זמן פירורים

קינוחי קראמבל ממזריים

התוספת שמשדרגת טעמים ומרקמים לכל קינוח
מרץ 2019

תקראו לו קראמבל, תקראו לו שטרויזל, כך או כך מעטה הפירורים המתקתק משדרג כמעט כל קינוח שהוא משתדך אליו. עם פירות טריים, שוקולד או קפה, בעוגת שמרים או בחושה – לפניכם אסופת מתכוני קינוחים עם התוספת הפירורית.

קרמבל תותים עם תבלינים ופקאנים של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
קרמבל תותים עם תבלינים ופקאנים של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

קרמבל תותים עם תבלינים ופקאנים

קינוח זריז ופשוט שמתחסל ברגע. הקרמבל הזה מועשר בתבלינים חמים שמעמיקים את הטעמים ומפיצים ניחוחות בזמן האפייה למתכון המלא
קרמבל פירות ועוגיות חמאה של שף קונדיטורית דקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: קרן ברק
קרמבל פירות ועוגיות חמאה של שף קונדיטורית דקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: קרן ברק

קרמבל פירות ועוגיות חמאה

אם מיציתם את הפויקה, שדרגו את הקומזיץ שלכם עם המתכון הזה לקרמבל פירות שאפשר להכין בכל מדורה למתכון המלא
טארט אגוזים מקורמלים עם קרם שקדים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
טארט אגוזים מקורמלים עם קרם שקדים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

טארט אגוזים מקורמלים עם קרם שקדים

טארט שקדים זה דבר מאוד טעים. איך הופכים אותו לעוד יותר טעים? מכינים בצק דק במיוחד ומוסיפים שכבת טופי אגוזים למתכון המלא