טונה צרובה בציפוי שומשום שחור על סלט ירוקים של אבי שטייניץ. סטיילינג: אורי שביט (צילום: דניאל לילה) טונה צרובה על סלט ירוקים מאת אבי שטייניץ 1.5 שעות קל טונה כשר מנת דג מרשימה אבל גם קלילה ומרעננת, על הרבה ירוקים למתכון המלא
דג אסקבצ'ה עם בצל וסומק של עידו פיינר | צילום: דניאל לילה דג אסקבצ'ה עם בצל וסומק מאת שף עידו פיינר כ־20 דקות+ שמונה שעות קירור קל כשר דגים דג בשיטת כבישה עדינה שמשאירה את הבמה לטעמיו הטריים למתכון המלא
דג במעטפה בציר של עצמו של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט דג במעטפה בציר של עצמו מאת דור ונגר כשעה ורבע קל כשר דגים אפיית דגים במעטפה שאוגרת אדים היא הדרך הטובה ביותר לשמר את העסיסיות שלהם למתכון המלא
במיה ודג על מצע יוגורט של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט במיה ודג על מצע יוגורט מאת דור ונגר כרבע שעה קל כשר דגים במיה בשיא עונתה מקבלת כאן את מרכז הבמה, ללא התוספת הקלאסית של רוטב עגבניות למתכון המלא
דגים שלמים בתערובת לימון, שום וזעתר צלויים עם עגבניות שרי. צילום וסטיילינג: לירון אלמוג דגים צלויים עם לימון, שום, זעתר ועגבניות שרי מאת מערכת השולחן כחצי שעה קל כשר דגים המנה הזו פשוטה מאוד להכנה, אבל ההגשה לשולחן בתבנית האובלית הופכת אותה לדרמטית ומרשימה למתכון המלא
פסטה עם סלמון ברוטב מסקרפונה ופסטו של מיכל מוזס. צילום: shutterstock פסטה עם סלמון ברוטב מסקרפונה ופסטו מאת מיכל מוזס רבע שעה קל כשר דגים סלמון ושמנת הם שידוך משמיים. תיגברנו את השמנת במסקרפונה מפנקת והוספנו פסטו שנותן שפיץ רענן למתכון המלא
טרטר דג ים על בצק טארט ושטרויזל מלוח של שף אסף גבאי. צילום: נועם פריסמן טרטר דג ים על בצק טארט ושטרויזל מלוח מאת שף אסף גבאי 45 דקות + קירור קל כשר דגים מנה מרשימה אבל פשוטה להכנה, שמבוססת על שימוש בחומרי גלם טריים למתכון המלא
סלמון לימוני עם סלט שומר ותפוז של עדינה זוסמן. צילום: דן פרץ, סגנון: נורית קריב סלמון לימוני עם סלט שומר ותפוז מאת עדינה זוסמן 30 דקות קל כשר דגים ארוחת ערב חורפית בסגנון תל אביבי שמכניסה למטבח אור שמש למתכון המלא
דג בנייר אפייה עם פורצ’יני ויין לבן של אורלי פלאי־ברונשטין ומיכל מוזס (צילום: shutterstock) דג בנייר אפייה עם פורצ’יני ויין לבן מאת אורלי פלאי ברונשטיין 30 דקות קל כשר דגים גרסה מוצלחת במיוחד לדג מאודה במעטפת. הפעם בתגבור פטריות פורצ’יני למתכון המלא
לחם בוכרי, דג ים, מטבל יוגורט, מלפפונים וצימוקים של שף הלל תווקולי | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר לחם בוכרי, דג ים, מטבל יוגורט, מלפפונים וצימוקים מאת שף הלל תווקולי 10 דקות קל כשר דגים הלחם הבוכרי יציב מספיק בשביל לשמש קערה. מניחים בתוכו רכיבים שונים וכל אחד שובר חתיכה מהלחם ומעמיס מה שהוא בוחר למתכון המלא
פסטרומה טונה של שף הלל תווקולי | צילום: שני בריל, סטיילינג: עינב רייכנר פסטרומה טונה מאת שף הלל תווקולי 12 ימים למתקדמים כשר דגים הטונה הכבושה והמעושנת הופכת למעין נקניק ונשמרת במקרר כחודש למתכון המלא
סלמון ביוגורמה עזים של רינת צדוק | צילום: נועם פריסמן, סטיילינג: ענת לבל, כלים: דניאלה ארד סלמון ביוגורמה עזים מאת רינת צדוק 1/2 שעה + שעה השרייה קל כשר דגים נתחי סלמון עסיסי, ששהה ונצלה במשרה יוגורמה מתובל למתכון המלא
