מאפים מתוקים ומלוחים של ארז קומרובסקי

מאפים פשוטים בצד מורכבים, מתוקים בצד מלוחים, חגיגיים בצד יומיומיים. כל המאפים, הלחמים והעוגות של האופה המוערך ארז קומרובסקי
פברואר 2020
פוגאס פריקה, אורגנו ושומן טלה של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
פוגאס פריקה, אורגנו ושומן טלה של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

רואים ירוק: ארז קומרובסקי אופה לחמים מקומיים עם פריקה

ארז קומרובסקי ממלא את התנורים בלחמים ריחניים מפריקה – חיטה ירוקה מעושנת טרייה שניתן למצוא כעת בשווקים ובחנויות התבלינים לכתבה המלאה
מאפי פרמזן וכמון על בסיס רוויון של ארז קומרובסקי. צילום: אילן נחום
מאפי פרמזן וכמון על בסיס רוויון של ארז קומרובסקי. צילום: אילן נחום

מאפי פרמזן וכמון על בסיס רוויון של ארז קומרובסקי

3 דירוגים
את הלחמניות הגאוניות האלה מכינים ב-5 דקות ללא התפחה או מאמץ מיוחד. אחר כך הופכים אותן לכריכונים וממלאים במה שמתחשק למתכון המלא
  • פיצה תפוחי אדמה ופקורינו של ארז קומרובסקי. צילום: רן בירן
    פיצה תפוחי אדמה ופקורינו של ארז קומרובסקי. צילום: רן בירן
  • פיצה עם תפוח אדמה ופקורינו של שף ארז קומרובסקי. צילום: רן בירן
    פיצה עם תפוח אדמה ופקורינו של שף ארז קומרובסקי. צילום: רן בירן
  • צילום: רן בירן
    צילום: רן בירן

פיצה תפוחי אדמה ופקורינו של ארז קומרובסקי

6 דירוגים
פחמימה על פחמימה עלול להישמע מוגזם, אבל השילוב של בצק פיצה עם תפוח אדמה עובד נפלא למתכון המלא
  • בריוש עם קרם פרש, סלמון מעושן ושמיר. צילום: דניאל לילה
    בריוש עם קרם פרש, סלמון מעושן ושמיר. צילום: דניאל לילה
  • בריוש עם קרם פרש, סלמון מעושן ושמיר. צילום: דניאל לילה
    בריוש עם קרם פרש, סלמון מעושן ושמיר. צילום: דניאל לילה
  • בריוש עם קרם פרש, סלמון מעושן ושמיר. צילום: דניאל לילה
    בריוש עם קרם פרש, סלמון מעושן ושמיר. צילום: דניאל לילה

בריוש עם קרם פרש, סלמון מעושן ושמיר

2 דירוגים
זה הכי בראנץ' ניו יורקי. צריך רק מימוזה או בלאדי מרי ליד. ברוח הבראנץ' הייתי מגיש אותה עם ביצה רכה או עלומה למתכון המלא
  • קראנץ שמרים כרוך עם הרינג, צ'ילי ובצל סגול. צילום: דניאל לילה
    קראנץ שמרים כרוך עם הרינג, צ'ילי ובצל סגול. צילום: דניאל לילה
  • קראנץ שמרים כרוך עם הרינג, צ'ילי ובצל סגול. צילום: דניאל לילה
    קראנץ שמרים כרוך עם הרינג, צ'ילי ובצל סגול. צילום: דניאל לילה

קראנץ שמרים כרוך עם הרינג, צ'ילי ובצל סגול

גם אם זה נשמע לכם פולני נורא ומוזר באופן קיצוני, תופתעו מהשילוב הקטלני בין ההרינג לחמאה הנוטפת מדפי הבצק הזה למתכון המלא
אמפנדה גליסיאנה עם פטריות של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג : אוריה גבע
אמפנדה גליסיאנה עם פטריות של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג : אוריה גבע

אמפנדה גליסיאנה עם פטריות

2 דירוגים
בגליסיה ממלאים אותה בקלמרי, תמנון, עוף ובעצם כל דבר. כאן מכינים אותה מבצק חלה וכוסמין במילוי פטריות וגרנה פדנו למתכון המלא
לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה
לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה

לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים

צ'אטני תפוחים ועוף הוא שילוב מושלם. אתם מוזמנים להכפיל ולשלש את כמויות הצ׳אטני ולהגיש עם כל מיני מאכלי עוף למתכון המלא
בינג (בורקס סיני במחבת) עם בצל ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
בינג (בורקס סיני במחבת) עם בצל ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

פנקייק סיני במחבת עם בצל ירוק (בינג)

7 דירוגים
מאפה סיני טבעוני וריחני עם בצל ירוק - קראנצ'י בקצוות ורך מבפנים. אם מוותרים על השמנת החמוצה בהגשה המנה טבעונית למתכון המלא
  • אוזני המן מבצק אווזים במילוי טלה. צילום: דניאל לילה
    אוזני המן מבצק אווזים במילוי טלה. צילום: דניאל לילה
  • אוזני המן מבצק אווזים במילוי טלה. צילום: דניאל לילה
    אוזני המן מבצק אווזים במילוי טלה. צילום: דניאל לילה

אוזני המן מבצק אווזים במילוי טלה של ארז קומורובסקי

2 דירוגים
כמעט לא משתמשים בשומן אווז באפייה וחבל, כי זהו אחד השומנים הטעימים ביותר למאפים מלוחים למתכון המלא
לחמניות חמין של סבתא מאמי. צילום: דן פרץ
לחמניות חמין של סבתא מאמי. צילום: דן פרץ

חמין של ארז קומרובסקי עם לחמניות שנאפות בתוך החמין

11 דירוגים
החמין הופך לתנור בו נאפות הלחמניות הרכות האלה. הן סופחות את העסיס והטעמים העמוקים ויוצאות שחומות ואווריריות למתכון המלא