חם בלב: כל הדרכים להכין מרק עדשים מחמם

ינואר 2019

קערת מרק עדשים עם עדשים ירוקות או כתומות היא מסמלי החורף, ובצדק. זהו אחד מהמרקים הטעימים והמזינים ביותר בנמצא. קל מאוד להכין אותו ולרוב הוא דורש מעט מאוד טרחה במטבח, ומתבשל בין 20-40 דקות על האש. לפניכם מבחר מתכונים למרקי עדשים של מיטב הבשלנים.

19
מרק מוליגטוני – מרק עדשים צהובות וקוקוס של רינה פושקרנה. צילום: יפית בשבקין סטיילינג: שניר שרוני
מרק מוליגטוני – מרק עדשים צהובות וקוקוס של רינה פושקרנה. צילום: יפית בשבקין סטיילינג: שניר שרוני

מרק מוליגטוני - מרק הודי מעדשים וקוקוס

2 דירוגים
משמעות השם היא "מי פלפל" אבל זה עלולה להטעות. המרק סמיך ועשיר מאוד. בהודו הוא מוגש כמרכז הארוחה, לצד אורז למתכון המלא