סלט סשימי ישראלי של מיקה שרון (צילום: דניאל לילה) סלט סשימי ישראלי מאת מיקה שרון 10 דקות קל כשר דגים לוקחים פרוסות דג נא (אינטיאס, לוקוס, פלמידה לבנה או כל דג ים תיכוני אחר) ומחברים אותו ליוזו היפני למתכון המלא
דג כבוש של ד"ר אורי מאיר צ'יזיק | צילום: חיים יוסף דג כבוש תוצרת בית מאת ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק 5 דקות + 5 שבועות כבישה קל כשר דגים גם דגים כובשים בתהליך המשלב התססה וייבוש. משתמשים בדג בינוני או גדול, למשל אינטיאס או מוסר למתכון המלא
סלמון כבוש במלח עם צזיקי של מיכאל גרטופסקי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו סלמון כבוש במלח עם צזיקי מאת שף מיכאל גרטופסקי יומיים קל כשר דגים התיבול בפפריקה מעושנת וזרעי כוסברה נותן לסלמון טאצ' ספרדי והצזיקי הבלקני משלים את הקוסמופוליטיות של המנה למתכון המלא
סיר של אורז ביוגורט ודג עטוף בחמציץ של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לובל סיר של דג עטוף ואורז ביוגורט מאת שף תומר טל 40 דקות למתקדמים כשר דגים העיטוף של הדגים בעלה ירוק (חמציץ, תרד או מנגולד) מבטיח שהם ישארו עסיסיים. היוגורט נותן לאורז מרקם עשיר וחמיצות למתכון המלא
ברבוניות ממולאות של רינת צדוק. צילום: שני בריל ברבוניות ממולאות מאת רינת צדוק קל כשר דגים ברבוניות הן דגים קיציים, כיף לאכול אותן מטוגנות וכיף עוד יותר למלא ולצלות אותן למתכון המלא
במיה תאילנדית במילוי דג צלוי בדובדבנים של רינת צדוק. צילום: שני ברילבמיה תאילנדית במילוי דג צלוי בדובדבנים של רינת צדוק. צילום: שני בריל במיה תאילנדית במילוי דג צלוי בדובדבנים מאת רינת צדוק 20 דקות קל כשר דגים מנה פשוט יפהפייה - כל ביס משלב מתוק, מלוח, חמוץ, חריף, פריך, רך ואת הטעם הכל כך ייחודי ועשבוני של הבמיה למתכון המלא
סשימי דג ים ומטבל יוגורט עיזים של קינן בסל, המחלבה מבית יצחק. צילום: נועם פריסמן, סגנון: ענת לובל סשימי דג ים ומטבל יוגורמה עיזים מאת קינן בסל 10 דקות קל מאוד כשר דגים מגישים למרכז השולחן מגש מרשים של סשימי, מטבל יוגורט רענן ופרוסות בגט וכל סועד מרכיב לעצמו את הביס המושלם למתכון המלא
דג תוניסאי אפוי בבצק של מיכל בוטון. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב דג תוניסאי אפוי בבצק מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן שעה וחצי קל כשר דגים 3 דירוגים טייק על כריך תוניסאי - במקום להגיש בלחמנייה, עוטפים את הדג בבצק עם לימון כבוש ואריסה ואופים למתכון המלא
פשטידת דג ובאקצ'וי בקארי של אלה שיין (אורנה ואלה). צילום: עודד מרום. סטיילינג: עמית פרבר פשטידת דג ובאקצ'וי בקארי מאת אורנה אגמון ואלה שיין 50 דקות קל כשר דגים 1 דירוגים דרך נהדרת להגיש דגים למספר גדול של אורחים בלי לזנוח את הסלון לטובת צלייה מדויקת של הדגים על המחבת למתכון המלא
סינייה בורי עם דלעת ספגטי, קינמון וגרעיני דלעת של עמוס שיאון. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע סינייה בורי עם דלעת ספגטי, קינמון וגרעיני דלעת מאת שף עמוס שיאון שעה קל כשר דגים 2 דירוגים תבשיל מנחם עם טעמים מתקתקים וניחוחות של קינמון למתכון המלא
