אפייה טבעונית

חלות של אורי שפט ורינת צדוק. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גב
חלות של אורי שפט ורינת צדוק. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גב

הבצק הוא הבוס: המדריך של אורי שפט לחלות מושלמות

מאסטר החלות אורי שפט (מאפיית לחמים) יצר מדריך מקיף לחלות קלאסיות, חדשניות, טבעוניות וצבעוניות במרקם וטעם מדויקים ובקליעות מרהיבות לכתבה המלאה
בראוניז חמאת בוטנים ורוטב תותים  של מיכל בוטון ודורון דרומי. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר
בראוניז חמאת בוטנים ורוטב תותים של מיכל בוטון ודורון דרומי. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר

בראוניז חמאת בוטנים ורוטב תותים טבעוני

בראוניז הם בין המאפים הכי קלים להכנה (והכי מושחתים) שיש, וזה נכון גם לגבי בראוניז טבעוניים למתכון המלא
מאפינס בננות וטופי קוקוס טבעוני של מיכל בוטון ודורון דרומי. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר
מאפינס בננות וטופי קוקוס טבעוני של מיכל בוטון ודורון דרומי. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר

מאפינס בננות וטופי קוקוס טבעוני

3 דירוגים
מאפינס פשוטים וסופר-עסיסיים, שאפשר להלביש עליהם תוספות שונות כמו אגוזים, שוקולד צ'יפס פירות יער טריים או פריזורה של טופי קוקוס מתוק-מלוח למתכון המלא