצורך) או להכין "כאילו פיצה" על בסיס טורטיה למשל, או פיצה עיג'ה.

  • פיצה תפוחי אדמה ופקורינו של ארז קומרובסקי. צילום: רן בירן
    פיצה תפוחי אדמה ופקורינו של ארז קומרובסקי. צילום: רן בירן
  • פיצה עם תפוח אדמה ופקורינו של שף ארז קומרובסקי. צילום: רן בירן
    פיצה עם תפוח אדמה ופקורינו של שף ארז קומרובסקי. צילום: רן בירן
  • צילום: רן בירן
    צילום: רן בירן

פיצה תפוחי אדמה ופקורינו של ארז קומרובסקי

6 דירוגים
פחמימה על פחמימה עלול להישמע מוגזם, אבל השילוב של בצק פיצה עם תפוח אדמה עובד נפלא למתכון המלא
  • בצק בסיסי לפיצה של ג’ים לאהי ואוריה גבע. צילום: דן לב
    בצק בסיסי לפיצה של ג’ים לאהי ואוריה גבע. צילום: דן לב
  • בצק בסיסי לפיצה של ג’ים לאהי ואוריה גבע. צילום: דן לב
    בצק בסיסי לפיצה של ג’ים לאהי ואוריה גבע. צילום: דן לב

בצק פיצה ללא לישה של ג'ים לאהי

1 דירוגים
רק מערבבים את החומרים, נותנים לטבע לעשות את שלו ומקבלים בצק קריספי מבחוץ ורך בפנים למתכון המלא
פיסאלדייר שומר עם בצל וטונה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניאל לילה | סגנון: דיאנה לינדר
פיסאלדייר שומר עם בצל וטונה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניאל לילה | סגנון: דיאנה לינדר

פיסאלדייר שומר עם בצל וטונה

הגרסה הזריזה והחורפית לפיצה הפרובנסאלית הפריכה. כאן השתמשתי בבצק עלים וביססתי את המאפה על שומר וטונה למתכון המלא
  • פיצה נאן עם פסטו, עגבניות ופרמזן של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
    פיצה נאן עם פסטו, עגבניות ופרמזן של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
  • פיצה נאן עם פסטו, עגבניות ופרמזן של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
    פיצה נאן עם פסטו, עגבניות ופרמזן של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

פיצה נאן עם פסטו, עגבניות ופרמזן

3 דירוגים
נאן, לחם הודי שטוח, יכול להיות גם בסיס פשוט ומהיר לפיצה: הוא דורש התפחה של רבע שעה בלבד ומכינים אותו על מחבת למתכון המלא
טורטייה עם בטטות וגבינת עיזים של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
טורטייה עם בטטות וגבינת עיזים של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

טורטייה עם בטטות וגבינת עיזים

1 דירוגים
במקום הפיתה–פיצה של הניינטיז, בחרתי בטורטיות קנויות כבסיס לפיצות. התוצאה פריכה, קלה ומתאימה גם לאירוח זריז למתכון המלא
פיצה לבנה עם זוקיני, נקטרינה, גבינה כחולה של עמוס שיאון. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
פיצה לבנה עם זוקיני, נקטרינה, גבינה כחולה של עמוס שיאון. צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

פיצה לבנה עם זוקיני, נקטרינה וגבינה כחולה

2 דירוגים
נקטרינה וגבינה כחולה יוצרות שילוב מנצח, בטח כשמניחים אותן יחד על פיצה לבנה לצד זוקיני טרי ושום קונפי למתכון המלא
פיצה פריטה- פיצה מטוגנת של הילה יבניאלי-בוכריס. צילום: מנחם גרייבסקי. סטיילינג: בתשי כוחיי
פיצה פריטה- פיצה מטוגנת של הילה יבניאלי-בוכריס. צילום: מנחם גרייבסקי. סטיילינג: בתשי כוחיי

פיצה מטוגנת

בצק הפיצה במתכון עובר טיגון במקום אפייה מה שמעניק לו אקסטרה קריספיות. על כל זה מוסיפים מוצרלה וזיתים כמובן למתכון המלא
פיצה עם פטריות, אספרגוס ובצלצלים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
פיצה עם פטריות, אספרגוס ובצלצלים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

פיצה עם פטריות, אספרגוס ובצלצלים

צנצנת קטנה ותמימה של בצל צלוי כבוש הפתיעה גם אותנו – הבצלים השתלבו בצורה מופלאה והוסיפו חמצמצות לרכיבי הפיצה למתכון המלא