הסניף הראשון של מסעדת יאשקה שהפכה להיות שווארמה מנצחת עם מספר סניפים ברחבי הארץ. התפריט מגוון וכולל בתוכו את מנת השווארמה המסורתית שעשויה מבשר הודו או עגל לצד מנות גריל של מגוון שיפודי בשר, פלאפל וסלטים למי שמעדיף לוותר על הפיתה.
ראו מסעדה
הסניף השני של סביח פרישמן הביא לרמת החייל את כל מה שיש בסניף המקורי. פיתות סביח מצוינות, פלפאל ואפילו מנות בצלחת, למי שפחות רוצה פיתה. לוקח קצת זמן לסדר פה את הפיתות, אבל זה לגמרי שווה כשנותנים ביס בפיתה מסודרת למופת.
ראו מסעדה
דוכן קובה בשוק מחנה יהודה, עם כמה סוגי קובה קלאסיים כמו קובה חמוסטה, קובה סלק או קובה חמו, שאת כולן אפשר להזמין בצלחת או, כשם המסעדה, בתוך פיתה.
ראו מסעדה
בר שיפודים ובשר של השפים יוסף שיטרית ודוד אלמקיאס ממסעדת "דוד ויוסף" והקצב אודי גינדי ששוכן בלוקיישן של גלידה מונטנה המיתולוגית בנמל תל אביב ומגיש מנות בשר שונות בפיתה, פרנה או בצלחת.
ראו מסעדה