נודי בציר מלוחיה ועלי גפן של דור ונגר | צילום: נועם פריסמן | סגנון: דור ונגר | טקסטיל: דורין פרנקפורט נודי בציר מלוחיה ועלי גפן מאת דור ונגר 40 דקות + 18 שעות קירור קל כשר צמחוני מנה עונתית שמפגישה בין מלוחיה לעלי גפן טריים ועדינים, ובין המטבח הערבי למטבח האיטלקי למתכון המלא
כופתאות "נודי" תרד וחמאת מרווה על בסיס גבינת תבור של מאיה דרין. צילום: דן לב, סטיילינג: נעמה רן כופתאות "נודי" תרד וחמאת מרווה על בסיס גבינת תבור מאת מאיה דרין 20 דקות קל כשר צמחוני נודי הן כופתאות גבינה ותרד איטלקיות – מעין רביולי ללא מעטפת בצק. זו מנה ראשונה חורפית, מנחמת וקלה להכנה למתכון המלא
טורטליני תרד וריקוטה של שף איתי בידרמן | צילום: שני בריל טורטליני תרד וריקוטה מאת שף איתי בידרמן שעה + שעתיים קירור הבצק למתקדמים כשר צמחוני מנה יפה לאניני טעם: כיסוני פסטה ממולאים, דמויי מצנפת, שהם תאווה לעין ולחך למתכון המלא
פיצ'י קונפי דג של שפים דניאל צור ועומר שדמי | צילום: אנטולי מיכאלו פיצ'י קונפי דג מאת שף דניאל צור ושף עומר שדמי 3 שעות קל כשר דגים פסטה בשרנית בעבודת יד, עטופה ברוטב על בסיס עגבניות קיץ ודג שנאפה עם עשבי תיבול ריחניים תחת שמיכת שמן זית למתכון המלא
פולי פסטה - "קאהווא" של רינת צדוק. צילום: שני בריל. פולי פסטה - "קהווה" מאת רינת צדוק שעה וחצי למתקדמים כשר טבעוני את הבצק המיובש ניתן למצוא במגוון עדות בצורה כזו או אחרת ובשמות שונים. אצלנו הכינו אותו בצורת פולי קפה - דבר שהעניק להם את שמם למתכון המלא
פסטת עדשים וכוסמין ביתית בפסטו קישואים ושקדים של רינת צדוק. צילום: שני בריל, סטיילינג: דרור גולן פסטת עדשים וכוסמין ביתית בפסטו קישואים ושקדים מאת רינת צדוק 40 דקות קל כשר טבעוני שילוב של קמח עדשים, קמח דורום אורגני וקמח כוסמין מניב פסטה מזינה. הילדים יהנו מהכנת הבצק, העיצוב ובסוף גם מהזלילה למתכון המלא
טורטליני סלק של שרית נובק (מיס פטל). צילום: שרית נובק טורטליני סלק במילוי גבינות מאת שרית נובק למתקדמים כשר צמחוני הטורטליני האלה כל כך עשירים ויפים, כך שלא כדאי להאפיל עליהם עם רוטב. כאן שידכתי להם רוטב עדין של יין לבן וחמאה למתכון המלא
פסטה פיצי עדשים ללא גלוטן של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם פסטה פיצ'י ללא גלוטן מאת רותם ליברזון שעה וחצי קל כשר צמחוני 1 דירוגים פסטה מקמח שקדים קלה להכנה וטעימה להפליא למתכון המלא
פסטה פיצי עדשים ללא גלוטן עם קציצות ברוטב עגבניות של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם פסטה ללא גלוטן עם קציצות ברוטב עגבניות מאת רותם ליברזון שעתיים קל כשר בשר 1 דירוגים אם אין לכם כוח להכין פסטה יש המון סוגים של אטריות או שבבי אורז שיתאימו לקציצות ודורשות בישול קצרצר למתכון המלא
