סלטים של ארז קומרובסקי

שף ארז קומרובסקי מלהטט עם ירקות במבחר סלטים חמים, קרים, צמחוניים, טבעוניים וגם עם עוף, בשר או דגים
פברואר 2020
סלט עגבניות וחומוס בולגרי של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב
סלט עגבניות וחומוס בולגרי של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב

סלט עגבניות וחומוס בולגרי

2 דירוגים
במקום לבשל את הגרגירים, מטגנים אותם לפריכות. חשוב רק להקפיד להשתמש בגרגירי חומוס קטנים, שמיטגנים במהירות למתכון המלא
סלט ליצ'י ושקדים קלויים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב
סלט ליצ'י ושקדים קלויים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב

סלט ליצ'י ושקדים קלויים

2 דירוגים
הליצ'י מבשיל בתחילת הקיץ, וזהו הזמן המתאים לסלט הבא. שלא יעלה על דעתכם, חלילה, להשתמש בקופסאות שימורים למתכון המלא
פנצנלה עלי גפן צעירים ובייקון טלה של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
פנצנלה עלי גפן צעירים ובייקון טלה של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

פנצנלה עלי גפן צעירים ובייקון טלה

1 דירוגים
את עלי הגפן ניתן לקטוף בבוסתן בתחילת הקיץ. אם אין לכם איפה ללקט עלי גפן השתמשו בריג'לה או בכל ירק עלי צעיר אחר למתכון המלא
מטבוחה עגבניות כתומות וזעפרן של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
מטבוחה עגבניות כתומות וזעפרן של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

מטבוחה עגבניות כתומות וזעפרן

הוספת הזעפרן למטבוחה היא טוויסט אדיר ששובר את הטעם המוכר של הממרח. המלצה שלנו: מרחו אותה על ברוסקטה מלחם שאור למתכון המלא
בייבי מלפפונים וזוקיני צרובים עם רכז רימונים של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
בייבי מלפפונים וזוקיני צרובים עם רכז רימונים של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

בייבי מלפפונים וזוקיני צרובים עם רכז רימונים

מלפפונים חמים? למה לא בעצם. נסו לטגן אותם קלות במחבת ואז להוסיף אותם לכל מיני מוקפצים - תקבלו מעדן למתכון המלא