הקרם דה לה קרם

13 מרקי קרם קטיפתיים

רעיונות למרקים צבעוניים במרקם חלק וענוג
ינואר 2019

אחד מהלהיטים הנצחיים ביותר של החורף הם מרקי הקרם הקטיפתיים. אפשר להכין אותם משלל ירקות כמו כרובית, בטטה ואפילו ארטישוק. ניתן להוסיף תיבול מינימלי למרק כרובית או מרק כתום מסורתי או לחילופין להתפרע  ולתת להם טוויסט תאילנדי או הודי ואפילו להוסיף גבינת רוקפור בועטת. רק אל תשכחו להצטייד בבלנדר מוט.

מרק מוליגטוני – מרק עדשים צהובות וקוקוס של רינה פושקרנה. צילום: יפית בשבקין סטיילינג: שניר שרוני
מרק מוליגטוני – מרק עדשים צהובות וקוקוס של רינה פושקרנה. צילום: יפית בשבקין סטיילינג: שניר שרוני

מרק מוליגטוני - מרק הודי מעדשים וקוקוס

2 דירוגים
משמעות השם היא "מי פלפל" אבל זה עלולה להטעות. המרק סמיך ועשיר מאוד. בהודו הוא מוגש כמרכז הארוחה, לצד אורז למתכון המלא