נתח הנתחים

אוסובוקו

פויקה, קדרות, מרק וחמין - שלל מתכוני אוסובוקו חורפיים
אוקטובר 2019

במקור אוסובוקו הוא השם שניתן לתבשיל צפון איטלקי שבמרכזו נתח בשר שוק עגל, הכולל גם מח עצם. לרוב הוא מבושל עם ירקות ויין. לפמיכם מספר גרסאות עם בשר בקר, טלה, ועוד. 

קדרת אוסובוקו ושורשים ביין אדום של שף יזהר סהר. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר
קדרת אוסובוקו ושורשים ביין אדום של שף יזהר סהר. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר

קדרת אוסובוקו ושורשים ביין אדום

2 דירוגים
גרסה קצת שונה לביף בורגיניון - תבשיל ארוך של בקר ויין אדום עם תוספות ירקות שורש עונתיים ותבלינים ארומטיים למתכון המלא
אוסובוקו טלה עם בצל מקורמל של שף מאור אהרון. צילום: אפיק גבאי
אוסובוקו טלה עם בצל מקורמל של שף מאור אהרון. צילום: אפיק גבאי

אוסובוקו טלה עם בצל מקורמל

1 דירוגים
אוסובוקו הוא אחד החלקים העסיסיים ביותר. מה שהופך את הנתח הזה, שהוא בעצם השוק של הטלה לאחר שפורסים אותו, לאחד הנתחים הטעימים ביותר למתכון המלא
אוסובוקו בקר ברוטב ברביקיו עם תפוחי אדמה ובצלים של שף אסף שנער. צילום: נתנאל ישראל
אוסובוקו בקר ברוטב ברביקיו עם תפוחי אדמה ובצלים של שף אסף שנער. צילום: נתנאל ישראל

אוסובוקו בקר ברוטב ברביקיו עם תפוחי אדמה ובצלים

1 דירוגים
תוסיפו למועדפים: מעט מצרכים, בשר טוב וקצת סבלנות - לא צריך יותר מזה עבור תבשיל האוסובוקו של שף אסף שנער למתכון המלא