מרק הפלאים

מרק דגים

מציר דגים עשיר ועד בויאבז - כך תהפכו שאריות דגים למרק מסחרר
נובמבר 2019

מרק הדגים הוא מנה מושלמת לחורף. הוא עשיר, סמיך ומלא בטעמים, ומאמץ אליו באהבה ירקות, רטבי עגבניות ותבלינים שונים. בין אם אתם מכינים מרק דגים תאילנדי, בויאבז צרפתי או ציר בסיסי – ההנאה מובטחת.

מרק רוויון קר עם חמציץ וסלמון צרוב של נעם דקרס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
מרק רוויון קר עם חמציץ וסלמון צרוב של נעם דקרס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

מרק רוויון קר עם חמציץ וסלמון צרוב

3 דירוגים
רצוי להכין את המרק כמה שעות לפני ההגשה ולתת לו לנוח במקרר, כדי שהרוויון יספוג היטב את הטעמים של עשבי התיבול למתכון המלא
מרק דגים עם אטריות ראמן של שפית אמילי גולדברג. צילום: טל סיון צפורין. סטיילינג: דיאנה לינדר; ; כלים: דינה בר נצר
מרק דגים עם אטריות ראמן של שפית אמילי גולדברג. צילום: טל סיון צפורין. סטיילינג: דיאנה לינדר; ; כלים: דינה בר נצר

מרק דגים עם אטריות ראמן

במתכון הזה שילבתי בין בויאבז למרק ראמן באמצעות אטריות ותיבול אסייתי, ולדעתי, היום הוא הגיע לכדי שלמות למתכון המלא
קלדרו - מרק דגים אלג’יראי עם אורז זעפרן וקליפת תפוז. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
קלדרו - מרק דגים אלג’יראי עם אורז זעפרן וקליפת תפוז. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

קלדרו – מרק דגים אלג’יראי עם אורז זעפרן וקליפת תפוז

1 דירוגים
אחד המרקים הכי טעימים שאפשר לדמיין. האלג’יראים מגישים את המרק הזה עם אורז זעפרן, אריסה ואיולי זעפרן למתכון המלא