כרובי משפחה

מתכונים חורפיים במיוחד עם כרובים

מפאי רועים, דרך סטייק כרוב ועד קדרה חורפית - כל המתכונים שיעשו לכם נעים
זנים שונים כרובים. צילום: דניאל לילה
פברואר 2019

הכרוב אמנם נמצא בשוק כל השנה אבל השיא שלו הוא בעונת החורף. לאחרונה יותר ויותר בשלנים ומסעדות (גורמה ועממיות כאחד) מגלים את כל הזנים השונים שיש  ומכינים מהם הכל: סלטים, ממולאים, תבשילי כרוב צלוי, משלבים אותו במרקים ובקדרות. לפניכם שלל מתכונים המציעים דרכים מקוריות לשלב את הירק האהוב וחבריו ממשפחת המצליבים.

  • קדרת כרוב סגול של שף יזהר סהר. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר
    קדרת כרוב סגול של שף יזהר סהר. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר
  • קדרת כרוב סגול של שף יזהר סהר. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר
    קדרת כרוב סגול של שף יזהר סהר. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר

קדרת כרוב סגול טבעונית

1 דירוגים
הבירה מלאת הטעמים מתבלת את הכרוב, שמתבשל בנוזלים של עצמו וסופג את טעמיה. לבסוף מתקבל כרוב רך מאוד ומלא טעם למתכון המלא
  • קדרת נתח אגוז וכרוב בבירה של שף יזהר סהר. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר
    קדרת נתח אגוז וכרוב בבירה של שף יזהר סהר. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר
  • קדרת נתח אגוז וכרוב בבירה של שף יזהר סהר. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר
    קדרת נתח אגוז וכרוב בבירה של שף יזהר סהר. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר
  • קדרת נתח אגוז וכרוב בבירה של שף יזהר סהר. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר
    קדרת נתח אגוז וכרוב בבירה של שף יזהר סהר. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר

קדרת נתח אגוז וכרוב בבירה

4 דירוגים
השילוב בין כרוב לבירה מעניק עושר של טעמים לקדרה, ונתח האגוז אינו שומני יחסית ועדיין מתאים לבישול ארוך למתכון המלא