מה עושים עם אגסים?

קרמבל סולת ואגסים ביין לבן עם קרם שקדים של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לובל
קרמבל סולת ואגסים ביין לבן עם קרם שקדים של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לובל

קרמבל סולת ואגסים ביין לבן

אגסים ביין לבן ותבלינים וקרמבל סולת הם הבסיס לקינוח הנהדר הזה. אם רוצים להפוך אותו לעשיר יותר מוסיפים קרם שקדים למתכון המלא

עוגת גבינה ויוגורט בחושה עם אגסים שלמים ביין

עוגת גבינה ויוגורט עסיסית ורכה (וגם קלה להכנה) שבתוכה מסתתרים אגסים שלמים מבושמים שהופכים אותה לנסיכה חגיגית למתכון המלא
קראמבל אגסים, מרציפן ודובדבני אמרנה של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דלית רוסו
קראמבל אגסים, מרציפן ודובדבני אמרנה של מיכל מוזס. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דלית רוסו

קראמבל אגסים, מרציפן ודובדבני אמרנה

5 דירוגים
מוסיפים לבצק מרציפן ושיבולת שועל ואת הפירות מקרמלים לפני האפייה, וזה נתן להם להם טעם וארומה עמוקים שמזכירים טארט טאטן למתכון המלא
עוגת גבינה ואגסים על בסיס קלתית שקדים. מתכון וסגנון: מיכל מוזס ואיוונה ניצן. צילום: דניאל לילה
עוגת גבינה ואגסים על בסיס קלתית שקדים. מתכון וסגנון: מיכל מוזס ואיוונה ניצן. צילום: דניאל לילה

עוגת גבינה ואגסים על בסיס קלתית שקדים

2 דירוגים
קלתית השקדים הזאת יכולה להיות בסיס לכל מלית שאתם רוצים: קרם פטיסייר ופירות, מוס שוקולד או כל מלית עסיסית אחרת למתכון המלא
  • אגסים ביין אדום עם קרם מסקרפונה של שף אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמר גוז'ינסקי
    אגסים ביין אדום עם קרם מסקרפונה של שף אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמר גוז'ינסקי
  • אגסים ביין אדום עם קרם מסקרפונה של שף אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמר גוז'ינסקי
    אגסים ביין אדום עם קרם מסקרפונה של שף אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמר גוז'ינסקי

אגסים ביין אדום עם קרם מסקרפונה

קינוח חורפי שהוא טייק אוף על הסנגריה - יין אדום מבושל עם תבלינים - שהופך לרוטב סמיך ומוגש עם אגסים בשלים וקצפת למתכון המלא
עוגת גבינה של רבקה ויזנפלד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי. כלים: ורד טנדלר דיין
עוגת גבינה של רבקה ויזנפלד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי. כלים: ורד טנדלר דיין

עוגת גבינה בסיר אורז

4 דירוגים
העוגה הזאת נותנת מענה לאנשים מאותגרי אפייה - אופים אותה בסיר אורז חשמלי, כך שהיא תמיד מתקבלת עסיסית להפליא למתכון המלא
גאלט אגסים וג׳ינג׳ר מסוכר עם קרם מסקרפונה של נעמה נויהאוז | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
גאלט אגסים וג׳ינג׳ר מסוכר עם קרם מסקרפונה של נעמה נויהאוז | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

גאלט אגסים וג׳ינג׳ר מסוכר עם קרם מסקרפונה

1 דירוגים
פאי בעיצוב חופשי, עשוי מבצק מבושם בקינמון ובאגוז מוסקט וממולא בערימת אגסים ויהלומי ג׳ינג׳ר מסוכר למתכון המלא
טארט שקדים ואגסים של מיכל בוטון ודורון דרומי. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר
טארט שקדים ואגסים של מיכל בוטון ודורון דרומי. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר

טארט שקדים ואגסים טבעוני

5 דירוגים
קרם שקדים בלי חמאה? זה אפשרי ואפילו יותר טעים - מחליפים את החמאה בשמן קוקוס ומגדילים את כמות השקדים למתכון המלא
עוגה בחושה של אגסים, מרציפן וקראמבל של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
עוגה בחושה של אגסים, מרציפן וקראמבל של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

עוגה בחושה של אגסים, מרציפן וקראמבל

עוגה שמקבלת מרקם עסיסי במיוחד בזכות אגסים, שקדים ומרציפן שמוסיפים לבלילה למתכון המלא
כריכוני ברוסקטה עם דוקסל פטריות, קממבר ואגסים של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע
כריכוני ברוסקטה עם דוקסל פטריות, קממבר ואגסים של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע

כריכוני ברוסקטה עם דוקסל פטריות, קממבר ואגסים

3 דירוגים
דוקסל הוא הדרך הכי מוצלחת להתענג על טעמן העמוק של הפטריות. הקממבר מתחממת מעט ומתחברת עם האגסים למתכון המלא
אוזני המן במלית בצל סגול מקורמל, אגסים וגבינת עיזים של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
אוזני המן במלית בצל סגול מקורמל, אגסים וגבינת עיזים של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

אוזני המן מלוחות במילוי בצל וגבינה

4 דירוגים
למי שרוצה להכניס עניין באוזני ההמן שלו, תום פרנץ הופך אותם למאפים מלוחים המזכירים בורקס למתכון המלא
עוגת פולנטה אגסים, שקדים ולימון של שף ניר תמרי. צילום: איתיאל ציון. סטיילינג: מאיה ליבנת-הרוש
עוגת פולנטה אגסים, שקדים ולימון של שף ניר תמרי. צילום: איתיאל ציון. סטיילינג: מאיה ליבנת-הרוש

עוגת פולנטה אגסים, שקדים ולימון

5 דירוגים
מי שאוהב מתוק יכול לשפוך על העוגה מעט מסירופ הסוכר שבו בישלנו את האגסים לפני שהופכים אותה לצלחת ההגשה למתכון המלא