זמן פירורים

קינוחי קראמבל ממזריים

התוספת שמשדרגת טעמים ומרקמים לכל קינוח
מרץ 2019

תקראו לו קראמבל, תקראו לו שטרויזל, כך או כך מעטה הפירורים המתקתק משדרג כמעט כל קינוח שהוא משתדך אליו. עם פירות טריים, שוקולד או קפה, בעוגת שמרים או בחושה – לפניכם אסופת מתכוני קינוחים עם התוספת הפירורית.

מקפא יוגורט ותאנים צלויות עם קרמבל גבינה כחולה של שף תומר טל. צילום: דניאל שכטר, סגנון: דיאנה לינדר, כלים: סטודיו 1220; תמרה
מקפא יוגורט ותאנים צלויות עם קרמבל גבינה כחולה של שף תומר טל. צילום: דניאל שכטר, סגנון: דיאנה לינדר, כלים: סטודיו 1220; תמרה

מקפא יוגורט ותאנים צלויות עם קרמבל גבינה כחולה

אני אוהב קינוחים שלא מסיימים את הארוחה באקורד בומבסטי אלא שיש בהם נחיתה רכה, משהו קליל יותר למתכון המלא
קראמבל אגסים, מרציפן ודובדבני אמרנה של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דלית רוסו
קראמבל אגסים, מרציפן ודובדבני אמרנה של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דלית רוסו

קראמבל אגסים, מרציפן ודובדבני אמרנה

5 דירוגים
מוסיפים לבצק מרציפן ושיבולת שועל ואת הפירות מקרמלים לפני האפייה, וזה נתן להם להם טעם וארומה עמוקים שמזכירים טארט טאטן למתכון המלא
עוגה בחושה של אגסים, מרציפן וקראמבל של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
עוגה בחושה של אגסים, מרציפן וקראמבל של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

עוגה בחושה של אגסים, מרציפן וקראמבל

עוגה שמקבלת מרקם עסיסי במיוחד בזכות אגסים, שקדים ומרציפן שמוסיפים לבלילה למתכון המלא
קרמבל תותים עם תבלינים ופקאנים של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
קרמבל תותים עם תבלינים ופקאנים של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

קרמבל תותים עם תבלינים ופקאנים

קינוח זריז ופשוט שמתחסל ברגע. הקרמבל הזה מועשר בתבלינים חמים שמעמיקים את הטעמים ומפיצים ניחוחות בזמן האפייה למתכון המלא