קדרת אוסובוקו טלה עם גריסים וארטישוק ירושלמי של יהב ארלבוים ועומרי שחר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף קדרת אוסובוקו טלה עם גריסים וארטישוק ירושלמי מאת יהב ארלבוים ועומרי שחר 4 שעות קל כשר בשר 6 דירוגים תבשיל קדרה שבו יש לגריסי פנינה יש את כל הזמן שבעולם להתרכך ולספוג טעמים הוא הזדמנות טובה להתאהב בטעמם למתכון המלא
“אוסובוקו” קוד עם ריזוטו לימוני של עינב ברמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף "אוסובוקו" קוד עם ריזוטו לימוני מאת עינב ברמן שעה ו-40 דקות קל כשר דגים לדג הקוד יש עצם מסיבית, שמעניקה לתבשיל טעם ומראה של קדרה עשירה ובשרנית למתכון המלא
מרק קריבי כתום של טל פיחוביץ. צילום: דן פרץ מרק קריבי כתום מאת טל פיחוביץ כ-4 שעות קל כשר מרקים 2 דירוגים שילוב של ירקות כתומים עם ציר בשר, ג’ינג’ר, תימין ועגבנייה, שטוחנים יחד ומגישים עם קלחי תירס טרי וחלב קוקוס למתכון המלא
אוסובוקו עם ירקות שורש וכרוב לבן של שף יהונתן בורוביץ'. צילום: דור קדמי ההנאה שבאטיות: טיפים לבישול ארוך מאת רעות עזר בישול ארוך מתכונים לחורף אוכל ביתי בישול ארוך הוא התבלין האולטימטיבי, האקס פקטור של הבישול החורפי. כל מה שאתם צריכים לדעת כדי שיצא לכם סיר מושלם לכתבה המלאה
אוסובוקו טלה עם ירקות שורש וכרוב לבן של שף יהונתן בורוביץ'. צילום: דור קדמי אוסובוקו טלה עם ירקות שורש וכרוב לבן מאת שף יהונתן בורוביץ' 8 שעות לפחות קל כשר בשר 4 דירוגים חמין, גרסת הטלה: עם תוספת טעמים פחות שכיחים כמו יין לבן או כוכב אניס למתכון המלא
אוסובוקו טלה עם בצל ממולא בחיטה של רעות עזר. צילום: דור קדמי אוסובוקו טלה עם בצל ממולא בחיטה מאת רעות עזר 13 שעות למתקדמים כשר בשר 3 דירוגים הבישול הארוך של האוסובוקו מוציא ממנו עושר של טעמים שנספגים בבצלים, והוא מוכיח היטב את הפלוסים של שיטת בישול זו למתכון המלא
אוסובוקו טלה על פיתת זעתר של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי. כלים: ורד טנדלר דיין אוסובוקו טלה על פיתה זעתר מאת שף מיכאל גרטופסקי 4 שעות קל כשר בשר 4 דירוגים את הטלה אני מגיש עם תוספות שונות למרכז השולחן וכל אחד יכול לבנות לו את הביס כמו שהוא אוהב למתכון המלא
אוסובוקו עם בהראט, ירקות שורש ויין לבן של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר אוסובוקו עם בהרט, ירקות שורש ויין לבן מאת אורלי פלאי ברונשטיין 3 שעות קל כשר בשר 2 דירוגים השידוך של בהרט ליין לבן מוסיף לטעמי התבלינים עוד גוון חמצמץ והרוטב הסמיך והעשיר שמתקבל הוא מעדן בפני עצמו למתכון המלא
אוסובוקו ביין אדום עם ארטישוק ירושלמי של מושיקו גמליאלי. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו אוסובוקו ביין אדום עם ארטישוק ירושלמי מאת שף מושיקו גמליאלי כ-4 שעות קל כשר בשר 4 דירוגים אחרי הבישול הארוך הנתח נראה כמו סוכרייה ענקית על מקל והבשר פשוט מתפרק מהעצם למתכון המלא
