לא על הרוטב לבדו

קציצות ברוטב שישאירו טעם של עוד

קציצות דגים, עוף ובשר במגוון רטבים שונים
פברואר 2019

אפשר להכין אותן עם דגים, בשר או עוף. אפשר לבשל אותן רוטב חמצמץ ולימוני או רוטב אדום בוהק. קציצות ברוטב הן מנה שתמיד מנצחת, עם שפע של מרחב תמרון לשחק עם  לסוג הקציצות וגם עם הרוטב העוטף את המנה. הינה כמה מנות מובחרות במיוחד, רק אל תשכחו להכין כיכר לחם טרייה לניגוב הרוטב.

קציצות דגים וחציל שרוף ברוטב חריימה עם פלפל שושקה של שף ניר תמרי. צילום: איתיאל ציון. סטיילינג: מאיה ליבנת-הרוש
קציצות דגים וחציל שרוף ברוטב חריימה עם פלפל שושקה של שף ניר תמרי. צילום: איתיאל ציון. סטיילינג: מאיה ליבנת-הרוש

קציצות דגים וחציל שרוף ברוטב חריימה עם פלפל שושקה

1 דירוגים
בהכנת הקציצות אפשר להוסיף או להחליף חלק מכמות הדגים בסרדינים טריים. זה יעשיר את חוויית הים שבצלחת למתכון המלא
קציצות ממולאות בפרחי כרובית ומבושלות בציר בקר וקינמון. צילום: דן פרץ | סגנון: עמית פרבר
קציצות ממולאות בפרחי כרובית ומבושלות בציר בקר וקינמון. צילום: דן פרץ | סגנון: עמית פרבר

קציצות ממולאות בפרחי כרובית ומבושלות בציר בקר וקינמון

2 דירוגים
הפתעה — בתוך הקציצה הוטמן פרח כרובית קטן, שתודות לגלגול עדין ומתחשב מצליח לשמור על אישיותו ומרקמו למתכון המלא
חלה ממולאת בקציצות דגים ברוטב עגבניות. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
חלה ממולאת בקציצות דגים ברוטב עגבניות. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

חלה ממולאת בקציצות דגים ברוטב עגבניות

שפית אביבית פריאל-אביחי ממסעדת אוזריה מציגה: כריך עם קציצות עסיסיות במיוחד תודות לשפע עשבי תיבול למתכון המלא