חומרי גלם

מה עושים עם קרם פרש?

בקינוחים, מנות דגים נאים, ליד פסטה או בכריכים - מכניסים למטבח את הפלא הלבן
יוני 2019

להכנת המתכונים ניתן להשתמש בקרם פרש קנוי או ביתי. כך תכינו אותו: מערבבים מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה וכוס רוויון בקערה ומכסים בניילון נצמד. משאירים מחוץ למקרר 12 שעות כדי שהתערובת תתחיל לתסוס. מעבירים את התערובת לבד חיתול ותולים מעל קערה במקרר למשך 48 שעות. התערובת תצטמצם בחצי ויתקבל קרם חמצמץ וסמיך, שיישמר במקרר עד 5 ימים.

מוס שוקולד עם גנאש בלונדי וקרם פרש של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
מוס שוקולד עם גנאש בלונדי וקרם פרש של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

מוס שוקולד עם גנאש בלונדי וקרם פרש

1 דירוגים
מוס שוקולד אוורירי שלא יפיל את האורחים אחרי הארוחה. רצוי להכין את המוס יום לפני כדי לאפשר לו להתייצב למתכון המלא
סלט ירוק עם זוקיני כבוש, פיסטוקים מקורמלים וקרם גורגונזולה של עינב ברמן. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע
סלט ירוק עם זוקיני כבוש, פיסטוקים מקורמלים וקרם גורגונזולה של עינב ברמן. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע

סלט ירוק עם זוקיני כבוש ופיסטוקים מקורמלים

1 דירוגים
תשכחו מתערובת עלים עם רוטב פשוט מעל. הסלט הירוק של עינב חגיגי מאוד ואפילו קצת מושחת למתכון המלא
אגסים מזוגגים בקראנץ' שקדים, טחינה וקרם פרש של שף חנוך שכטר. צילום: אליענה גולומב. סטיילינג: תמר מרקוביץ
אגסים מזוגגים בקראנץ' שקדים, טחינה וקרם פרש של שף חנוך שכטר. צילום: אליענה גולומב. סטיילינג: תמר מרקוביץ

אגסים מזוגגים בקראנץ' שקדים, טחינה וקרם פרש

2 דירוגים
להגשת המנה מזליפים על האגס כף טחינה גולמית ומקשטים בשקדים שבורים שנותנים את הטאץ' הסופי למתכון המלא
פודינג לחם של “גראנד קפה”. מערכת “על השולחן" | הכנה ובדיקת המתכונים: מיכל מוזס | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
פודינג לחם של “גראנד קפה”. מערכת “על השולחן" | הכנה ובדיקת המתכונים: מיכל מוזס | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

פודינג לחם של “גראנד קפה”

2 דירוגים
מאפה עשיר ומרהיב מתערובת של קרואסונים (רגילים וגם עם שקדים!), בריוש נהדר וחלה מתוקה למתכון המלא