עלי פסטה עם חציל קלוי, עגבניות וגבינת המאירי של מיכל בוטון ועדינה זוסמן. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב עלי פסטה עם חציל קלוי, עגבניות וגבינת המאירי מאת מיכל בוטון ועדינה זוסמן שעה + קירור קל כשר צמחוני 4 דירוגים פסטה עם הרבה חלמונים ברוטב איטלקי קלאסי שמקבל טאץ’ ישראלי של גבינת המאירי למתכון המלא
קורדונטי עשבים (פסטה דקיקה) בפיסטוק וארטישוק של תמר כהן צדק. צילום: רן בירן קורדונטי עשבים ברוטב פיסטוק וארטישוק מאת תמר כהן צדק שעה וחצי למתקדמים כשר צמחוני 6 דירוגים הפסטה הזאת בכלל לא צריכה רוטב כי היא מלאת טעם כמו שהיא, אבל כאן מוקפצת עם פיסטוק וארטישוק שמוסיפים פריכות למתכון המלא
קלסונס - כיסוני בצק במילוי גבינה של חמי פסקה. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי קלסונס של מסעדת שולה מאת חמי פסקה שעה ורבע למתקדמים כשר צמחוני 4 דירוגים מנה שמקורה במטבח הסורי, שממנו היא התפשטה למטבחים סמוכים, כשכל אזור עושה את זה קצת אחרת. זוהי הגרסה הטבריינית למתכון המלא
קורדונטי פלפלים (פסטה דקיקה) ברוטב אנשובי ולימון של תמר כהן צדק. צילום: רן בירן קורדונטי פלפלים ברוטב אנשובי ולימון מאת תמר כהן צדק שעתיים וחצי למתקדמים כשר פסטה 3 דירוגים הפסטה נראית כמו קיסמים ארוכים - דומה במראה שלה לאטריות אבל במרקם נגיס יותר למתכון המלא
טליאטלה סלק בפטריות ואספרגוס של תמר כהן צדק. צילום: רן בירן טליאטלה סלק בפטריות ואספרגוס מאת תמר כהן צדק שעתיים וחצי למתקדמים כשר צמחוני 4 דירוגים הסלק מעניק לפסטה גוון ורוד (ילדות בשלב הנסיכות מתות עליה) והיא עדינה מאוד למתכון המלא
שושברק של איתי הרגיל. צילום: דניאל לילה שישברק של הבסטה מאת שף איתי הרגיל 2:15 שעות קל לא כשר טלה 2 דירוגים אדפטציה מודרנית למנה המסורתית מהמטבח הערבי למתכון המלא
קנלוני שחור ממולא בחציל בלאדי עם ריקוטה של שאדי בשארה. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: אינה גוטמן קנלוני שחור ממולא בחציל בלאדי עם ריקוטה מאת שף שאדי בשארה 45 דקות קל לא כשר פסטה שילוב של הקנלוני האיטלקי עם החציל בלאדי המקומי מייצר מנה עיקרית יוצאת דופן למתכון המלא
רביולי חצי ירח במילוי ג'יבנה של מיכאל גרטופסקי. צילום: בן יוסטר רביולי חצי ירח במילוי ג'יבנה מאת שף מיכאל גרטופסקי 4 שעות קל כשר רביולי 1 דירוגים שילוב בין מנה מזרח תיכונית לכיסונים האיטלקיים. מושלם למי שעושה את צעדיו הראשונים בתחום הפסטה למתכון המלא
סוכריות פסטה במילוי לבנה ברוטב חמאת זעתר של שאדי בשארה. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: אינה גוטמן סוכריות פסטה במילוי לאבנה ברוטב חמאת זעתר מאת שף שאדי בשארה 1 שעה קל כשר פסטה מנה שהיא שילוב מוצלח במיוחד בין המטבח הערבי למטבח האיטלקי למתכון המלא
אניילוטי תפוח אדמה ומסקרפונה של שף מושיקו גמליאלי. צילום: נעם פריסמן אניילוטי תפוח אדמה ומסקרפונה מאת שף מושיקו גמליאלי שעתיים למתקדמים כשר פסטה אניולוטי - כובעי נזיר באיטלקית - הם הרביולי של מחוז פיימונטה, ומוצלחים יותר: קלים להכנה ואין עודפי בצק למתכון המלא
