ניחוחות של איטליה

מאפי הפסטה הכי שווים

הפסטה של אתמול הופכת היום למאפה מושלם
ינואר 2019

מאפי פסטה הם לא רק פתרון מעולה לפסטה של אתמול. אפשר לשלב בהם את כל מה שיש במקרר, הם יאמצו באהבה גבינות, ירקות או בשר, וכמובן אהובים מאוד על הילדים. כאן תמצאו מתכונים למאפי פסטה מחיטה מלאה, פסטה מק אנד צ'יז, פסטה עם ירקות ואפילו קוגל אישי מתוק של קרין גורן.

הזיטי של כרמלה - מאפה פסטה עם נקניקיות מפורקות ופרובולונה של שף יוגב ירוס. צילום: שני בריל
הזיטי של כרמלה - מאפה פסטה עם נקניקיות מפורקות ופרובולונה של שף יוגב ירוס. צילום: שני בריל

הזיטי של כרמלה – מאפה פסטה עם נקניקיות מפורקות וגבינות

אין סרט או סדרת מאפיה שלא אוכלים בהם גרסה כזו או אחרת של זיטי - פסטה חלולה וארוכה שמתאימה להכנת מאפי פסטה למתכון המלא
קונכיות פסטה ממולאות בתרד וגבינה ברוטב תרד ויין של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לובל
קונכיות פסטה ממולאות בתרד וגבינה ברוטב תרד ויין של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לובל

קונכיות פסטה ממולאות בתרד וגבינה ברוטב תרד ויין

כשאופים פסטה בתנור החיטה מתקרמלת והטעם מעמיק. כאן מילאתי קונכיות פסטה ואפיתי ביין, עגבניות ותרד - פינוק מושלם למתכון המלא

מאפה גבינות עם פסטה ושום

מאפה ארומטי ועשיר במיוחד בזכות מינון גבוה של גבינה. באביב משתמשים בשום ירוק, ביתר השנה בבצל ירוק ושום רגיל למתכון המלא
מאפה פסטה פיצ'י ברוטב בולונז, מוצרלה ופרמזן.  צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע
מאפה פסטה פיצ'י ברוטב בולונז, מוצרלה ופרמזן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע

מאפה פיצ'י ברוטב בולונז, מוצרלה ופרמזן

1 דירוגים
פיצ’י שהפכה לחביבת השפים, היא פסטה נהדרת בעלת מרקם בשרני ודומיננטי, שבמיטבה עם מעטפת של רוטב עשיר וסמיך למתכון המלא
מקרוני אנד צ’יז פריך (קראנצ’י)
. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
מקרוני אנד צ’יז פריך (קראנצ’י) . צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

מקרוני אנד צ’יז פריך (קראנצ’י)

מתכון גבינתי במיוחד עם חידוש שהופך אותו לקל יותר להכנה - לא מבשלים את הפסטה מראש ומוותרים על רוטב הבשאמל המסורתי למתכון המלא