אוסובוקו. צילום: shutterstock אוסובוקו טלה על ראגו חיטה מאת חיים טיבי כשעתיים קל כשר בשר 4 דירוגים מנת בשר מעולה של אוסובוקו טלה על ראגו חיטה ועדשים שחורות למתכון המלא
חמין. צילום: shutterstock חמין מרוקאי עם חומוס וחיטה 12 שעות + השרייה קל כשר בשר 7 דירוגים אין כמו החמין של שבת בבוקר. קבלו מתכון משודרג לסחינה - חמין מרוקאי עם חומוס וחיטה למתכון המלא
מרק דלעת סתווי של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן מרק דלעת סתווי מאת שף ארז קומרובסקי 7 שעות למתקדמים כשר בשר 2 דירוגים זהו אינו עוד מרק כתומים טחון עד חורמה, אלא ציר עוף ובקר עשיר מאוד עם טעמים מרוכזים ועמוקים המתבשל שעות ארוכות למתכון המלא
אוסובוקו טלה של שף רועי דקל. צילום: רמי זרנגר אוסובוקו טלה מאת רועי דקל 3.5 שעות קל כשר טלה 3 דירוגים מנה בשרית קלאסית מלאה בניחוחות וטעמים. מושלמת לערב חורפי או צהריי שבת למתכון המלא
אוסובוקו בקר וירקות שורש של לילית רומם. צילום: אפיק גבאי אוסובוקו בקר וירקות שורש מאת לילית רומם 3:5 שעות קל כשר אוכל איטלקי מנה בשרית עשירה ומענגת מבית היוצר של מנכ"לית שומרי משקל ישראל למתכון המלא
אוסובוקו טלה של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה אוסובוקו טלה מאת שף ארז קומרובסקי 4 שעות קל כשר ארז קומרובסקי 2 דירוגים האוסובוקו הקלאסי מקבל כאן בוסט מרענן בזכות שפע ירקות אביב: פול ירוק טרי, שום ירוק טרי וארטישוק טרי למתכון המלא
אוסובוקו טלה בירקות ויין של שף אלרן בוזגלו. צילום: אפרת ליכטנשטט אוסובוקו טלה בירקות ויין מאת שף אלרן בוזגלו 3:30 שעות קל כשר בשר 4 דירוגים שף אלרן בוזגלו ממסעדת אדום הירושלמית מכין מנה עיקרית משובחת של אוסובוקו טלה עם ירקות ויין למתכון המלא
אוסובוקו גזר של פאולין שובל. צילום: מרי משקוץ. סטיילינג: פאולין שובל אוסובוקו גזר מאת פאולין שובל שעה קל כשר טבעוני 2 דירוגים מה שנשאר במנה מאוסובוקו רגיל הוא צבע התבשיל הזהוב העמוק. שימוש בירקות שורש בלי חיזוק מעולם החי הוא בהחלט מספק למתכון המלא
קדרת אוסובוקו ושורשים ביין אדום של שף יזהר סהר. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר קדרת אוסובוקו ושורשים ביין אדום מאת שף יזהר סהר 7 שעות קל כשר בשר 4 דירוגים גרסה קצת שונה לביף בורגיניון - תבשיל ארוך של בקר ויין אדום עם תוספות ירקות שורש עונתיים ותבלינים ארומטיים למתכון המלא
אוסובוקו טלה של שפית תמר כהן-צדק. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל אוסובוקו טלה מאת תמר כהן צדק 3.5 שעות קל כשר בשר 11 דירוגים אוסובוקו טלה זה הכי חורף שיש - תבשיל שמתבשל שעות וממלא את הבית בריח מגרה למתכון המלא