רביולי יהודיים של שף תומר טל. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע רביולי יהודיים מאת שף תומר אגאי 2:30 שעות קל כשר רביולי 2 דירוגים את המלית למדתי להכין מאלי לנדאו, שגם פתח לי דלת להיכרות עם המטבח האשכנזי למתכון המלא
פסטה בצבעים של שף יוגב ירוס. צילום: דניאל לילה . סגנון: אוריה גבע בצק פסטה בסיסי מאת יוגב ירוס קל כשר פסטה 3 דירוגים הבצק הזה מתאים לפסטות שמתבשלות בהמון רוטב והוא נפלא גם ללזניה או קנלוני למתכון המלא
בצק פסטה עשיר בחלמונים. צילום: shutterstock בצק פסטה עשיר בחלמונים מאת יוגב ירוס קל כשר פסטה 6 דירוגים כל מי שמכין פסטה טרייה בפעם הראשונה — זה הבצק שכדאי להתחיל איתו למתכון המלא
אניולוטי עם קרם תירס וריקוטה ברוטב חמאה חומה, שרימפס ואפונה של שף יוגב ירוס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע אניולוטי עם קרם תירס וריקוטה בחמאה חומה ושרימפס מאת יוגב ירוס 30 דקות למתקדמים לא כשר פסטה 3 דירוגים אניולוטי הם סוג של רביולי, רק שבמקום לקרוץ עיגול או ריבוע, הבצק מגולגל על המלית ומפרידים בין הכיסנים בצביטה למתכון המלא
קנלוני פיצה של שף יוגב ירוס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע קנלוני פיצה מאת יוגב ירוס 1 שעה קל לא כשר פסטה 3 דירוגים טוויסט למנת אייטיז: במקום להניח את הפסטה הממולאת בתבנית, מעמידים אותם ברוטב ושותלים ביניהם מוצרלה ובייקון למתכון המלא
טורטליני רכים של שף ירון שליו. צילום: דניאל לילה טורטליני רכים מאת ירון שליו כשעתיים למתקדמים לא כשר פסטה 3 דירוגים הטורטליני מוגשים עם כדורוני אפונה ברוטב עדין, שמבוסס על הסינרגיה שמתקיימת במפגש שבין ציר עוף וחמאה למתכון המלא
אורקייטה עם כדורי עוף בקרם עגבניות ובצל של שף יוגב ירוס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע אורקייטה עם כדורי עוף בקרם עגבניות ובצל מאת יוגב ירוס שעתיים למתקדמים לא כשר פסטה 2 דירוגים מדובר ברוטב כתום וקרמי עשיר ומתקתק, שעיקר טעמו מגיע מבצל וחמאה שמזיעים יחד בסיר ואז נטחנים עם עגבניות למתכון המלא
פסטה מלוחייה של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה פסטה מלוחייה מאת נוף עתאמנה אסמעיל שעה ורבע למתקדמים כשר פסטה 3 דירוגים החלטתי לנסות להכניס את המלוחייה למטבח האיטלקי - שילבתי אותה בבצק לפסטה וגם ברוטב, והתוצאה היא זיווג מגן עדן למתכון המלא
מרק בשר עם טורטליני מלוחייה של שפית יהלומה לוי. צילום: רן בירן מרק בשר עם טורטליני מלוחייה מאת יהלומה לוי שעתיים + לילה במקרר + 8 שעות בישול הציר למתקדמים כשר בשר 1 דירוגים בשנים האחרונות אני מתעסקת רבות במטבח איטלקי והבישול במלוחייה מניב בשר עז טעם ורך במיוחד למתכון המלא
