ריפוי בעיסוי

מתכוני מרינדה מוצלחים לעל האש

אסיאתי, מתובל או מתקתק - כל הרטבים שיקפיצו את המנגל
אפריל 2019

התפקיד הראשי בהצגת על האש ניתן תמיד לבשר, אבל אל תשכחו להשקיע גם במרינדה שעוטפת את הנתחים. כשמכינים מראש רוטב טוב ואיכותי, מעסים היטב ונותנים לו זמן איכות עם חומר הגלם – בין אם מדובר בעוף, דגים או בקר, מתקבלת תוצאה נהדרת.

לעוד מתכונים ליום העצמאות >>

  • רוטב סאטה זריז של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניאל לילה . סטיילינג: עמית פרבר
    רוטב סאטה זריז של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניאל לילה . סטיילינג: עמית פרבר
  • רוטב סאטה זריז של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניאל לילה . סטיילינג: עמית פרבר
    רוטב סאטה זריז של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניאל לילה . סטיילינג: עמית פרבר

רוטב סאטה זריז

רוטב סאטה לעוף בשני צעדים: טוחנים את כל המרכיבים ומוסיפים קרם קוקוס לקבלת מרקם קטיפתי למתכון המלא
נקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי. צילום: דן לב | סגנון: רותם ניר
נקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי. צילום: דן לב | סגנון: רותם ניר

נקניקיות ברוטב צ’ילי-טריאקי

נקניקיות הן אמנם לא קולינרי קורקט, אבל טעימות להחריד. הלכנו איתן עד הסוף ושדרגנו עם מרינדה של טריאקי וצ’ילי למתכון המלא