פאי דגים עם תפוחי אדמה מעוכים, תרד, חרדל ופרמזן של עמוס שיאון. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע פאי דגים עם תפוחי אדמה מעוכים, תרד, חרדל ופרמזן מאת שף עמוס שיאון שעתיים קל כשר דגים 2 דירוגים תבשיל עשיר,שבו הדג מקבל המון כבוד ואפשר להגישו גם כמנה עיקרית למתכון המלא
דג ברוטב דוגלרה Sauce Dugléré של שף חגי לרנר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר דג ברוטב דוגלרה מאת שף חגי לרנר 20 דקות קל כשר דגים 2 דירוגים הרוטב הקלאסי כולל עגבניות חמצמצות ויין לבן מתקתק, והחמאה אחראית על חיבור הטעמים ועידונם למתכון המלא
פילה דניס על ירקות ירוקים ורוטב רומסקו של שף אבי כהן. צילום: בן יוסטר פילה דניס על ירקות ירוקים ורוטב רומסקו מאת שף אבי כהן 1:30 שעות למתקדמים כשר דגים 1 דירוגים מנת דגים ספרדית שמקבלת את הטוויסט בזכות רוטב רומסקו המשלב פלפלים ושקדים למתכון המלא
לברק ממולא בגבינות ואגסים של איילת לטוביץ'. צילום: דניאל לילה לברק ממולא בגבינות ואגסים מאת איילת לטוביץ' 25 דקות קל כשר מתכונים לשבועות 3 דירוגים מנה עיקרית למביני דגים - לברקים שלמים ממולאים בגבינות מלוחות, אגסים מתוקים וצ’ילי חריף למתכון המלא
פטוצ'יני סלק בבלסמי עם פילה מוסר ולימון של שף אוראל קמחי. צילום: אנטולי מיכאלו, סגנון: ענת לבל פטוצ'יני סלק בבלסמי עם פילה מוסר ולימון מאת שף אוראל קמחי 15 דקות קל כשר פסטה בשנייה שמוסיפים את הסלק לפסטה כל המנה נצבעת בבורדו עמוק ואפקט ה"וואו" מובטח למתכון המלא
דג במים משוגעים (פסקו די אקווה פאצה) של שף מסימיליאנו די מטאו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו דג במים משוגעים (פסקו די אקווה פאצה) מאת מסימיליאנו די מטאו 1/2 שעה קל כשר דגים מאכל מסורתי של דייגים שהיו מכינים אותו בסירה מעל להבה קטנה. למה מים משוגעים? כי במקור בישלו את הדג עם מי הים למתכון המלא
דג מאודה בזעתר עם חמאת זוטא ופול ירוק חלוט של שף דן שמולוביץ. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דלית רוסו דג מאודה בזעתר עם חמאת זוטא ופול ירוק מאת שף דן שמולוביץ' 20 דקות קל כשר דגים 1 דירוגים מנת דג יפה ומקורית, שהזוטא מעניקה לה טעמים דומיננטיים למתכון המלא
סלמון כבוש. צילום: shutterstock סלמון כבוש ב-10 דקות מאת עינב ברמן 10 דקות קל כשר דגים 11 דירוגים את הטכניקה הזו עינב למדה בסטאז' שעשתה במסעדה באיטליה למתכון המלא
לברק צלוי עם תרד מאודה על סקורדליה של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו לברק צלוי עם תרד מאודה על סקורדליה מאת שפית אביבית פריאל 20 דקות קל כשר דגים 3 דירוגים השפית אביבית פריאל אביחי אוספת את האוצרות הים תיכוניים שמצויים אצלנו בשפע ויוצרת ארוחת שבועות צלולת טעם למתכון המלא
דניס אפוי במלח עם טליאטלה ברוטב עגבניות ובזיליקום של מסעדת גוצ'ה. צילום: אפיק גבאי דניס אפוי במלח עם טליאטלה ברוטב עגבניות ובזיליקום שעה וחצי קל כשר דגים 4 דירוגים מנה קלה, מהירה וטעימה לכל המשפחה למתכון המלא
קיש סלמון וגבינות של קרן ואיציק קדוש. צילום וסטיילינג: אנטולי מיכאלו קיש סלמון וגבינות מאת שף קונדיטורים קרן ואיציק קדוש שעה קל כשר דגים 3 דירוגים קרן ואיציק קדוש מכינים קיש סלמון וגבינות חגיגי למתכון המלא
פילה דניס על מצע פסטה שחורה של מסעדת מוברשם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי פילה דניס על מצע פסטה מאת מסעדת מוברשם 45 דקות קל כשר דגים 1 דירוגים הכי ים תיכון חדש: פילה דניס המוגש עם פסטה קצרה המתובלת בעדינות ובקלילות למתכון המלא