רביולי גבינה וערמונים ברוטב חמאת כמהין של מסימיליאנו די מתאו. צילום: רמי זרנגר רביולי גבינה וערמונים ברוטב חמאת כמהין מאת מסימיליאנו די מטאו שעה וחצי + שעה לצינון הבצק במקרר למתקדמים כשר צמחוני 2 דירוגים מנה חגיגית לשולחן חג השבועות. שף מסמיליאנו דה מטאו מכין רביולי גבינה וערמונים ברוטב חמאת כמהין למתכון המלא
קלסונס של סבתא עדה. צילום: קרן אור קלסונס של סבתא עדה מאת דנה טל שעתיים קל כשר פסטה 7 דירוגים מאכל טברייני שנהוג להגיש בשבועות. לפי המסורת, הגבינה במלית חייבת להיות צפתית קשה ממחלבות קדוש שבצפת למתכון המלא
טורטליני סולת עם תרד ומנגולד ברוטב שקדים של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו טורטליני סולת עם תרד ומנגולד ברוטב שקדים מאת שף תומר טל 3 שעות למתקדמים טבעוני פסטה 2 דירוגים המנה הזו נולדה מהרצון לייצר פסטה טבעונית שתהיה עשירה ומעניינת גם ללא ביצים למתכון המלא
דג ים ופסטה פיצ׳י במרק חורשט סבזי של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו דג ים ופסטה פיצ׳י במרק חורשט סבזי מאת שף תומר טל 2.5 שעות למתקדמים כשר דגים 2 דירוגים מנה שמחברת בין כמה סגנונות: את החורשט סבזי הפכתי למרק שבו מתבשלים הדגים, והוא מוגש עם פסטה פיצ'י בשרנית למתכון המלא
טליאטלה בנדיירה של תמר כהן צדק. צילום: דניאל לילה טליאטלה בנדיירה מאת תמר כהן צדק 1 שעה + שעתיים מנוחה לבצק למתקדמים כשר מתכונים לשבועות 2 דירוגים חשוב לא לבשל את התרד האספרגוס יתר על המידה, כדי לשמור על הטעם הרענן ועל הפריכות למתכון המלא
פטוצ'יני ירוק, שמנת וגורגונזולה של ארי ירזין. צילום: דניאל לילה פטוצ'יני ירוק, שמנת וגורגונזולה מאת ארי ירזין 1 שעה (+ 24-2 שעות לקירור הבצק) למתקדמים כשר מתכונים לשבועות 2 דירוגים מנה עסיסית ומפנקת שנחשבת לאחת האהובות גם בקרב הלקוחות וגם בקרב הצוות של קפה איטליה למתכון המלא
טורטליני מפסטה טרייה בבטטה וריקוטה עיזים של שפים מושיקו אברהם ורוני שטיקר. צילום: גל זהבי. סטיילינג: נעה קנריק טורטליני מפסטה טרייה עם בטטה וריקוטה עיזים מאת שפים מושיקו אברהם ורוני שטיקר שעה ורבע למתקדמים כשר צמחוני 3 דירוגים הסו-שפים של מסעדת אריא מגישים קלאסיקה איטלקית במילוי בטטה למתכון המלא
קנלוני דלעת ומחית כמהין של קרן ואיציק קדוש. צילום וסטיילינג: אנטולי מיכאלו קנלוני דלעת ומחית כמהין מאת שף קונדיטורים קרן ואיציק קדוש שעתיים למתקדמים כשר צמחוני 1 דירוגים קרן ואיציק קדוש מגישים מתכון קנלוני דלעת מרשים לשבועות בניחוח כמהין למתכון המלא
טורטלי במילוי בשמל של דנה טל וחוות לאגו סקורו. צילום: shutterstock טורטלי – כיסוני פסטה במילוי בשמל מאת דנה טל וחוות לאגו סקורו שעה וחצי כשר חלבי למתקדמים 2 דירוגים הטורטלי הוא למעשה רביולי, ואין לבלבל אותו עם טורטליני, שהוא צורה אחרת של פסטה ממולאת. כאן הוא ממולא בבשמל גבינתי ומנחם למתכון המלא
פפרדלה טבעונית של רביבה אפל ז"ל. צילום: רוני כנעני פפרדלה טבעונית בשום ופרמזן מאת שף קונדיטור רביבה אפל 2.5 שעות קל מאוד כשר פסטה 3 דירוגים במתכון הזה מכינים את הכל בבית מאפס - וזה ממש משתלם: פסטה טרייה, פרמזן ביתי וקונפי שום למתכון המלא
