חומרי גלם
מה עושים עם קרם פרש?
בקינוחים, מנות דגים נאים, ליד פסטה או בכריכים - מכניסים למטבח את הפלא הלבן
להכנת המתכונים ניתן להשתמש בקרם פרש קנוי או ביתי. כך תכינו אותו: מערבבים מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה וכוס רוויון בקערה ומכסים בניילון נצמד. משאירים מחוץ למקרר 12 שעות כדי שהתערובת תתחיל לתסוס. מעבירים את התערובת לבד חיתול ותולים מעל קערה במקרר למשך 48 שעות. התערובת תצטמצם בחצי ויתקבל קרם חמצמץ וסמיך, שיישמר במקרר עד 5 ימים.