אוסובוקו טלה עם בצל מקורמל של שף מאור אהרון. צילום: אפיק גבאי אוסובוקו טלה עם בצל מקורמל מאת שף מאור אהרון 3.5 שעות קל כשר מתכונים לפסח 1 דירוגים אוסובוקו הוא אחד החלקים העסיסיים ביותר. מה שהופך את הנתח הזה, שהוא בעצם השוק של הטלה לאחר שפורסים אותו, לאחד הנתחים הטעימים ביותר למתכון המלא
אוסובוקו בקר ברוטב ברביקיו עם תפוחי אדמה ובצלים של שף אסף שנער. צילום: נתנאל ישראל אוסובוקו בקר ברוטב ברביקיו עם תפוחי אדמה ובצלים מאת שף אסף שנער שעתיים וחצי כשר קל בשר 1 דירוגים תוסיפו למועדפים: מעט מצרכים, בשר טוב וקצת סבלנות - לא צריך יותר מזה עבור תבשיל האוסובוקו של שף אסף שנער למתכון המלא
בידאיא ונהאיה - תבשיל טלה וענבי בוסר של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: בן יוסטר בידאיא ונהאיה – תבשיל טלה עם ענבים מאת נוף עתאמנה אסמעיל שעתיים כשר קל בשר 2 דירוגים מתכון מסורתי עתיק, המשלב טעמים חמוצים ומתוקים של ענבי בוסר, ענבים בשלים וצימוקים יחד עם בשר טלה למתכון המלא
אוסובוקו בורגיניון. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר אוסובוקו בורגיניון מאת עומר מילר 3:30 שעות קל לא כשר אוכל צרפתי 1 דירוגים חיבור בין שתי מנות קלאסיות אהובות הוליד קדרה עסיסית: נתחי טלה על עצם מתבשלים לאט בציר ויין אדום למתכון המלא
אוסובוקו טלה בבירה ורכז רימונים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר אוסובוקו טלה בבירה ורכז רימונים מאת שי לי ליפא 4 שעות קל כשר מתכונים לראש השנה 1 דירוגים לאוסובוקו המסורתי, שמבשלים ביין או בבירה, הוספתי רכז רימונים. הטעם החמצמץ-מתקתק שלו מחמיא מאוד לבשר למתכון המלא
טאג'ין טלה עם בורגול ופירות יבשים מאת שף חגי לרנר 4 שעות למתקדמים כשר טלה לתוספת פריכות וטעם אפשר לפזר מעל המנה מעט שקדים, אגוזים או צנוברים קלויים, לפי הטעם למתכון המלא
פויקה כתף טלה עם ירקות שורש. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר פויקה כתף טלה עם ירקות שורש מאת מסעדת מרינדו שעתיים קל כשר בשר 1 דירוגים אין על פויקה - הסיר הגדול שמחממים על מדורה ומבטיח לכם ארוחת מלכים תחת כיפת השמיים למתכון המלא
תבית של אוסובוקו טלה ואורז פרסי ארוך. צילום: בן יוסטר תבית של אוסובוקו טלה ואורז פרסי ארוך מאת שף ארז קומרובסקי שעה + לילה למתקדמים כשר טלה 3 דירוגים ארז קומרובסקי הופך את מנת התבית מהמטבח העיראקי לתבשיל ריחני של טלה ואורז למתכון המלא
מרק עדשים. צילום: אילן נחום מרק עדשים ירוקות עם אוסובוקו מאת תמר כהן צדק שעתיים וחצי קל כשר בשר 6 דירוגים הכנתם תבשיל בשר ונשאר לכם מלא רוטב טעים-טעים? עם טוויסט קטן של תיבול, אפשר להפוך אותו למרק עדשים מקומי למתכון המלא
אוסבוקו עגל ביין לבן. צילום: מיכל לנרט אוסובוקו עגל ביין לבן מאת אורלי פלאי ברונשטיין ואבי שטייניץ 2:30 שעות קל כשר בשר 9 דירוגים תבשיל שמדגים יפה את עקרונות ההכנה של קדרת בשר ואת קסמה: מאכל עשיר, מנחם ומורכב, ומתעלה על סך כל מרכיביו למתכון המלא