פסטה פיצ'י עם אספרגוס בר,שמנת ופקורינו של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן פסטה פיצ'י עם אספרגוס בר, שמנת ופקורינו מאת שף מיכאל גרטופסקי 1.5 שעות כשר צמחוני חלבי פסטה פיצ'י היא פסטה טוסקנית בעבודת יד, מבצק ללא ביצים. במתכון זה היא שואבת השראה ממנת הפסטה קצ'ו א פפה הקלאסית למתכון המלא
פפרדלה שמן זית ולבן קיש של אילון עמיר. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: ענת לבל; כלים: סטודיו NOW POTTERY פפרדלה שמן זית ולבן קיש מאת שף אילון עמיר 1.5 שעות כשר קל פסטה 3 דירוגים לבן קיש הוא מעין אבן של יוגורט מיובש. טעמו מרוכז ודומיננטי מאוד - חמצמץ ומלוח. גרדו אותו על המנה, ממש כמו פרמזן למתכון המלא
פסטה ירוקים של אילון עמיר. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: ענת לבל; כלים: סטודיו NOW POTTERY פסטה ירוקים מאת שף אילון עמיר 1.5 שעות קל כשר פסטה 3 דירוגים יש לנו כל כך הרבה ירקות טריים, מעולים ופריכים שכל מה שצריך הוא לחלוט אותם קצרות ולשדך אותם לפסטה טרייה למתכון המלא
אנלוטי במילוי תירס וברוטב חמאת מרווה של שף מושיקו גמליאלי. צילום: רן בירן אנלוטי תירס בחמאת מרווה מאת שף מושיקו גמליאלי שעה וחצי למתקדמים כשר פסטה 3 דירוגים שף מושיקו גמליאלי (מסעדה אנה) מלמד כיצד מכינים פסטה טרייה - וממנה את הכיסונים האיטלקיים הכי קלים להכנה למתכון המלא
אניולוטי דלורית בחמאת שומר, אגוזי לוז ומסקרפונה של יוגב ירוס. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר; ; כלים: סטודיו NOW POTTERY אניולוטי דלורית בחמאת שומר ואגוזים מאת שף יוגב ירוס שעתיים פסטה כשר למתקדמים 4 דירוגים כיסוני האניולוטי הם הגרסה של פיימונטה לרביולי, כאן הם ממולאים בדלורית ומבושלים בחמאת שומר, מסקרפונה ואגוזים למתכון המלא
בצק פסטה 40 חלמונים. צילום: רן בירןבצק פסטה 40 חלמונים. צילום: רן בירןבצק פסטה 40 חלמונים. צילום: רן בירן בצק פסטה 40 חלמונים מאת שף איתן ונונו 30 דקות כשר פסטה אוכל איטלקי 8 דירוגים בצק פסטה העשיר בחלמונים מתאים מאוד להכנת פסטות כמו טליאטלה ופפרדלה, מסביר שף איתן ונונו, אבל גם להכנת כיסונים למתכון המלא
שישברק של אילון עמיר. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: ענת לבל; כלים: סטודיו NOW POTTERY שישברק מאת שף אילון עמיר 1.5 שעות למתקדמים כשר צמחוני 6 דירוגים שישברק הוא הפסטה של המטבח הערבי. המלית מורכבת מחומרי גלם מקומיים: חומוס מבושל, תרד טורקי, פטה ושמן זית למתכון המלא
רביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירןרביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירןרביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירןרביולי סרטנים של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן רביולי סרטנים של שף איתן ונונו מאת שף איתן ונונו שעתיים למתקדמים לא כשר פירות ים 1 דירוגים מתחשק לכם להשקיע? שף איתן ונונו מלמד איך מכינים רביולי במילוי סרטנים וברוטב על בסיס קליפותיהם למתכון המלא