מליטות פריכות עם סלט שומר של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן מליטות פריכות עם סלט שומר מאת שף מיכאל גרטופסקי 10 דקות קל כשר דגים 2 דירוגים את הדגים הקטנים אפשר למצוא בתחילת הקיץ - נצלו את עונתם הקצרה כדי להכין מהם מנות מטוגנות למתכון המלא
סשימי לוקוס עם גספצ'ו אבטיח וגבינה בולגרית של אביבית פריאל. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן סשימי לוקוס עם גספצ’ו אבטיח וגבינה בולגרית מאת שפית אביבית פריאל 10 דקות קל כשר דגים 4 דירוגים לוקוס הוא הבחירה המיטבית למנה הזו, שהדגש בה הוא על חומרי גלם מעולים, אבל כל דג לבן טרי אחר יעשה את העבודה למתכון המלא
פפרדלה דג בחמאת לימון של שף מושיקו גמליאלי. צילום: רן בירן פפרדלה דג בחמאת לימון מאת שף מושיקו גמליאלי 25 דקות קל כשר אוכל איטלקי 7 דירוגים שף מושיקו גמליאלי ממסעדת אנה הירושלמית מכין מנת פסטה קלילה עם טעמים מרעננים של לימון ודג למתכון המלא
דג שלם בציפוי שומר ואוזו של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף דג שלם בתנור בציפוי שומר ואוזו מאת רינת צדוק 45 דקות קל כשר דגים 6 דירוגים שומר צלוי בתנור מקבל מרקם וטעמים אחרים לחלוטין. עם שמן זית, אוזו ודגים מתקבלת מנה מיוחדת וטעימה במיוחד למתכון המלא
שומר ממולא בדגים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף שומר ממולא בדגים מאת רינת צדוק 1 שעה קל כשר דגים 1 דירוגים גרסה קלילה ומתוחכמת של מפרום - שכבה של שומר, שכבת מלית ושכבה נוספת של שומר, כך שנוצר מעין כריך ירק חגיגי ויפה למתכון המלא
פלפלי שושקה שרופים ממולאים בבורגול ודג ים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף פלפלי שושקה שרופים ממולאים בבורגול ודג ים מאת רינת צדוק 30 דקות כשר למתקדמים חלבי 2 דירוגים השושקה הוא פלפל אדום מוארך בעל טעם מתקתק. אפשר לצרוב אותו ולשלב במאפים ובתבשילים, ואפשר גם למלא למתכון המלא
צילום: דניאל לילה בר-ים עם פקוס וחמאה שרופה מאת אורי ירמיאס (אורי בורי) 1:30 שעות קל כשר דגים 2 דירוגים במתכון זה מככב הפקוס, שעונתו היא בקיץ והוא קרוב משפחה של המלפפון למתכון המלא
פטוצ'יני תרד ברוטב סלמון, כרישה ושמנת פטוצ'יני תרד ברוטב סלמון, כרישה ושמנת 20 דקות קל מאוד כשר פסטה 1 דירוגים מנת פסטה נהדרת לאירוח שמוכיחה שהשילוב של סלמון ושמנת עובד תמיד למתכון המלא
לברק צלוי על מצע סלק עם רוטב יוגורט לימוני. צילום: דניאל לילה | סטיילינג: עמית פרבר | מתוך חוברת שבועות של "תנובה" לברק צלוי על מצע סלק מאת אורלי פלאי ברונשטיין 50 דקות קל כשר דגים 2 דירוגים מנת דג טרי שטעמיו משתלבים נפלא עם הטעמים המתקתקים של הסלק הצלוי למתכון המלא
לזניה סלמון ותרד. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף לזניה סלמון ותרד מאת רות אוליבר 1 שעה קל כשר פסטה 13 דירוגים הסלמון המאודה בתפקיד הראגו, ובמקום רוטב עגבניות יש תרד וריקוטה למתכון המלא
לוקוס בתנור בציר לוקוס וזעתר. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פר לוקוס בתנור בציר לוקוס וזעתר מאת שף איל לביא 50 דקות קל כשר מתכונים לראש השנה 2 דירוגים דג בשרני ומעודן על מצע של מלח גס למתכון המלא