לבן על לבן

מה עושים עם חלבונים?

כל מה שאפשר להכין עם החלבונים שנותרו מהפרדת הביצים
מאי 2019

בישלתם או אפיתם עם חלמונים ונותרו לכם חלבונים? לא הפרדתם ביצים לשווא. אספנו עבורכם מבחר רעיונות למה אפשר להכין עם הלבן של הביצה. שימו לב – החלבונים נשמרים ימים ספורים בלבד במקרר.

 

ספינג' בסגנון קאריבי עם מרנג צרפתי של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
ספינג' בסגנון קאריבי עם מרנג צרפתי של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

ספינג' בסגנון קאריבי עם מרנג צרפתי

הקומפוט הקאריבי המעט חמצמץ משתלב נפלא עם הבצק המטוגן, והמרנג מוסיף אווריריות ומראה עדכני למתכון המלא
פיננסייה סיידר ושקדים בקרם שוקולד לבן וסילאן של שף קונדיטור אורן בקר. צילום: אסף אמברם. סטיילינג: לירון ברקן
פיננסייה סיידר ושקדים בקרם שוקולד לבן וסילאן של שף קונדיטור אורן בקר. צילום: אסף אמברם. סטיילינג: לירון ברקן

פיננסייר סיידר ושקדים בקרם שוקולד לבן

1 דירוגים
עוגיות שקדים עדינות בניחוח תפוחים ובמילוי קרמי - קינוח שמתאים במיוחד לשולחן החג של ראש השנה למתכון המלא
טארט לימון קפוא על שיפוד של שף מושיקו גמליאלי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל
טארט לימון קפוא על שיפוד של שף מושיקו גמליאלי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל

סוכריות טארט לימון

אירוח חברים למסיבה בייתית יכול להפוך למרשים יותר אם משקיעים בהגשה מיוחדת של המנות - כמו טארט לימון על מקל למתכון המלא
פאי גלידת לימון-מסקרפונה עם מרנג חרוך. צילום: רונן מנגן | סגנון: דלית רוסו
פאי גלידת לימון-מסקרפונה עם מרנג חרוך. צילום: רונן מנגן | סגנון: דלית רוסו

פאי גלידת לימון-מסקרפונה עם מרנג חרוך

הקונדיטורית נעמה גאון ממציאה מחדש את האלסקה האפויה - יצירה מתוקה-קפואה-מוגזמת במובן הכי טוב של המילה למתכון המלא