הכנת אטריות פיצ'י. צילום: רן בירן אטריות פיצ'י מאת שף איתן ונונו שעה קל כשר טבעוני 2 דירוגים פסטה פיצ'י היא למעשה אטריות ארוכות ושמנמנות שמכינים ללא מכונת פסטה. שף איתן ונונו מסביר כיצד למתכון המלא
בצק פסטה בסיסי של שף איתן ונונו. צילום: רן בירן מתכון לבצק פסטה בסיסי מאת שף איתן ונונו 10 דקות קל כשר צמחוני 12 דירוגים שף איתן ונונו הוא אוטודידקט, והמחקר שערך על גרגר החיטה הניב מתכון בצק פסטה מושלם למתכון המלא
רביולי מסקרפונה ותפוחי עץ מטוגן של שף רמי סויסה. צילום: מנחם גרייבסקי. סטיילינג: בתשי כוחי רביולי מסקרפונה ותפוחי עץ מטוגן מאת שף רמי סויסה 50 דקות כשר חלבי קל 1 דירוגים רביולי תפוחי עץ עם גבינת מסקרפונה, קינוח שעושה טייק אוף על המנה האיטלקית המפורסמת ולא ישאיר את האורחים אדישים למתכון המלא
רביולי תירס וגבינת מסקרפונה עם ברוקומיני ופקורינו . צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר רביולי תירס וגבינת מסקרפונה עם ברוקומיני ופקורינו מאת שף דיוויד פרנקל לילה+ שעה וחצי למתקדמים כשר מתכונים לשבועות 5 דירוגים רביולי ממולאים בקרם פולנטה ומסקרפונה, רוטב חמאה ולימון עדין ופרחי הברוקומיני שמכניסים ירקרקות רעננה למתכון המלא
צילום: דניאל לילה פרגית בגריל עם טורטליני תפו"א של חמודי עוקלה מאת אחמד (חמודי) עוקלה 5 שעות קל לא כשר מתכונים ליום העצמאות מנת גורמה כמו במסעדה שאפשר להכין בקלות בבית למתכון המלא
מאפה פסטה פיצ'י ברוטב בולונז, מוצרלה ופרמזן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע מאפה פיצ'י ברוטב בולונז, מוצרלה ופרמזן מאת יוגב ירוס 30 דקות קל לא כשר מתכונים לילדים 1 דירוגים פיצ’י שהפכה לחביבת השפים, היא פסטה נהדרת בעלת מרקם בשרני ודומיננטי, שבמיטבה עם מעטפת של רוטב עשיר וסמיך למתכון המלא
בצק פסטה של פעם | צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע בצק פסטה של פעם מאת יוגב ירוס 50 דקות קל מאוד כשר אוכל איטלקי 3 דירוגים הבצק הבסיסי ביותר לפסטה שמקורו בטוסקנה. אין בו ביצים, רק מים וקמח שיוצרים בצק גס ויבש. מרדדים ומעצבים אותו ביד למתכון המלא
פריטטן. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו פריטטן מאת אוריה גבע 10 דקות קל מאוד כשר פסטה אטריות אוסטריות נימוחות, שמשבחות כל מרק עוף. במתכון הקלאסי הן מתובלות בעירית קצוצה, אבל הפעם השתמשתי במרווה למתכון המלא
פטוצ'יני תרד ברוטב סלמון, כרישה ושמנת פטוצ'יני תרד ברוטב סלמון, כרישה ושמנת 20 דקות קל מאוד כשר פסטה 1 דירוגים מנת פסטה נהדרת לאירוח שמוכיחה שהשילוב של סלמון ושמנת עובד תמיד למתכון המלא
אניולוטי דלורית וריקוטה בחמאה אגוזית. צילום: דניאל לילה אניולוטי דלורית וריקוטה בחמאה אגוזית מאת יוגב ירוס כשעתיים למתקדמים כשר מתכונים לשבועות אניולוטי הם קרובי משפחה של הרביולי, אבל צורתם שונה. מקורם בצפון איטליה למתכון המלא
טורטליני במילוי ריקוטה ותרד ברוטב חמאה ויין. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר טורטליני במילוי ריקוטה ותרד ברוטב חמאה ויין מאת צביקה שטראוס 45 דקות קל כשר מתכונים לשבועות 3 דירוגים כיסונים עדינים מהמטבח האיטלקי שהקיפול שלהם מהווה ריפוי בעיסוק למתכון המלא
אניולוטי גורגונזולה בקרם וישיסואז. צילום: דניאל לילהאניולוטי גורגונזולה בקרם וישיסואז אניולוטי גורגונזולה בקרם וישיסואז מאת שף דיוויד פרנקל למתקדמים כשר צמחוני 2 דירוגים השף דייוויד פרנקל נותן גרסה קצת שונה למנת הפסטה המפורסמת שלו - כזו שמתאימה גם למטבח הביתי למתכון המלא
לפני שמתחילים: בצק פסטה . צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר בצק פסטה של רונימוטי מאת רוני בלפר ומוטי סופר 10 דקות קל כשר אוכל איטלקי המתכון שלפניכם מתאים לכל צורות הפסטה שתרצו להכין. הוא עשיר במיוחד בביצים, ואת הקמח הלבן אפשר להחליף במלא למתכון המלא
טליוליני כמהין של פרונטו. צילום: דניאל לילה טליוליני כמהין של פרונטו מאת שף דיוויד פרנקל לילה + 25 דקות קל כשר פסטה 1 דירוגים הפסטה נראית כמעט עירומה ורק מעט רוטב נטול צבע עוטף אותה בעדינות, אבל די בביס אחד כדי להתאהב למתכון המלא
סטרצ’טי די פסטה בסלסה ורדה ופירורי לחם סיציליאניים. צילום: דניאל לילה סטרצ’טי די פסטה בסלסה ורדה ופירורי לחם סיציליאניים מאת יוגב ירוס וניר ויימן 1:30 שעות קל כשר פסטה 1 דירוגים סוג של קרוטונים, שמכילים רק את החלק המטוגן המתפצח למתכון המלא
פסטה תוצרת בית עם ארטישוק ולימון. צילום: Brimag פסטה תוצרת בית עם ארטישוק ולימון של אהרוני מאת שף ישראל אהרוני כשר פסטה ישראל אהרוני 6 דירוגים אפשר להכין בבית פסטה כמו במסעדה למתכון המלא
"סוכריות" דלעת של השף עומר מילר. צילום: דניאל לילה פסטה "סוכריות" דלעת של השף עומר מילר מאת עומר מילר שעתיים למתקדמים כשר צמחוני 3 דירוגים "זו מנה נורא פשוטה", מסכם השף. "מתיקות של דלעת, חמאה, כמהין וריקוטה עשירה" למתכון המלא
בצק פסטה - מתכון בסיסי1. צילום: דניאל לילה בצק פסטה – מתכון בסיסי מאת יוגב ירוס וניר ויימן 30 דקות קל כשר פסטה 1 דירוגים מתכון בסיסי לבצק פסטה שמומלץ להכין מראש בכמות גדולה, לרדד, לחתוך ואז להקפיא למתכון המלא
קלסונס. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו קלסונס מאת איריס גלברט 1 שעה קל כשר מתכונים לשבועות 3 דירוגים כיסונים על פי המסורת הטבריאנית, ממולאים בגבינה צפתית למתכון המלא
פסטה טרייה עם בקר מוקפץ של יהודית אביב פסטה טרייה עם רצועות בקר מוקפצות מאת יהודית אביב 1:15 שעות קל כשר פסטה 7 דירוגים רצועות בקר מוקפצות בשמן זית ועגבניות מיובשות על פסטה טרייה קרועה בשני טעמים - בזיליקום וצ'ילי למתכון המלא